Dodaj do ulubionych

Kontrowersyjne plakaty LPR

22.06.06, 20:27
tak, ja chcą do Niemiec, do normalnosci, nie chcę homofobbii i
klerykalizacji, nie chcę dziur w drogach i braku opieki socjalnej i
zdrowotnej, nie chcę religii w szkole i kultu JPII. Chcę normalności, chcę
stolicy w Berlinie a nie w warsiawce
Obserwuj wątek
    • Gość: Josher Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:56
      mam w zadku LPR!!!! blizej mi do Berlina niz Warszawy z Romanem G. na czele...
      Smutne ale prawdziwe....
      • zigzaur Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:10
        Akurat, niestety, rodzinka trzecioligowa Giertychowa spod Poznania pochodzi. Tak
        łatwo się od niej nie uwolnisz.
        • Gość: ZgryzliwyZenek Glupi czy z LPR: Euroregion= pieniadze, duze IP: *.240-136-217.adsl-fix.skynet.be 23.06.06, 12:31
          Pieniadze dla euroregionow, regionu ponad granicami panstw, integracja
          europejska, obywatele, samorzady - LPR i Pis chca nas tego wszystkiego pozbawic
          podgrzewajac fobie oglupialych ludzi, ktorzy marza o PRL II bo wtedy Partia
          (PZPR , Pis czy LPR) wszystko za nich zdecyduje.

LPR doskonale wie ze przy wspolpracu z niemcaminie byloby miejsca na kretynska
          retoryke i TKM.

Ta kampania to oszystwo i krzywda wyrzadzona mieszkancom tego regionu.
          • Gość: Annn Re: Glupi czy z LPR: Euroregion= pieniadze, duze IP: *.poczta.poznan.pl 23.06.06, 14:00
            Nie martwmy się, tytaj (jestem z Wielkopolski) na szczęście żyją w większości
            otwarci na zmiany i szanse ludzie i miejmy nadzieję, że tak zostanie, a wtedy
            będzie ok:)
          • Gość: prawdziwek Polska Zjednoczona Partia Radiosłuchaczy IP: *.aster.pl 23.06.06, 15:16
            Gość portalu: ZgryzliwyZenek napisał(a):

> podgrzewajac fobie oglupialych ludzi, ktorzy marza o PRL II bo wtedy Partia
            > (PZPR , Pis czy LPR) wszystko za nich zdecyduje.

PZPR = Polska Zjednoczona Partia Radiosłuchaczy (Czyli nowy twór złożony z PiS,
            SO i LPR i pobłogosławiony jeszcze przed wyborami przez Ojca naszego w Toruniu).

PZPR rządzi!
          • nikita.nika Re: Glupi czy z LPR: Euroregion= pieniadze, duze 23.06.06, 15:19
            No prosze a w sejmie dzis PISowskie ciulki mowia ze nie ma rasizmu,faszyzmu
            itp.!!!L-iga P-ier***tego R-omana!!!!!!!!!!!
    • Gość: Peter Wielkopolska powinna być w Niemczech!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:01
      Żądam secesji Wielkopolski z burdelu zwanego RP IV!
      A kto che głosować na na konia i spółke to niech się wyprowadzi do
      podkarpackiego!!
      • pan.nikt Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! 22.06.06, 22:09
        a dlaczego nie żadałeś kiedy rządzili i kradli chłopcy i dziewczynki z SLD??

Założyciela wątku rozumiem.
        W końcu to jego ulubiona partia straciła władzę.
        • Gość: Greysad Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:18
          Bo oni przynajmniej kradli i lapali sie za władze w mniej bezczelny sposób,
          oraz reprezentowali jakis poziom dyskusji i wzajemnego szacunku, a ci tylko
          czekaja komu tu si enóżka obsunie i wspolnie rzucaja sie go zagryść. A potem
          czekaja kto następny. Kuffa szkale, szakale!
          • linfan Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! 23.06.06, 13:26
            Gość portalu: Greysad napisał(a):

> Bo oni przynajmniej kradli i lapali sie za władze w mniej bezczelny sposób,
            > oraz reprezentowali jakis poziom dyskusji i wzajemnego szacunku...<ciach>

oni kradli, ale dawali zarobic. i dlatego, nie palajac zadna miloscia do sld,
            wole ich niz te kaczki.
          • Gość: sceptyk11 Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! IP: *.net.euron.pl 23.06.06, 14:36
            Komuchy z SLD kradli na potęgę i było źle. Nacjonaliści z PiS i LPR rozp... cały
            majątek. Wychodzi na to samo, bo tak samo naród dostaje po dupie... Różnica
            polega na tym, że komuchy robiły to w miarę po cichu, a ci robia to w imię
            patriotyzmu i z hukiem. A to co ważne leży i zdycha. Choć trzeba przyznać PiSowi
            że przynajmniej spełni niektóre obietnice przedwyborcze (czego komuchy nie
            zrobiły) będzie w Polsce 3 miliony mieszkań, jak już 6-7 milionów stąd ucieknie
            to będzie 3 miliony mieszkań a potem posprowadzamy Chińczyków żeby zapełnić te
            pustostany lokalowe. Miała być IV RP a wyjdą II Chiny i co powie ociec
            dyrektor??? Do listy pedałów, Żydów, liberałów, intelektualistów i cyklistów
            dojdą skośnoocy...
        • Gość: LMB Rzuć mięsem i uciekaj - metoda na RM IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 09:12
          > a dlaczego nie żadałeś kiedy rządzili i kradli chłopcy i dziewczynki z SLD??

Przykro mi to powiedzieć, ale komuchy nie wciskały mi się aż tak bardzo w
          prywatność. Nigdy na nich nie głosowałem i głosować nie będę, ale faktem jest,
          że wtedy spałem spokojniej. Teraz zamartwiam się co ten kretyn Kaczyński z
          laikiem Giertychem jeszcze mogą wymyśleć. Dyć to prawdziwi Polacy, jak w
          przysłowi "Polak potrafi".

> Założyciela wątku rozumiem.
          > W końcu to jego ulubiona partia straciła władzę.

Typowy sposób na RM: rzuć mięsem i uciekaj. Nie wiesz, jaka jest jego ulubiona
          partia.
      • zigzaur Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! 23.06.06, 12:11
        Konio akurat z Wielkopolski rodem. Proszę nie zaśmiecać nim Podkarpacia.
        • Gość: LC wlkp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:52
          Ale może w warszawie się już za domowił, poza tym jego kandydat na prezydenta w
          Poznaniu największe baty dostał.
        • rejestr1 Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! 23.06.06, 12:59
          Tak bez urazy, Giertych może i z Wielkopolski, ale najwieksze powodzenie ma ta
          jego partyjka na Podkarpaciu. W poznańskim, nazwijmy to delikatnie, entuzjazm do
          niego conajmniej umiarkowany.
          • Gość: jaki Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 08:51
            Może daj spokój innym regioną. Wywalmy go do Białorusi. Tam się spełni
      • Gość: z Podkarpackiego Re: Wielkopolska powinna być w Niemczech!! IP: *.krak.tke.pl 23.06.06, 13:53
        Się odezwał, Pan z Lepszej Polski...
        Podejście do LPR podzielam.
    • Gość: ganz normal Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:09
      Homofobię to mają homoseksualiści - zgodnie z łacińskim zródłosłowiem jest to
      strach przed ludźmi,a to oni się boją ludzi - tylko nie wiem czemu. Owszem
      zdarzają się głupie incydenty, ale tak naprawdę to oni je rozdmuchują i
      generalizują. Żyliby spokojniej, gdyby ze swoimi łóżkowymi sprawami nie pchali
      się ludziom w oczy. Dodam, że ekshibicjonizmu nie lubię i tak samo nie podoba mi
      się zbytnie okazywanie chuci przez pary hetero.
      A co do plakatu = dziwny, niepotrzebnie kontrowersyjny i mało kto wie o co im
      chodzi : )
      • Gość: Baron Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:37
        Durny jesteś! Homofobię ma Hitler tzn.-Giertych, Kaczory i cała reszta. Z całej
        tej bandy debili jedynie Leper wyrasta na ludzi!
    • jakpoz Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 22.06.06, 21:18
      swietna sprawa z tym euroregionem. Skupmy się na sprawach dla nas istotnych,
      czyli jakie korzyści może nam ten euroregion przynieść. A krzykaczy z LPR
      pocałujmy w ...ę
    • Gość: breslau A może Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.06, 21:56
      Nie mam nic przeciwko stolicy w Berlinie,jednak proponuję Wrocław.
    • Gość: kota Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 23:42
      Lepszy Berlin niz warszfka...
      • Gość: Rob Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: 83.168.111.* 23.06.06, 03:00
        Czy Poznań leży w obszarze nadgranicznym, że ma być w tym regionie ? Przecież
        Euroregiony są tworzone dla takich (zacofanych) regionów ? Po co nam to my
        powinniśmy tworzyć jak historia nakazuje region Polski, a nie Niemiecki.
        • mark.parker Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 07:23
          A może na zmianę Berlin i Poznań :) Sam, pochodząc z Poznania, jestem coraz
          większym zwolennikiem oderwania się Wielkopolski i przyłączenia do jakiegoś
          normalnego państwa, albo stworzenia własnego. Niech Ziemia Wolska kurdupla bawi
          się sama. Poznań zawsze był czystszy, porządniejszy i pracowitszy niż cały ten
          polski burdel.
          • Gość: Arek Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 07:42
            o co dokładnie chodzi z tym euroregionem? na czym ma tak współpraca polegać?
            • jakpoz Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 08:27
              Niemcy nas ograbią, kupią nasze ziemie, wezmą z UE nasze pieniądze. Będą mieli
              tanią niewykwalifikowaną siłę roboczą do budowy Berlina.

Tak myśli LPR. Schematycznie i nierzeczowo.

Ja nie wiem na czym miałaby ta współpraca polegać, ale jestem pozytywnie
              nastawiony do takiej inicjatywy. Czekamy na dalsze szczegóły.
              • Gość: zgryz Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:44
                ......
                > Tak myśli LPR. Schematycznie i nierzeczowo.
                >
                > Ja nie wiem na czym miałaby ta współpraca polegać, ale jestem pozytywnie
                > nastawiony do takiej inicjatywy. Czekamy na dalsze szczegóły.

No rewelka!!!!!!
                nie wiem o co chodzi ale jestem za!!!! :)))))
                Ale LPR jest bee, fujjjj i plugastwo wszelakie

rozumiem, że to myślenie "nie-schematyczne i rzeczowe"

• s.k.i.n Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 10:31
              na ulatwianiu gejowskiego niemieckiego i Żydowskiego osadnictwa na ziemiach
              polskich
              • Gość: anty s.k.i.n. Wolałbym mieć w sąsiedztwie 10 pedałów niż 1 skina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:01
                A Żydów to nawet więcej. Niemiec też byłby lepszy, byleby tylko nie grillował
                codziennie wursta i nie spiewał po pijaku bawarskich przyśpiewek biesiadnych.
                Skiny Raus!
                • s.k.i.n Re: Wolałbym mieć w sąsiedztwie 10 pedałów niż 23.06.06, 22:06
                  no to jedź do Holandii...
          • Gość: wielkopolanin Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.wcss.wroc.pl 23.06.06, 14:29
            Poznan porzadniejszy, daj spokoj. Pochodze z WLKP i mam jedno zdanie o
            poznaniakach, sa zadufanymi w sobie bufonami i mysla ze ich miasto jest
            najlepsze. Problem w tym ze nie moga zrozumiec ze tak nie jest.
            Nie zaprzeczam ze Poznan jest waznym osrodkiem w zachodniej Polsce, ale rownie
            wazny jest Wroclaw i Szczecin i nikt mi nie powie ze tak nie jest.
            Jesli chodzi o burdel w kraju to sie zgadam jest straszny, ale nie powinno sie
            nawet w zartach mowic o jakims podziale dzielnicowym (raz to zrobili i dlugo sie
            zbieralismy spowrotem do kupy).
            Wazne teraz zeby nie pozwolic na szerzenie przez LPR , kaczki i leppera jakis
            bzdurnych tez i przy kolejnych wyborach 2x zastanowic sie zanim sie na kogos z
            nich zaglosuje.
            Jesli chodzi o okreg odrzanski, dopuki bedzie to oparte na wspolpracy
            gospodarczej i nie bedzie tu jakiejkowlwiek ingerencji w sprawy polityczne to
            jestem jak najbardziej za, a LPR niech se przekonuje mocherowe berety o spisku
            masonow. Wiem ze jezeli bedzie to mialo wplyw na rozwoj gospodarki to jaka PIS
            partia by nie byl , to nie bedzie az tak glupi zeby przepuscic taka okazje.
          • terazpolska2 Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 15:07
            O przepraszam, Gleiwitz też niecierpi drobiu i koniny
          • pocominowymail Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 15:32
            Poznań zawsze był czystszy, porządniejszy i pracowitszy niż cały ten
            > polski burdel.

Moze od zawsze, ale skończyło się to w 1945 roku przesiedleniami Zaburzan...
            ;-)
        • Gość: nobody Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:18
          Rob to stwórz coś? Nie masz mozliwości? Nikt nie ma, bo rządza poparańcy w
          stylu Giertycha, czy Kaczorów i nikt Ci nie pozwoli na poskoczenie wyżej nerek.
          Jedyna szansa iśc z tymi, do ktorych LPR i PiS nie maja dostępu
        • Gość: sceptyk11 Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.net.euron.pl 23.06.06, 14:41
          Jeśli Euroregiony są dla zacofanych regionów to proponuję objąć takim
          Euroregionem całą Polskę.
      • 1410_tenrok Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:47
        No co sie czepiacie. Plakat jest extra! elper przyznał sie, że nie ma kasy i
        tyle (pewnie grzybek halucynogenny przstał finansowac, jako wydało sie ze
        stocznią). A do tego, mają kiepskich doradców. Wsadzili na Berlin Pickelhaube,
        dlaczego nie Stahlhelm (najlepiej z runami...?) Zabrakło chłopcom odwagi i
        sikali po gaciach ze strachu, czy jak? Jak już, to już - idz na całość. Dopiero
        by było.
        • zigzaur Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 14:38
          Po prostu, taki dostali prikaz z ambasady kraju "słowiańskiego", który to
          "słowiański" kraj podjudza do polsko-niemieckich konfliktów a sam z Niemcami
          chce robić interesy.
          • 1410_tenrok Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 15:22
            Wiesz, też tak mysle. wszystko jakos sie tak układa: galion - grzybek
            haluconegenny z jego antenami w rosji i plwaniem na zachód, milosc do
            Dmowskiego, nienawisc do UE. To wszystko łączy sie w taki mały wezel gordyjski
            rosyjskich interesów po płaszczykiem milosci do ojczyzny, ryngrafów i
            konfederacji.... Jak ona sie tam nazywała ....argowicka, ...wicka, jakby cos z
            targiem, co?
    • Gość: XXL Tak, tak jedź do Niemiec ... IP: *.centertel.pl 23.06.06, 08:20
      stanmackowiak napisał:

> tak, ja chcą do Niemiec

To może przzejrzysz i przestaniesz głupoty opowiadać.
      Zwłaszcza jak ci kto pałą pokaże miejsce w szeregu dla polskiej świni ...
      • Gość: Q Re: Tak, tak jedź do Niemiec ... IP: 195.20.110.* 23.06.06, 08:28
        Jeśli sie zachowujesz tak jak piszesz, to nie dziwie sie, że postawili cie w
        szeregu ze świniami!
    • Gość: Q Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: 195.20.110.* 23.06.06, 08:25
      :P
      • Gość: Q-2 Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 08:37
        Bez urazy Q - palnąłeś tak głupio, że wszelkie normy głupoty wysiadają.
        A co do kontrowersyjnosci plakatu??
        A gdzie on kontrowersyjny???? Wyraza poglad LPR-u i przypuszczam zdecydowanej
        większości Polaków, poza - moze tymi którym polskość wisi. Dowodem na to, że im
        wisi sa powyzsze wypowiedzi. Żaden porządny Polak nie napisze to co wyżej.
        Czyzby plakat był kontrowersyjny, bo niezgoddny z coraz śmieszniejsza linia
        polityczna GW? Europejska poprawnie aż do smiesznosci?
        A poza tym zwróccie uwagę na zadłuzenie Berlina. Jak myslicie - jaka kasę z
        unii dostaną jako stolica euroregionu? I tu powstaje pytanie - jaki interes ma
        GW w napedzaniu kasy Berlinowi? A moze dzieciaczki nie zrozumiały?

Jak się okazuje naiwność, głupota ale i frymarczenie naszymi interesami nie
        maja granic.
        • Gość: Q Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: 195.20.110.* 23.06.06, 13:05
          Powiem tak - przeczytaj (ze zrozumieniem) to co napisałeś, a potem zastanów sie
          jeszcze raz kto jest bardziej głupi - ja czy ty...
          Jeśli uważasz, że poglądy LPRu popiera zdecydowana większość Polaków, to po
          prostu nie mamy o czym dyskutować.
          • Gość: Q-2 Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 13:30
            Głupi jesteś Ty. I do tego nie umioesz czytać. Zdecydowana wekszość polaków
            zgadza sie z LPR-em co do łączenia się w Euroregiony z dominacją czy stolicami
            w Berlinie. I nic wiecej nie napisałem. A ty przypisałeś mi twierdzenie o
            popieraniu przez Polaków wszystkich pogladów LPR.
            Poza tym udowadnianie głupoty człowiekowi który napisał, że lepszy zabór pruski
            niż rządy Kaczyńskich naprawdę jie jest już potrzebne. Sam się przedstawiłeś
            jako idiota.
            • Gość: Q Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: 195.20.110.* 23.06.06, 14:20
              Buahahaha
              Patriota za dyche sie znalazł.
              A mnie równo zwisa i powiewa, kto mnie próbuje robić w ch... - warszawka z
              kaczorami na czele, czy inny zaborca (tak tak - warszawke i ich traktowanie
              poznania i wielkopolski, ciagly wyzysk i obłude traktuje jak najnormalniejszy
              zabór) - wazne tylko zeby sie nie dac i pilnować swego.
              A zabor pruski lepszy, bo tam to choć porządek był i panowały jasne i czytelne
              zasady - odwrotnie niż w zaborze rosyjskim, po ktorym bajzel w stolycy
              obowiązuje do dzisiaj.
              Co do Euroregionów - sprawa jest w baaaardzo wstępnej fazie i nikt nie wie
              dokładnie na czym to bedzie/miałoby polegać - ale ty wiesz lepiej, że to już
              bedzie straszne zagrabianie Polski i zatracanie ojcowizny...
              Żal mi Ciebie.
              • kfaker Warszawa nie lubi kaczek! 23.06.06, 14:40
                Szanowny przedmówco,

Wyluzuj co do Warszawy, bo ludzie tutaj w zdecydowanej większości na kaczki nie głosowali, a mimo to mają najbardziej przerąbane, bo najbliżej do tego cyrku (przykładowo dwie przecznice ode mnie młodzież weszpolska założyła sobie coś w rodzaju świetlicy). A co do 'wyzysku Poznania' przez Warszawe to pusty śmiech mnie ogarnia, mieszkam w Warszawie od 20 lat i z trudem potrafiłbym znaleźć Poznań na mapie, tak jest dla nas tutaj istotny. W czym Was wyzyskuje Warszawa, w tym że różni dziwni ludzie zwalają się tu z całego kraju szukając pracy?

PS. Słyszałeś o Powstaniu Warszawskim? Bo ja o Poznańskim nigdy.
                • zigzaur Re: Warszawa nie lubi kaczek! 23.06.06, 14:53
                  Naprawdę nie słyszałeś o Powstaniu Wielkopolskim z grudnia 1918?

Nawiasem mówiąc, było to powstanie ZWYCIĘSKIE.

Mało ofiar, efektów dużo.

Ach, jakież to niedramatyczne, niemartyrologiczne, niepoetyckie. Nie mieli
                  widocznie tam Wajdy i Baczyńskiego. Ale mieli dobrych dowódców.

Weź podręcznik do historii dla szkół podstawowych.
                • Gość: LC Re: Warszawa nie lubi kaczek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:55
                  A mógłbyś przypomnieć kto był prezydentem stolycy w latach 2002-2005
              • Gość: Q-2 Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.icpnet.pl 24.06.06, 22:22
                Gość portalu: Q napisał(a):

> Patriota za dyche sie znalazł.
                > A mnie równo zwisa i powiewa,
                > A zabor pruski lepszy,

czyli jesteś idiotą do kwadratu czego udowasdniać już je trzeba. Jak rozumiem
                jesteś w Polsce bo w Niemczech idiotów nie potrzebują a my niestety pozbyc sie
                ciebuie nie mozemy. Co prawda jest jeszcze eutanazja - to ostatnio modne w
                wymarzonych przez ciebie kregach.

Co do Euroregionów - sprawa jest w baaaardzo wstępnej fazie i nikt nie wie
                > dokładnie na czym to bedzie/miałoby polegać - ale ty wiesz lepiej, że to już
                > bedzie straszne zagrabianie Polski i zatracanie ojcowizny...

A ty juz wiesz, że to bedzie swietna sprawa.
            • Gość: q3 Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.system.szczecin.pl 23.06.06, 16:21
              do Q2: Niemcy wyciagna kase od Unii? Niemcy sa najwiekszym platnikiem i gdyby
              tak zrobili to nie mozna tego nazwac zlodziejstwem bo zabraliby sami sobie....
              Zreszta stolica bedzie zmieniana co dwa lata- wystarczylo doczytac. Jesli
              wiekszosc popiera LPR to pewnie sa to takie niepismienne malpy jak
              ty-'przeczytal i nie ogarnal'!!
              Q2,ty jestes glupi!!
              • Gość: Q-2 Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.icpnet.pl 23.06.06, 18:15
                Gość portalu: q3 napisał(a):

> Zreszta stolica bedzie zmieniana co dwa lata- wystarczylo doczytac. Jesli
                > wiekszosc popiera LPR to pewnie sa to takie niepismienne malpy jak
                > ty-'przeczytal i nie ogarnal'!!
                > Q2,ty jestes glupi!!

Odeezwał się kabotynek. Niemcy z a p e w n i a j ą ,że tylko na dwa lata. Jakie
                inne stolice euroregionów są zmienne i tylko na dwa lata? Znasz takie?
                A Niemcy nie są tacy głupi jak nasi rodzimi euroentuzjasci. Na poczatek mówią,
                że to tylko na chwile, że bez dotacji i funduszy unijnych. Jak powołany
                zostanie euroregion to oczywiscie pierwsze co zrobi to wyciagnie pieniądze na
                funkcjonowanie. Niemcy najwiekszym płatnikiem. Ależ oczywiscie. Tylko sytuacja
                Berlina jest taka, że pomoc finansowa i tak będzie konieczna. A dla nich jest
                różnica czy będzie z ich pieniedzy federalnych czy z ich pieniedzy placonych do
                unii. Jezeli tego nie rozumiesz to jesteś po prostu ciemny.
                Mnie nie przeszkadza to, że Berlin wyciagnie pieniadze z Brukseli. Nie on jeden
                i nie ostatni. Niech sobie Berlin dostaje pieniadze skadkolwiek. Ale nie mam
                ochoty później wysłuchiwać, jak to Unia dała pieniadze na Wielkopolskę a Berlin
                je zuzył.
                Cholera dlaczego wsród euroentuzjastów przewazają kabotynki. Zawsze myślałewm
                że to dominuje wśród ruchów skrajnych. Ale może Euroentuzjazm jest skrajny
                tylko odwrotnie niż LPR.
                • Gość: Q Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 23.06.06, 22:55
                  A od nienawiści jaka od ciebie zionie to az ci uszami dym leci!
                  Okazuje sie, ze w Polsce jest dzisiaj wiecej faszystów niż w dzisiejszych
                  Niemczech.
                  • Gość: Q-2 Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.icpnet.pl 28.06.06, 12:17
                    Czemu to tak jest, że jak lewakom argumentów rzeczowych zabraknie to wszystkich
                    od faszystów wyzywają. Ca cienkia czerwona nitka w mózgu tylko te jedna obelgę
                    zna?
                    A moze wiecej fantazji. Poprzednicy więcej sie wysilali. Rewizjonoisci, zaplute
                    karły reakcji, burzuje, cos o obcinaniu rąk tez było. Wysil się.
                    • Gość: Q Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: 195.20.110.* 29.06.06, 07:47
                      Dla faszysty każdy jest lewakiem albo żydem albo pedałem.
                      Jak srałeś w gacie ja nadstawiałem karku przed ZOMO, żebyś dzisija mógł pisać
                      bzdury jakie ci ślina na jezyk przyniesie. Ciesz sie wolnościa słowa, bo nie
                      wiesz co to jest dostać pałą za spojrzenie.
                      No ale widze, że ciebie bardziej ciągnie do tego, żeby być tym który pałuje,
                      albo dowodzi tymi, którzy pałują...
                      • Gość: Q-2 Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 09:40

> Dla faszysty każdy jest lewakiem albo żydem albo pedałem.

A może cos tak merytorycznie. Bo na razie to tylko plujesz.
                        A niezaleznie od tego:
                        1. nie obrażaj zydów stawiając ich w jednym rzedzie z lewakami i pedałami.
                        Wprawdzie wielu z lewaków było zydami ale to błedy członków narodu zagubionego.
                        Jak utworzyli swoje państwo to lewaków u nich dość mało a pedały siedzą w domu
                        by nie zostać oplutym. Religia żydowska traktuje to zboczenie wyjatkowo żle.
                        Naprawdę Żydzi nie zasługuja na taka obelgę jaka ty do nich zastosowałeś.
                        2. Pierwsze słyszę by ZOMOwcy tłukli swoich. Chyba, że sie popiliscie i
                        pobiliscie o piwo lub litra.
                        3. Mnie nie ciągnie do bicia ludzi. To tobie widzę jest to konieczne jak
                        głodnemu chleb na mysli. Ale takim jak ty na to nie pozwolimy.
                        • Gość: Q Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.izacom.pl / *.izacom.pl 29.06.06, 22:35
                          Normalnie Cie podziwiam.
                          Rozebrałeś mnie normalnie... na części pierwsze...
                          • Gość: Q-2 Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.icpnet.pl 29.06.06, 23:20

> Normalnie Cie podziwiam.
                            > Rozebrałeś mnie normalnie... na części pierwsze..

Naprawdę? Nie sądziłem (po argumentacji), że jesteś strukturą złożoną.
                            • Gość: Q Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: 195.20.110.* 30.06.06, 07:41
                              Rozumiem, że probujesz mnie obrazić...
                              Staraj sie staraj...
                              Niech ludzie widzą twarz prawdziwego "patrioty"
                              • Gość: Q-2 Re: Człowieku - to sie leczy !!! IP: *.icpnet.pl 30.06.06, 08:44

> Rozumiem, że probujesz mnie obrazić...

Ależ skąd. Fakty nie mogą obrazić. A to chyba Ty pisałeś o zaletach
                                niemieckiego bata i obrzucałeś dyskutantów odelgami typu: faszysta?
        • Gość: marek Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 28.06.06, 05:31
          gosciu Q2 masz racje ze tym ze to zle napisano iz zabor pruski lepszy niz rzad
          kaczorow. jednak z reszta nie masz racji. Niemcy chca kasy nie dla swoich
          kieszebi tylko dla kraju czy regionu .Polscy politycy z pisu czy lrp chca dla
          siebie bo musza sie dowartosciowac tak jak reszta tej zasranej koalicji z
          milosnikiem komunizmu, racizmu Romanem i Andrzejem .
      • zigzaur Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! 23.06.06, 14:39
        Zara przyjdzie Niemiec srogi
        i ci każe umyć nogi!
        • Gość: Q Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! IP: 195.20.110.* 23.06.06, 15:24
          Jakoś mniej sie obawiam tego Niemca niż SOLIDARNEJ wizji na przyszłość...
          • zigzaur Re: Lepszy zabór Pruski niż rządy kaczuszki !!! 23.06.06, 17:47
            Oczywiście, to był żart z mojej strony.

Ale zmuszanie do używania mydła i wody to niezły straszak na elektorat
            bredgensowej (bo nie moherowej) koalicji.
    • honkers Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 09:05
      Zgadzam się ze Stanem... Ja też nie chcę faszystów i buraczanych głupoli w
      rządzie. Nie chcę w Polsce kultu jednostki JPII. Co do stolicy to proponuje
      wrócić z nią do Krakowa ewentualnie do Poznania, ale dalej na zachód to
      przesada...
    • s.k.i.n Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 10:29
      no to się kurna wyprowadź z kraju emigruj jak ci sie Polska nie podoba a to że
      wyglada ona jak wyglada to podziękuj komuchom i lewakom z KORu za 60 lat syfu
      bo to dzięki nim mamy tak jak mamy
      • puuchatek Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:00
        s.k.i.n napisał:

> no to się kurna wyprowadź z kraju emigruj jak ci sie Polska nie podoba a to że
        >
        > wyglada ona jak wyglada to podziękuj komuchom i lewakom z KORu za 60 lat syfu
        > bo to dzięki nim mamy tak jak mamy

A może Ty się wyprowadź, zamiast wypisqwyać takie brednie?

Nasi "fachowcy" z LPR tak samo głosili przed wejściem do UE, że POlska na tym strasznie straci - i oczywiście kłamali. Teraz robią to samo - albo kłamią,. albo (co równie prawdopodobne) NIE MAJĄ POJĘCIA, na czym polega idea "euroregionu". Najprościej - nic nie wiedzieć, nie próbować się dowiedzieć, żyć wyłącznie w stereotypach i narodowych sloganach. "Lepsze swojskie g... w polu, niźli fiołki w Neapolu", jak pisał Tetmajer.

Skinie, załóż czapkę :-)
        • zigzaur Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 14:41
          Rusofile do Biesłanu!

Do szkoły...
        • s.k.i.n Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 24.06.06, 21:47
          ależ oczyweiście żeśy na tym stracili...przez UE w ciągu ostanich dwóch lat
          stalismy się najbiedniejszym krajem UE a w chwili przystępowania do niej za
          nami byla Litwa Slowacjai Łotwa...
          • Gość: jaki Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 09:13
            Przed przystąpieniem do UE też byliśmy najbiedniejszym krajem tylko że nie UE.
            Zamiast kłotni o wyzysku lepiej się otworzyć, lepiej się zorganizować i lepiej
            się zająć gopodarką. Może to naj... się wtedy zmieni. Głupoty, kłótnie tu na
            forum. Wytykanie, że ten jest głupi, ten debil (pomijam Romka) nie ma sensu.
            Odciąga od spraw istotnych. Kumulację tego widzimy w naszym sejmie. Ciągle
            słyszę, że my edziemy rządzić lepiej i co? Dupa.
      • a1120 Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:39
        Jak widac 2 _miliony_ mlodych ludzi ucieklo od leppera i giertycha. Jak tak
        dalej pojdzie to zostaniecie sami wszy polskie.
        • Gość: igrek Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:03
          Jak im wypadnie 50 zł emerytury na łysy łeb to juz niestety będzie za późno, by
          cokolwiek zmienić
      • Gość: iki Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 14:00
        a jaki dziecino jest twój wkład w to, by ten kraj wyglądał lepiej? Wrzucasz pety
        i puszki po piwku do kosza? Segregujesz śmieci? Sprzątasz po swoim psie?
        Sadzisz drzewa? A ile siedziałeś w więzieniu za PRL? I nie zwalaj wszystkiego na
        PRL, bo jej nie ma od 17 lat, a dziur w drogach jest naście razy więcej niz wtedy.
      • 1410_tenrok Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 15:26
        a cusz ty hceż od KORU, qrna olek? KOR odpowiedzialny za 60 lat syfu??? Taz na
        tych seminariach MW kiepsko was uczą!!! KOR powstał w 1976 roku, po wypadkach w
        Radomiu. Ten skrót: KOMITET OBRONY ROBOTNIKOW. Oni bronili represjonowanych
        przez komune. Podczas gdy pozytywne siły narodu: PAX i koloratki, akceptując
        stan po Jałcie, dzielnie komunę o wszystkich informowały z probostw i z
        diecezji.....
    • Gość: slavik222 Prawda sie obroni, Jaka tu kontrowersja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:04
      Kontrowersji na podobnym poziomie pełno w GW :).
      No cóż widzicie źdźbło w oku LPR bo belka we wlasnym Wam przycmiewa świat :)
    • Gość: Aśka Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:11
      To co jeszcze robisz w Polsce?
      A może już masz na imię Hans?
      polecam: www.narodowy.eblog.pl
      • Gość: avrook Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.c / 62.233.169.* 23.06.06, 12:22
        ein volk ein reich co nie ? Aska zmien imie na jakies bardziej rdzennie polskie.
        Marysia np. albo Jagna ? cokolwiek. patrioci job ich mac :/
      • Gość: Pogromca faszystów Aśka? Czy jestes brzydka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:13
        Bo widziałem zdjęcia dziewcząt z MW i były one dość brzydkie. W dodatku miały
        semicką urodę. Jesteś brunetką albo rudą? Masz podkrążone oczy nieokreślonego
        koloru? Wąskie usta i cokolwiek za duży nosek, w sam raz do wtykania w nieswoje
        sprawy? Tylko nie mów, że zgadłem :D
    • Gość: T-800 Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.06.06, 12:16
      O, to nie tylko Agora nie lubi Niemców...
    • Gość: poznaniak Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.chello.pl 23.06.06, 12:24
      Niesiołowski ma rację : Liga Przyjaciół Rosji .
      Trzeba jeszcze pamiętać sprzed wojny , czym zajmował się dziadek Końskiej Głowy
      i kogo chwalił . Pomieszanie z poplątaniem . A co na to koalicjanci ?
      • albacor Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:33
        banda głupoli - od góry do dołu. Dochodze do wniosku , że w tym państwie nie da
        sie normalnie żyć. Będziemy się lustrować i rozliczać do usranej smierci a
        Europa z usmiechem ucieknie do przodu. I tyle - panie Giertych i spłóka
      • Gość: just me Nie mówiąc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 12:47
        Co robił ojciec v-ce premiere min. edukscji w latach 85-89 i co mówił o stanie
        wojennym w zachodniej prasie.
    • kwak5 Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:36
      To dobrze, ze chcesz do Niemiec. W Polsce nie potrzeba takich, którymi trzeba
      sie opiekować. Polsce potrzebni są tacy co odpowiedzialność za swe czyny wezmą
      na siebie, a nie zrzucą na innych. W polsce nie ma miejsca dla takich co lubią
      żyć z reką w kieszeni współobywateli. A ty dokładnie tak chcesz. Chcesz aby
      państwo się tobą zaopiekowało, czyli zabrało jednym i dało tobie. Wstyd.
      • Gość: nobody Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:30
        Kwaku dokładnie opisujesz Kaczory, Giertychuja. Biorą jak swoje bez żadnej
        odpowiedzialności. Kto ich rozliczy za upadek kraju? Nikt. A ci, którzy
        wyjeżdzaja z kraju cięzko pracuja, ale wiedza za co. Polak we własnym kraju
        jest obywatelen drugiej kategorii, bo inne Polaczki jak LPR, PiS, SLD, czy
        kiedyś postsolidaruchy go gnębią i gwałca jego prawa. Do tej pory zaden rząd
        nic dla nich nie zrobił, a ostatni zabiera im nawet marzenia.
    • tadeusz_ja Re: Kontrowersyjne plakaty LPR 23.06.06, 12:36
      też chę Niemiec!Z tego samego powodu!
    • Gość: W Dobrze wiadomo do czego dążą Niemcy IP: *.daminet.pl 23.06.06, 12:37
      Ich marzenia o Drang nach Osten jak widać wciąż są żywe.
      • areopag Gdyby nie Niemcy to wielu by z głodu padło. 23.06.06, 12:43
        Gość portalu: W napisał(a):

> Ich marzenia o Drang nach Osten jak widać wciąż są żywe.

JESTEŚ W BŁĘDZIE albo ślepy i głuchy.

To nie Nemcy masowo wyjeżdżają d Polski tylko Polacy do Niemiec. I czynią to
        dobrowolnie.
        Gdyby takiej możliwości wyjazdów do Niemiec nie było to setki tysięcy rodzin w
        Polsce umierałoby z głodu.
    • Gość: xegar Re: Kontrowersyjne plakaty LPR IP: *.kropka.net / *.wroclaw.mm.pl 23.06.06, 12:38
      Bardzo dobrze! Niech powstaje jakas normalna struktura w tej czesci
      Europy. Z przyjemnoscia rowniez bede tam placil podatki. Nie pojdzie na zmarnowanie przez Warszawe, a LPR nie bedzie mogl powiedziec, ze to ICH pieniadze.
      To sa moje pieniadze.

Xe.

PS. Dziekuje LPRowi za rozreklamowanie koncepcji.
    • brocha LPR piep... euro/homo/kseno-fobiczne glupki 23.06.06, 12:42
      nie chce zeby ich finansowac z moich podatkow
    • piwi77 LPR szermuje argumentami nie merytorycznymi 23.06.06, 12:45
      W ten sposob nic sie nie osiagnie, poza usmiechem politowania zza Odry.
      • freud1 Pomysl z euroregionem ciekawy.. 23.06.06, 12:55
        ... Aczkolwiek zupelnie nieefektywny. Mamy juz przeciez inne euroregiony i zadne
        korzysci materialne z tego tytulu nie plyna. Wspolpraca sprowadza sie przewaznie
        do wymiany kulturalnej (czysta kurtuazja) i tyle, a juz napweno nie zagraza
        integralnosci RP!
        Rozbawilem sie do lez czytajac wypowiedzi typu : Berlin = opieka socjalna, zero
        dziur w drogach itp. Kochani, pomijajac fakt, ze Berlin jest niemilosiernie
        zadluzony (ca. 150 miliardow euro, bodaj nawet wiecej - podobnie jak wiekszosc
        gmin i miast w Niemczech - tendencja wciaz rosnie), to naiwni jestescie bardzo
        twierdzac, ze Berlin w calym tym przedsiewzieciu nie widzi swojego wlasnego
        interesu (nie chodzi mi tu bynyjmniej o germanizacje, czy innne pierdoly, ale o
        KASE, ktorej Berlin portebuje jak powietrza).
        Niemcy to narod racjonalistow, ktorzy nie kiwneliby palcem nie widzac w tym
        wlasnego profitu. A juz z pewnoscia nie dla uszczesliwiania naiwnych i (co
        jednoznacznie wynika z wypowiedzi co niektorych) zdesperowanych Polakow. Nic moi
        drodzy nie ma za friko. Dla nich kasa, a dla nas wymiana studencka :)
        Pozdro.
        • Gość: Kresowiec Re: Pomysl z euroregionem ciekawy.. IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.06, 13:44
          Co do kondycji finansowej Berlina - zgoda. Ale czy Niemcy to az tacy
          racjonalisci?. Watpie. Nie znam nikogo, kto wtopil takie mieliardy w nieudane
          przedsiewziecia np. we wschodnich landach. Niemcy wschodnie wyludniaja sie. Ossi
          przenosza sie na zachod za praca i w nadziei na lepsza przyszlosc. Niektorzy
          futurysci proponuja zeby nie inwestowac szeroko w cale byle NRD a tylko w
          sprawdzone centra gospodarcze. Reszta proponuja zamienic w parki narodowe i
          turystyczne. Slowem zaorac i las posadzic. Berlinowi nie jest potrzebna kasa z
          EU a kasa Polakow, ktorzy maja blizej do stolicy Niemiec niz Warszawy.
          I bez Euroregionow wspolpraca niezle sie udaje. Berlinskie hotele piora w Polsce
          a Polacy kupuja swoje wycieczki w Berlinie i nawet wylatuja stamtad na urlop.
          Najlepiej by bylo gdyby w tym nie przeszkadzac. Cala ta afera to mlyn na wode
          postendeckim klonom z LPR. Dlatego Giertych z banda beda bic piane, stawiac
          pomniki JPII i wprowadzac kolejne lekcje religii zamiast wybudowac port lotniczy
          konkurencyjny dla tego z Schönefeld.

Kresowiec
    • skorrrpion Im dłuzej LPR i Samochołota jest przy władzy tym 23.06.06, 12:55
      bardziej chcę przyłączenia Śląska do NIemiec... Za jakieś pół roku zacznę
      zbierac podpisy pod listami poarcia dla referendum w tej sprawie... Kaczyńscy,
      Romuś i Andrew ośmieszają moją ojczyznę, a skoro nie mogę ich zmienic (bo
      mohery nie chcą się wynosic na tamten świat) to może zmienię ojczyznę???
      • rejestr1 Re: Im dłuzej LPR i Samochołota jest przy władzy 23.06.06, 13:07
        Po doświadczeniach nrd-owskich z pewnością nie namówisz Niemców na przyłączanie
        jakichkolwiek nowych terytoriów. Pomijam już zupełnie wszystkie inne aspekty
        tego zagadnienia.
    • momy Prośba do obrotnych dziennikarzy 23.06.06, 13:07
      Prosze poszperać w zyciorysach członków LPR i ich rodzin i pokazać ilu z nich i
      za jakie pieniądze jeździło albo jeździ do Niemiec na saksy.
      • zigzaur Re: Prośba do obrotnych dziennikarzy 23.06.06, 14:47
        Gdyby dokładniej w ich życiorysach poszperać, można znaleźć różne źródła dopływu
        rubli w różnych postaciach (choćby nadajniki radiowe dla grzybka).
    • Gość: heil_hruszcz LPR do gazu!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 13:09
      Używając ich retoryki.
    • olias Berlin - stolicą Polski 23.06.06, 13:15
      kto jest za?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka