groove-x 26.06.06, 18:11 Witam Czy jest gdzieś w naszym pięknym mieście oghólnodostępny kanał/najazd samochodowy? Najbardziej interesuje mnie rejon Rataj. Pozdrawiam grx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groove-x Re: kanał / najazd samochodowy 27.06.06, 10:26 No to znalazłem. Jakby ktoś szukał, to jest na Piastowskim, na parkingu strzeżonym na Szczytnickiej. Pozdrawiam grx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopel Re: kanał / najazd samochodowy IP: *.play-internet.pl 24.05.14, 17:10 jjuz go zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Czecha 25.05.14, 22:08 Kiedyś było takie coś na parkingu na os. Czecha, od strony os. Lecha i tr. katowickiej. Ale ostatnio widziałem go kilka a może kilkanaście lat temu. Teraz administratorzy parkingów likwidują tego typu zabaweczki, ponieważ boją się odpowiedzialności za szkody spowodowane przez nieostrożnych kierowców albo dzieciaki, które mogą sobie tam rozbić głowę. * Z całą pewnością najazd jest (inf. sprzed kilku miesięcy) na parkingu baru Ania na drodze nr 11. Niestety jest to dość daleko od Rataj, konkretnie kawałeczek za Jastrowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
maxwell1990 Re: Czecha 04.09.14, 22:52 może nie kanał/ najazd. Ale podnośniki wynajmowane na godziny są na Katarynki 6 na Ursynowie. Stawka 22zł/h na podnośniku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: kanał / najazd samochodowy IP: *.play-internet.pl 29.11.15, 23:01 Witam, Od stycznia będzie najazd płatny około 20 zł za godzinę. os. Stere Żegrze 112 obok firmy se-ko serwis komputerowy www.se-ko.pl Odpowiedz Link Zgłoś