Dodaj do ulubionych

Prośba do P.Janusza

01.03.06, 09:30
Panie Januszu bardzo proszę o interpretacje mojej daty urodzenia 18.02.1969.
Napisz czy pisana jest mi miłość na którą czekam ( czy się jej doczekam w końcu). I wszystko co wynika z mojej daty urodzin. Bardzo dziekuje.POZDRAWIAM GORĄCO.
Obserwuj wątek
    • janus50 Re: Prośba do P.Janusza 01.03.06, 12:54
      18-2-1969
      dzień urodzenia 18 - Żyjesz szybko, coś cię pędzi, dużo podróżujesz.
      1 – daje niezależność, 8 – odpowiedzialność społeczną, 9 – uniwersalnego
      zabarwienia, odpowiedzialność za całe grupy społeczne. Nie lubisz szukać
      doradców i rzadko ich potrzebujesz. Interesuje cię: religia, administracja
      państwowa, kościelna.
      8 – ma prawo się zniechęcać, początki są trudne, czasem kilkakrotnie zaczynasz
      od nowa i wtedy przychodzi sukces.
      Przez 8 jesteś emocjonalny, 9 daje ci intelekt, zdolności analizowania,
      prowadzenie dyskusji.
      z całej daty 9 - Miłość uniwersalna, bezinteresowność – życie dla ludzi. Służ
      całemu światu. Nie staraj się być pierwszym – staraj się być ostatnim. Rozdawaj
      miłość i współczucie. Do 9-go każdego miesiąca nie zaczynaj żadnych spraw. 9-
      tki to dzieci szczęścia, nie ma takiej przeszkody, której by nie pokonali. Są w
      stanie zrealizować każdą swoją myśl.
      Pozytywy: miłość do świata, braterstwo, miłosierdzie, dobroczynność,
      bezinteresowna praca, filantropia, humanizm, współczucie, szczodrość, szerokie
      poglądy.
      Negatywy: emocjonalność, egocentryzm, sentymentalizm, niepraktyczność,
      lekkomyślność, próżniacze marzenia, rozrzutność, marnotrawstwo.
      od 28 do 56 roku życia w drugim cyklu o wibracji 9 - Dla siebie mało dla innych
      wszystko. Nie szukaj miłości osobistej, bo 9 należy do świata. W tym cyklu
      można bardzo wiele osiągnąć na polu zawodowym i społecznym, niestety związki
      mogą przechodzić kryzys.
      jednocześnie od 36 do 45 roku życia w trzecim szczycie o wibracji 9 - dogodny
      okres do kończenia wszystkich spraw, tych starych i nowo zaczętych. Różne
      sprawy niezależnie od naszej woli, zostaną zakończone samoistnie. Olbrzymie
      rezultaty osiąga się na polu społecznym i zawodowym. Niestety sprawy osobiste
      dają tylko rozczarowanie.
      czarne szczyty czyli wady: 2 - doły psychiczne, przewrażliwienie na punkcie
      swojej własnej osoby
      5 - tendencja do próbowania wszystkiego w sferze używek i seksu. Ciągłe wzloty
      i upadki emocjonalne. Kręcenie się w kółko wokół własnych doświadczeń.
      7 - tendencja do maksymalnego zamykania się w sobie, szukania winy u innych,
      upierdliwości, zazdrości. W grę mogą wchodzić wszelkiego rodzaju nałogi.

Aktualnie okres dla związków niezbyt przychylny... cykl i szczyt 9 mogą również
      powodować, że przyciągasz do siebie partnerów którymi się nie interesujesz a ci
      którzy tobie odpowiadają nie interesują się tobą..
      Idealnym partnerem dla ciebie byłaby osoba, która miałaby również piątke w
      czarnych szczytach. Radzę równiez zlecić pełną analizę z imion i nazwisk, być
      może tam jest jakaś dysharmonia, która dodatkowo wzmaga niekorzystne aktualnie
      wibracje...
      Pozdrawiam

• gosika6 Re: Prośba do P.Janusza 01.03.06, 13:44
      Panie Januszu.
      Bardzo serdecznie dziękuje za inerpretacje daty urodzenia. Napisał mi Pan, żeby zrobić analize z imienia i nazwiska. Prosze mi podpowiedzieć gdzie coś takiego można zrobić.
      • janus50 Re: Prośba do P.Janusza 01.03.06, 13:56
        jak zwykle podaję namiary do osoby, do której mam największe zaufanie, -
        info@numerologia.net.pl
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka