agusia017 31.07.06, 10:37 Prosze o opinie na temat tego szpitala zalety i wady a przy okazji jaka jest opieka po porodzie dla dziecka. Z góry wszystkim dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoankajs Re: Poród na Polnej 31.07.06, 22:40 Witam Rodziłam na Polnej 5 tygodni temu. Wcześniej słyszałam różne opinie na temat tego szpitala, ale musze powiedzieć że ja jestem bardzo zadowolona. Uważam że opieka jest naprawde dobra, porodówka i sale poporodowe ładne, personel miły. Naprawde nie mogę sie do niczego przyczepic:) Jesli ma Pani jakieś bardziej szczegółowe pytania to prosze pisać na priva - chetnie odpowiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inga334 Re: Poród na Polnej 01.08.06, 17:54 Witam Rodziłam na polnej 2 tyg. temu również jak poprzedniczka jestem bardzo zadowolona, nie dam złego slowa powiedziec na ten szpital. przede wszystkim czułam się bezpiecznie i nie martwiłam sie o stan dzieci( urodziłam blixniaczki) kompetentny personel, czysto o wszystko gdy czegoś potrzebowałm dostałam, było naprawdę miło.I co ważne nie wydałam ani grosza. Odpowiedz Link Zgłoś
agattaso Re: Poród na Polnej 02.08.06, 08:57 Hej dziewczyny! Ja rodzic bede w listopadzie, zatem to jeszcze troszke czsu, ale też wybralam Polna. Slyszalam jednak opinie, ze jesli dziecko po urodzeniu ma żółtaczke, to mama jest wypisywana do domu, a maluszek zostaje w szpitalu - czy to prawda? Bo przyznam, ze jak już sie maluch urodzi to nie chcialabym sie z nim rozstawac...:)pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
jaonna1 agattaso 02.08.06, 11:29 ja rodziłam w niedziele wypisali mnie w srode a mała odbierałam w czw (żółtaczka) wypisali mnie dlatego bo akurat w sr był nawał rodzacych i brak wolnych łózek. ale personel naprawde fachowy Odpowiedz Link Zgłoś
dariaw2 Re: Poród na Polnej 02.08.06, 13:52 Hej! Ja rodziłam na Polnej 3 tyg. temu. Jestem bardzo zadowolona. Personel super zarówno na sali porodowej jak i na odziale. Mój Alek miał żółtaczkę i choć ja mogłam wyjść już w piątek to nikt mnie nie wypisał dopóki Mały mógł wyjść, więc razem wyszliśmy dopiero w niedzielę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agattaso Re: Poród na Polnej 03.08.06, 20:17 Wielkie dzięki za informacje, rozwiałyście moje ostatnie wątlpiwości:) Pozdrawiam Młode Mamy Agata Odpowiedz Link Zgłoś