ququ777 25.09.06, 08:37 Bardzo sie ciesze, ze firma Walther Möbel inwestuje w Polsce...W nNiemczech ostatnio przejela firme Höffner i jest jednym z najwiekszych sprzedawcow mebli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukask73 Saturn 3 i Ker-Fur 25.09.06, 08:51 Myślę, że po zbudowaniu Plazy, która w nocy wygląda jak kiczowata choinka, nie da się już bardziej zepsuć widoku w okolicy (zwłaszcza biorą pod uwagę sąsiedztwo Makro). Niech sobie budują, ale pod jednym warunkiem: skrzyżowanie ulicy nazywanej przez Redakcję Serbską (a przez aktualny reżym Solidarności) oraz Księcia Mieszka I powinno być dwupoziomowe i bezkolizyjne. Już teraz przejazd na wprost zabiera czasami kilka minut, a w lewo - jeszcze więcej. Pozdrowienia dla miłośników ,,jedzenia" z hipermarketów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:23 Zamiast budowac kolejny market radni mogliby pomyslec o przeznaczeniu tego terenu pod nowe mieszkania. Na zachodzie wszystkie markety znajduja sie 20 km za granicami miast, a miasta sa dla ludzi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:34 Chcesz kolejne klitki 20metrowe? Po co? Mamy tego pe\łno w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:39 To ciekawe, bo ja coś nie moge kupić mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:09 Nie mozesz z powodu ceny pewnie. Te mini mieszkanaka sa drogie a jest ich pelno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:17 Jeśli iesz, gdzie można dostać od ręki nowe 50m mieszkanie to proszę podziel się tą wiedzą, bo ja takich znaleźc nie mogę. Może byc i 20m, bo to i tak na wynajem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:26 50 m nie sprzedaja nowych, moga byc w starym budownictwie?(z pocztku lat 80 tych). Jesli chodzi o nowe to na ul. Hulewiczów(Piatkowo, okolice wiezy TV) buduje sie teraz pełno nowych malych klitek. To jeden z przykladów, jak dobrze sie rozejrzysz to wlasciwie w kazdej z dzielnic masz po kilka(nascie) rozpocztych budowli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:31 Ale wszystkie te miszkania są już sprzedane, więc nie jest prawdą, że takich mieszkań jest pełno. Są, a jakoby ich nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:44 To nie wiem kto to kupuje:-/ Bezsens. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.poznan Bez mebli 25.09.06, 10:04 Jeśli byś uważnie przeczytał, to firma nie będzie handlować w Polsce meblami, a tylko będzie właścicielem obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbirac Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 10:08 w Plazie jest hipermarket spożywczy Piotr i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 12:19 Inwestorem poznańskiego obiektu jest firma z Warszawy, która przejęła markę i interesy Möbel Walther w Polsce, po wycofaniu się tej firmy z naszego rynku. Miał tam być supermarket Społem, który wg mnie byłby ciekawszą propozycją od karfura ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznańczyk20 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:02 Piotr i Paweł to nie hipermarkte tylko supermarket z największą klasą z supermarketów w Poznaniu. Z hipermarketów to tylko Tesco prezentuje coś sobą, ale jest dlaeko za PiP. Odpowiedz Link Zgłoś
remi.zagorski Zagłębie Handlowe..? 25.09.06, 16:41 Dlaczego nie?? To w końcu nowe miejsca pracy i większy wybór towarów dla mieszkańców. Sporo terenów pod zabudowę mieszkaniową jest między Smochowicami a Strzeszynem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.Kazibut Poznan Re: Zagłębie Handlowe..? IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 17:13 Masz racje beda nowe miejscas pracy za 800 zl brutto to jest oferta naszego prezydenta Grobelnego dla ludzi wyksztalconych w Poznaniu.Wroclaw oferuje im miejsca pracy np w Toshibie .Philipsie,za kilka razy wiecej.My oprocz Volkswagena to mozemy zaoferowac handel a powazne firmy ,ktore daja duzo miejsc pracy oraz wyzsze zarobki omijaja nas szerokim lukiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka4 Re: Zagłębie Handlowe..? 27.09.06, 07:49 Ja sie ciesze na koljny market. A dlaczego?? bo wlasnie tam kupilam mieszkanie na wynajem?? dzieki temu ceny mieszkan rosna heheh Co do mieszkan - mozna je kupic tylko tzreba sie szybko decydowac. My wlasnie kupilismy od Wechty na Mieszka I. Kupilismy je jeszcze podczas prac budowlanych i wtedy metr kosztowal 3250 plus vat a po oddaniu juz sa za 3600 + vat. I byly takie okolo 50 metrowe, a takze 30 i 60 i kazdy znalazlby cos dla siebie. Mieszkan w Poznaniu jest mnostwo. tzreba tylko szybko sie decydowac bo ida jak swierze buleczki, (pomimo cen). Odpowiedz Link Zgłoś