Dodaj do ulubionych

Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe

25.09.06, 08:37
Bardzo sie ciesze, ze firma Walther Möbel inwestuje w Polsce...W nNiemczech
ostatnio przejela firme Höffner i jest jednym z najwiekszych sprzedawcow
mebli...
Obserwuj wątek
    • lukask73 Saturn 3 i Ker-Fur 25.09.06, 08:51
      Myślę, że po zbudowaniu Plazy, która w nocy wygląda jak kiczowata choinka,
      nie da się już bardziej zepsuć widoku w okolicy (zwłaszcza biorą pod uwagę
      sąsiedztwo Makro). Niech sobie budują, ale pod jednym warunkiem: skrzyżowanie
      ulicy nazywanej przez Redakcję Serbską (a przez aktualny reżym Solidarności)
      oraz Księcia Mieszka I powinno być dwupoziomowe i bezkolizyjne. Już teraz
      przejazd na wprost zabiera czasami kilka minut, a w lewo - jeszcze więcej.

Pozdrowienia dla miłośników ,,jedzenia" z hipermarketów.
    • Gość: Maciej Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:23
      Zamiast budowac kolejny market radni mogliby pomyslec o przeznaczeniu tego
      terenu pod nowe mieszkania. Na zachodzie wszystkie markety znajduja sie 20 km
      za granicami miast, a miasta sa dla ludzi ...
      • Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:34
        Chcesz kolejne klitki 20metrowe? Po co? Mamy tego pe\łno w Poznaniu.
        • Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 09:39
          To ciekawe, bo ja coś nie moge kupić mieszkania.
          • Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:09
            Nie mozesz z powodu ceny pewnie. Te mini mieszkanaka sa drogie a jest ich pelno.
            • Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:17
              Jeśli iesz, gdzie można dostać od ręki nowe 50m mieszkanie to proszę podziel się
              tą wiedzą, bo ja takich znaleźc nie mogę.

Może byc i 20m, bo to i tak na wynajem.
              • Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:26
                50 m nie sprzedaja nowych, moga byc w starym budownictwie?(z pocztku lat 80 tych).

Jesli chodzi o nowe to na ul. Hulewiczów(Piatkowo, okolice wiezy TV) buduje sie
                teraz pełno nowych malych klitek. To jeden z przykladów, jak dobrze sie
                rozejrzysz to wlasciwie w kazdej z dzielnic masz po kilka(nascie) rozpocztych
                budowli.
                • Gość: malkontent Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:31
                  Ale wszystkie te miszkania są już sprzedane, więc nie jest prawdą, że takich
                  mieszkań jest pełno.
                  Są, a jakoby ich nie było.
                  • Gość: m3 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 10:44
                    To nie wiem kto to kupuje:-/
                    Bezsens.
    • marcin.poznan Bez mebli 25.09.06, 10:04
      Jeśli byś uważnie przeczytał, to firma nie będzie handlować w Polsce meblami, a
      tylko będzie właścicielem obiektu.
    • Gość: zbirac Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 10:08
      w Plazie jest hipermarket spożywczy Piotr i Paweł
    • Gość: Poznaniak Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.icpnet.pl 25.09.06, 12:19
      Inwestorem poznańskiego obiektu jest firma z Warszawy, która przejęła markę i
      interesy Möbel Walther w Polsce, po wycofaniu się tej firmy z naszego rynku.

Miał tam być supermarket Społem, który wg mnie byłby ciekawszą propozycją od
      karfura ;)
      • Gość: Poznańczyk20 Re: Przy Makro stanie kolejne centrum handlowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 16:02
        Piotr i Paweł to nie hipermarkte tylko supermarket z największą klasą z
        supermarketów w Poznaniu. Z hipermarketów to tylko Tesco prezentuje coś sobą,
        ale jest dlaeko za PiP.
    • remi.zagorski Zagłębie Handlowe..? 25.09.06, 16:41
      Dlaczego nie?? To w końcu nowe miejsca pracy i większy wybór towarów dla
      mieszkańców. Sporo terenów pod zabudowę mieszkaniową jest między Smochowicami a
      Strzeszynem:)
      • Gość: Z.Kazibut Poznan Re: Zagłębie Handlowe..? IP: *.icpnet.pl 26.09.06, 17:13
        Masz racje beda nowe miejscas pracy za 800 zl brutto to jest oferta naszego
        prezydenta Grobelnego dla ludzi wyksztalconych w Poznaniu.Wroclaw oferuje im
        miejsca pracy np w Toshibie .Philipsie,za kilka razy wiecej.My oprocz
        Volkswagena to mozemy zaoferowac handel a powazne firmy ,ktore daja duzo miejsc
        pracy oraz wyzsze zarobki omijaja nas szerokim lukiem.Pozdrawiam.
        • iskierka4 Re: Zagłębie Handlowe..? 27.09.06, 07:49
          Ja sie ciesze na koljny market. A dlaczego?? bo wlasnie tam kupilam mieszkanie
          na wynajem?? dzieki temu ceny mieszkan rosna heheh Co do mieszkan - mozna je
          kupic tylko tzreba sie szybko decydowac. My wlasnie kupilismy od Wechty na
          Mieszka I. Kupilismy je jeszcze podczas prac budowlanych i wtedy metr kosztowal
          3250 plus vat a po oddaniu juz sa za 3600 + vat. I byly takie okolo 50 metrowe,
          a takze 30 i 60 i kazdy znalazlby cos dla siebie. Mieszkan w Poznaniu jest
          mnostwo. tzreba tylko szybko sie decydowac bo ida jak swierze buleczki, (pomimo
          cen).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka