Gość: gosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 12:02 czy ktos juz mial z Was do czynienia z tą firmą. Jakie wrażenia, jak z terminami i obsługą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacek Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 16:40 Obsługa miła - powiedziałbym nawet za bardzo. Nieterminowość, brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beta Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 14.11.06, 16:41 to chyba prawidłowa nazwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokoloko Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:45 Ludzie, odbiło Wam? Co, to za snobizm na klasę średnio-wyższą... Ą, Ę, klubbing, kolorowe gazetki, służbowe samochody, Gingers imbirowe. Za dużo reklam się naoglądaliście. Białe ściany, mebelki z Ikei i kredyt spłacać! W d... się poprzewracało. Żeby do urządzania chaty firmę brać... Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. 14.11.06, 23:05 Gość portalu: Spokoloko napisał(a): > Białe ściany Brrrr... Ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 08:27 Czlowieku o czym ty piszesz???? to jest sklep z panelami, drzwiami itd. Jak nie wiesz to zamilcz. A tak na marginesie - nie wszyscy bora kredyty na zakup mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojas @@@ Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 15.11.06, 13:34 z drzwiami, panelami to się zgadza, ale również projektują wnętrza, mojej znajomej zaprojektowali kuchnię i jak mi pokazała projekt to ją wyśmiałem, że za coś takiego zapłaciła kasę - gorzej niż amatorski projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 13:52 mi też projektowali i wyszło bomba. ale kazalismy im robic od a do z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 06.12.06, 18:23 A kto dokładnie ci projektował? Bo podobno robi to tam kilka osób i wiem,że nie wszyscy są dobrzy. Kogo byś polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 17:13 Najlepiej z panią Beatą na Naramowickiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.icpnet.pl 15.12.06, 12:48 A ile ona bierze za projektowanie?I mam pytanie czy ktoś mógłby podesłać mi zdjęcia z wykonanych jej projektów, bo na ich stronie to nic ciekawego nie ma, a i opinie jak czytam to są różne na temat jakości ich usług? A może ktoś poleci jakąś lepszą firmę lub osobę do projektowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henio71 Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:36 Coś mi tu Wojas śmierdzi gołą d... Mi też projektowali m. in. kuchnie i byłem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WMS Re: InterArt. Fabryka wnętrz.Ruckzuck. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 12:03 I tu Henio71 trafiłeś w sedno! Od jakiegoś czasu śledzę ten wątek,też pracuję w biurze projektowym i naszą zmorą są tzw. "klienci" z dziurawymi kieszeniami, którzy chcą zamówić projekt. Więcej z takimi zawracania gitary niż efektywnej pracy. A potem okazuje się,że i tak ci zmienią cały projekt bo za drogo. Zwykłe bagno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.gen.com.pl 05.01.07, 09:04 Zero szacunku dla klienta - oczywiście już po zapłacie za towar. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: InterLan. Fabryka wnętrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 10:04 Całkowicie się zgadzam. Nie wiem jak ta firma jescze istnieje na rynku, chyba dlatego, że jest boom budowlany. Klienta mają w głebokim poważaniu. Omijajcie ich z daleka Odpowiedz Link Zgłoś