Gość: eilian IP: *.icpnet.pl 08.12.06, 23:40 Moze ktos zna i moglby polecic jakis fajny fitness (lub po prostu silownie) dla kobiet (najlepiej w poblizu centrum)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: siłownia dla kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 13:59 www.fitoclock.pl Trzymają klasę już od wielu lat. Zapisz się wcześniej, bo ostatnio nie mieli już miejsc na zajęciach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelinka Re: siłownia dla kobiet IP: *.icpnet.pl 01.08.15, 00:39 Zapraszamy na Marcelin, do Klubu Studio Fitness Marcelinka - tylko dla kobiet. Trener personalny w cenie karnetu, cztery pakiety cenowe do wyboru, honorowany Benefit i kameralna atmosfera. Więcej: www.marcelinkafitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kosmetyczka88 Re: siłownia dla kobiet 08.09.15, 08:01 Polecam w CC. Ceny są ok i sprzęt na 6+ Odpowiedz Link Zgłoś
paulina160590 Re: siłownia dla kobiet 15.01.17, 00:39 Egurrola Fitness Club w Galerii Panorama! Rewelacja! Siłownia tylko dla kobiet, zajęcia fitness od rana do wieczora, przedszkole dla dzieci w cenie karnetu (dziecko , z tego co się orientuję, musi mieć coś koło 2ch latek). Co najważniejsze? Trener jest cały czas do mojej dyspozycji! Darmowe pomiary... Kilka miesięcy temu wykupiłam karnet, za pierwszy miesiąc zapłaciłam 1 zł! Jestem młodą osobą, ale bardzo cenię sobie spokój i lubię wiedzieć za co płacę... Byłam klubowiczką na innych siłowniach i nigdzie nie spotkałam się z tym, że trener bezinteresowanie pomagał ! :( Jeżeli szukacie klubu dla Kobiet - koniecznie musicie tam zajrzeć. Pierwsze wejście chyba jest darmowe (przynajmniej tak było jak ja się zapisywałam). Odpowiedz Link Zgłoś