Dodaj do ulubionych

Egzamin w Suwałkach

IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.05, 11:05
Czy ktoś zdawał?Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: natalia Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.05, 13:33
      czyżby nikt nie zdawał tam.
      • Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 07.11.05, 15:39
        Właśnie zdałam w sobotę egzamin w Suwałkach :))) Kurs miałam w Warszawie i
        pierwsze podejscie do egzaminu (niestety nieudane) również w stolicy.Po raz
        drugi zdecydowałam sie zdawać w Suwałkach gdyż udeżyło mnie chamstwo i
        bezpruderyjność warszawskich egzaminatorów.W Suwałkach wykupiłam sobie dwie
        godzinki tuż przed egzaminem.To co Ci mogę powiedzieć to tyle,że warto wybrać
        się do Suwałk bo bardzo mili egzaminatorzy i trzeba przyznać,że bardziej ulgowo
        traktują zdających na placyku.Razem ze mną zdawała dziewczyna,która przyjechała
        aż z Krakowa.Mając porównanie zdawania egzaminu z prawa jazdy w Warszawie i w
        Suwałkach, serdecznie polecam Suwałki.Tam przynajmniej szanują człowieka i
        traktują go jak podmiot a nie jak przedmot.pozdrawiam i powodzonka życzę.
    • Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 07.11.05, 15:46
      Ojejku.Paskudny błąd zrobiłam wyżej.Chciałam napisać UDERZYŁO :)
      • w357 Re: Egzamin w Suwałkach 07.11.05, 15:56
        Gość portalu: Justka napisał(a):

> Ojejku.Paskudny błąd zrobiłam wyżej.Chciałam napisać UDERZYŁO :)
      • Gość: ewa Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.11.05, 08:46
        Cześć Justka .mam pytanie czy zdając plac miałaś włączone wspomaganie.Pozdrawiam
        • Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 08.11.05, 10:52
          Tak, miałam włączone wspomaganie.I tak jest chyba we wszystkich samochodach na
          egzaminie.Pewnie podczas kursu jeździłaś bez wspomagania,stąd to pytanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka