Gość: natalia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.05, 11:05 Czy ktoś zdawał?Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: natalia Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 07.11.05, 13:33 czyżby nikt nie zdawał tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 07.11.05, 15:39 Właśnie zdałam w sobotę egzamin w Suwałkach :))) Kurs miałam w Warszawie i pierwsze podejscie do egzaminu (niestety nieudane) również w stolicy.Po raz drugi zdecydowałam sie zdawać w Suwałkach gdyż udeżyło mnie chamstwo i bezpruderyjność warszawskich egzaminatorów.W Suwałkach wykupiłam sobie dwie godzinki tuż przed egzaminem.To co Ci mogę powiedzieć to tyle,że warto wybrać się do Suwałk bo bardzo mili egzaminatorzy i trzeba przyznać,że bardziej ulgowo traktują zdających na placyku.Razem ze mną zdawała dziewczyna,która przyjechała aż z Krakowa.Mając porównanie zdawania egzaminu z prawa jazdy w Warszawie i w Suwałkach, serdecznie polecam Suwałki.Tam przynajmniej szanują człowieka i traktują go jak podmiot a nie jak przedmot.pozdrawiam i powodzonka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 07.11.05, 15:46 Ojejku.Paskudny błąd zrobiłam wyżej.Chciałam napisać UDERZYŁO :) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: Egzamin w Suwałkach 07.11.05, 15:56 Gość portalu: Justka napisał(a): > Ojejku.Paskudny błąd zrobiłam wyżej.Chciałam napisać UDERZYŁO :) _______________________________________________________________________ Hi,Hi.... Uderzyło, czy odurzyło, to mało ważne :-) Oby tylko takie błędy ludzie popełniali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.11.05, 08:46 Cześć Justka .mam pytanie czy zdając plac miałaś włączone wspomaganie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justka Re: Egzamin w Suwałkach IP: *.dsbratniak.pw.edu.pl 08.11.05, 10:52 Tak, miałam włączone wspomaganie.I tak jest chyba we wszystkich samochodach na egzaminie.Pewnie podczas kursu jeździłaś bez wspomagania,stąd to pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś