yahoo_poznan Bratnia pomoc :) 13.09.07, 22:14 Niniejszym udzielam Wam Kochani, absolutnie darmowego, wynikającego wyłącznie z dobroci serca mego i szczerej, całkowicie bezinteresownej i głębokiej do Was sympatii, wsparcia. Oby Wam lżej było dobić do upragnionej i wymarzonej cyfry. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Bratnia pomoc :) 13.09.07, 22:27 yahoo_poznan napisał: > Niniejszym udzielam Wam Kochani, absolutnie darmowego, > wynikającego wyłącznie z dobroci serca mego i szczerej, > całkowicie bezinteresownej i głębokiej do Was > sympatii, wsparcia. Oby Wam lżej było dobić do upragnionej > i wymarzonej cyfry. > :) Po pierwsze to dzięki:) Po drugie - upragniona i wymarzona liczba jest tuż tuż na wyciągnięcie ręki;) Po trzecie - człowiek jest takim zwierzęciem, że jest mu ciągle mało i po osiągnięciu jednego celu uparcie zmierza do następnego - np. 2 X 6666:> Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bratnia pomoc :) 14.09.07, 16:28 lucyferciu napisał: > Po pierwsze to dzięki:) > Po drugie - upragniona i wymarzona liczba jest tuż tuż na > wyciągnięcie ręki;) > Po trzecie - człowiek jest takim zwierzęciem, że jest mu ciągle mało > i po osiągnięciu jednego celu uparcie zmierza do następnego - np. 2 > X 6666:> Przejawy zdrowej ambicji nie są naganne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Bratnia pomoc :) 14.09.07, 00:11 yahoo_poznan napisał: > Niniejszym udzielam Wam Kochani, absolutnie darmowego, wynikającego wyłącznie z > dobroci serca mego i szczerej, całkowicie bezinteresownej i głębokiej do Was > sympatii, wsparcia. Cieszymy się. A teraz powiedz jaki masz do nas interes. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bratnia pomoc :) 14.09.07, 17:03 renepoznan napisał: > Cieszymy się. A teraz powiedz jaki masz do nas interes. No wiesz?! Prawie się obraziłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Bratnia pomoc :) 14.09.07, 18:13 yahoo_poznan napisał: > No wiesz?! Prawie się obraziłem ;) No dobra. Przepraszam. Oczywiście działałeś całkowicie bezinteresownie. Jasne :):):) ;);) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bratnia pomoc :) 15.09.07, 17:52 renepoznan napisał: > No dobra. Przepraszam. Oczywiście działałeś całkowicie > bezinteresownie. Jasne :):):) ;);) Ale oczywiście jeśli ktoś, mając na uwadze moje zaangażowanie zechce przekazać mi jakiś prezent, ewentualnie dokonać wpłaty na wskazane przeze mnie konto, to nie śmiem odmówić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Bratnia pomoc :) 15.09.07, 21:42 yahoo_poznan napisał: > Ale oczywiście jeśli ktoś, mając na uwadze moje zaangażowanie zechce przekazać > mi jakiś prezent, ewentualnie dokonać wpłaty na wskazane przeze mnie konto, to > nie śmiem odmówić ;) No jasne. Przecież nikt nic innego nie twierdzi. Tylko ze wzgledu na Twoje zasługi. W pełni zasłużenie. Jesne. :):):):):):):) Trzeba było taak od razu. Bez tego sciemniania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bratnia pomoc :) 16.09.07, 08:57 renepoznan napisał: > No jasne. Przecież nikt nic innego nie twierdzi. Tylko ze wzgledu na > Twoje zasługi. W pełni zasłużenie. Jesne. :):):):):):):) > Trzeba było taak od razu. Bez tego sciemniania. :) Nieśmiały jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Bratnia pomoc :) 16.09.07, 15:15 yahoo_poznan napisał: > Nieśmiały jestem :) Niepotrzebnie. Przecież my to wszyscy "sami swoi" i zrozumienie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
yahoo_poznan Re: Bratnia pomoc :) 16.09.07, 20:39 renepoznan napisał: > Niepotrzebnie. Przecież my to wszyscy "sami swoi" i zrozumienie > mamy. Teraz to już jestem całkiem spokojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Bratnia pomoc :) 16.09.07, 23:09 renepoznan napisał: > i zrozumienie mamy. Taa. Potwierdzam;) My tu tak od zawsze:):) Zapewne inni to samo też powiedzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Nie możemy kontynuować naszego wątku:(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.07, 18:16 www.tv-trwam.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Nie możemy kontynuować naszego wątku:(( 08.10.07, 21:06 Gość portalu: nn napisał(a): > www.tv-trwam.pl/ Spadaj. Pomyliłeś wątki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Nie możemy kontynuować naszego wątku:(( 08.10.07, 21:17 Gość portalu: nn napisał(a): > www.tv-trwam.pl Chcesz się nawrócić? Możemy ci pomóc w tym:>> Odpowiedz Link Zgłoś
pw2007 Re: Nie możemy kontynuować naszego wątku:(( 09.10.07, 17:25 Poniżej wklejam Wam kawałek wczorajszego artykułu z gazety.pl "już nie raz pokazałeś nam ojcze dyrektorze, ojcze założycielu, że potrafisz chodzić po wodzie - powiedział europoseł Witold Tomczak w czasie inauguracji roku akademickiego w Wyższej Szkole Kultury Społecznej i Medialnej w Toruniu. O zaskakującej informacji przekazanej przez europosła Tomczaka napisał na swoim blogu dziennikarz "Gazety" Jacek Hołub." I co? Nie łyso Wam? Na kolana i przed telewizory:D Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Ojciec na wodzie 09.10.07, 17:47 pw2007 napisał:> I co? Nie łyso Wam? Na kolana i przed telewizory:D - Odpowiedz Link Zgłoś
pw2007 Re: Ojciec na wodzie 09.10.07, 20:39 hmm... Ojciec Dyrektor by nas tak paskudnie oszukiwał? Oj nie wiem. Obyś się w piekle nie smażył za te insynuacje. Pozdrawiam:))) A co do tego linka. Jeśli to jest faktycznie prawdziwe, to współczuję przede wszystkim tej pani. Miała podobny głos do kobiety, która uczyła mnie na kiedyś studiach makroekonomii. Nauczyłem się wtedy, że większość wykładowców to ukryci masoni, którzy chcą zniszczyć naród a żeby mieć tego świadomość musimy słuchać RM i czytać Nasz Dziennik. Więcej z makroekonomii nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu 2222 09.10.07, 22:30 Co prawda nie jest to mój oczekiwany post nr 6666, ale tylko 2222 i dlatego potrakuję go ćwiczebnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
m-dyskretna Re: 2222 09.10.07, 22:44 > Co prawda nie jest to mój oczekiwany post nr 6666, ale tylko 2222 i > dlatego potrakuję go ćwiczebnie;) Gratuluje, oczywiscie tez tak cwiczebnie. A tak na marginesie to byl post nr 4722. Ale moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: 2222 09.10.07, 22:54 m-dyskretna napisała: > A tak na marginesie to byl post nr > 4722. Ale moge sie mylic. Gratulacje. Tylko 14 minut zajęło Tobie dodanie tych dwóch liczb. Naprawdę gratuluję!!!!!!! Masz jakiś super szybki kalkulator? Czy cały wydział matematyki zaangazowałaś? :):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
m-dyskretna Re: 2222 10.10.07, 11:31 > Masz jakiś super szybki kalkulator? Czy cały wydział matematyki > zaangazowałaś? > :):):):):):) Liczylam na paluszkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: 2222 10.10.07, 16:07 m-dyskretna napisała: > Liczylam na paluszkach :))) Hm. Raz, dwa, trzy, ... dziewiętnascie, dwadziescia. .... dwadzieścia jeden - oj Ty tego akurat nie mozesz. :):):) Fiu, fiu. Dobra jesteś. Na paluszkach. Brawo. Nie ma to jednak jak matematyczka!!!!! :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: 2222 10.10.07, 23:12 Na słonych paluszkach , produkowanych w Skawinie można liczyć do 4722 - nie tylko do 21- to odpowiedź na nieprzemyślany post Renego Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: 2222 10.10.07, 23:19 kiks4 napisał: > to odpowiedź na nieprzemyślany post Renego Biję głowa w podłogę i zawodzę: Mea maxima culpa. Ale to pewno nic nie pomoze. Znam zycie. :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: 2222 09.10.07, 22:54 m-dyskretna napisała: > Gratuluje, oczywiscie tez tak cwiczebnie. Ech, ale sobie poćwiczyliśmy, nie?;) > A tak na marginesie to byl post nr 4722. Ale moge sie mylic. Oooo nie, nie mylisz się. Widzę, że peceta masz "zainstalowanego" w głowie:)) O ile 2222 jest taką "miss" wśród liczb, to 4722 też ma bardzo ładne "kształty":) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: 2222 09.10.07, 22:49 lucyferciu napisał: > Co prawda nie jest to mój oczekiwany post nr 6666, ale tylko 2222 i > dlatego potrakuję go ćwiczebnie;) Ćwicz intensywniej i małżonke popędź. Za bardzo liczysz na nasze kolezeńskie wspomozenie zamiast samemu wziąć się do roboty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 No, no, no... 12.11.07, 10:52 ...kolejne 2500 coraz bliżej. Gratuluję Koleżeństwu :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 21:54 Ech, z Was to są jednak "pieszczoszki". Nie podejrzewałem Was o to:>> Udało mi się na chwile "odpalić" pocztę i co widzę? 278 otrzymanych maili. Zagladam, a tu 2/3 od Dobrusi i 1/3 od Rene. To nieważne, że wszystkie były takie same i wysłane o tej samej godzinie, ale liczy się intencja:))) Problem polega na tym, że nie wiem co w tych mailach jest napisane, bo otworzyć to już się nie chciały. BTW - czy Wy też macie takie jaja z pocztą? Może już czas pomyśleć o zmianie ogólnodostępnego serwera pocztowego, bo akurat ten w GW nie za bardzo dba o mój spokój ducha jakże potrzebny "rekonwalescentom" kardiologicznym:( Odpowiedz Link Zgłoś
m-dyskretna Re: Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 22:13 > Ech, z Was to są jednak "pieszczoszki". Nie podejrzewałem Was o to:>> > Udało mi się na chwile "odpalić" pocztę i co widzę? 278 otrzymanych > maili. Zagladam, a tu 2/3 od Dobrusi i 1/3 od Rene. To nieważne, że > wszystkie były takie same i wysłane o tej samej godzinie, ale liczy > się intencja:))) Problem polega na tym, że nie wiem co w tych > mailach jest napisane, bo otworzyć to już się nie chciały. Szczesliwi maili nie licza. Zazdroszcze, ja dostalam tylko po 4 maile :((( Za to srednio co 2 minuty musze sie logowac bo mnie system wywala. A moze to robota adminki?! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 22:29 m-dyskretna napisała: > A moze to robota adminki?! Myślisz, że podpadliśmy?;) Co prawda zanim p. Monika została naszą adminką to wcześniej pozwoliłem sobie nieco przemiłą Koleżankę sponiewierać na forum. Noo, ale to stare dzieje, kiedy jeszcze "lama" była dziennikarzem śledczym GW i tropiła tzw. aferę gruntową na Morasku nie dyskonując żadnymi faktami. Po prostu takie było zapotrzebowanie społeczne. Jak tylko została adminką to przysięgłem sobie, że będę całkiem ułożonym forumowiczem. Rene jest świadkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 23:23 lucyferciu napisał: > Jak tylko została adminką to przysięgłem sobie, że będę całkiem > ułożonym forumowiczem. Rene jest świadkiem:))) Potwierdzam. Tak się podlizywał, że różne takie podejrzenia mielismy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Pocztowi malkontenci!!!! 02.11.07, 10:02 I co z tą Waszą pocztą? Bo ja z trudem ale jednak odbieram. Co prawda coraz częsciej odbieram Wasze narzekania na ilość meili. Co za ludzie. Nie dostają to narzekają. Dostają i tez narzekają :):):):):):):) Natomiast fatalne jest otwieranie samego forum i wątków. Czyzby hakerzy wykańczali GW - czy też GW nie dorasta do zapotrzebowania? Przy okazji podbijam wątek. Chyba do tych 2500 nie dojedziemy:(:(:(: (:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Pocztowi malkontenci!!!! 02.11.07, 14:27 renepoznan napisał: > I co z tą Waszą pocztą? Chcesz mnie dobić takimi pytaniami??:( ;););) > Przy okazji podbijam wątek. Chyba do tych 2500 nie dojedziemy:(:(:(: > (:(:( Zmęczenie materiału??;) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Pocztowi malkontenci!!!! 02.11.07, 18:02 dobrusia_to_ja napisała: > Chcesz mnie dobić takimi pytaniami??:( ;););) Dobić? Nie. Ale poprawic wam humor. Bo cos smetni jestescie. > Zmęczenie materiału??;) Własnie u was obserwuję zmeczenie materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
m-dyskretna Re: Pocztowi malkontenci!!!! 02.11.07, 21:07 > Zmęczenie materiału??;) Skad, tylk niektorzy ( a wlasciwie niektore) cos niezbyt czesto tu zagladaja. Prawda Dobrusiu? :( Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 23:22 m-dyskretna napisała: > > A moze to robota > adminki?! Proszę odczepić się od adminki. Zazdroć Was zżera! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Dobrusiu i Rene!!! 29.10.07, 23:15 lucyferciu napisał: > 278 otrzymanych > maili. Zagladam, a tu 2/3 od Dobrusi i 1/3 od Rene. To nieważne, że > wszystkie były takie same i wysłane o tej samej godzinie, ale liczy > się intencja:))) o kurczę. A mnie sie wydawało, że wysylałem do Ciebie jednego i to z tydzień temu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Logo dla wątku 6666...? 12.11.07, 21:14 Zobaczcie, co znalazłem na stronach konkurencji www.tutej.pl/pliki/cms/1933/tatoo3_18.jpg Odpowiedz Link Zgłoś