Dodaj do ulubionych

Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste

06.02.07, 11:59
Sprawa jest b. pilna . Jesli ktokolwiek moglby, to prosilabym o podanie jakichs namiarow , bo dotychczas nie mielismy szczescia :(( Chodzi mi o wizyte prywatna i oczekuje po prostu rzetelnego i uczciwego lekarza . Nawet jesli nie bedzie w stanie pomoc, to potraktuje nas jak ludzi a nie - sztuka, nastepny prosze .
Chodzi o starsza osobe, ktora jest po zabiegu ( zwyrodnienie plamki zwiazane z wiekiem -AMD ) i niestety, nadal nie jest dobrze. Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi.Mozna rowniez na maila gazetowego.
Obserwuj wątek
    • to-wlasnie-ja Re: Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste 11.02.07, 14:22
      up !
      • claire1641 Re: Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste 14.02.07, 21:47
        POLECAM DOKTORA KAZIMIERZA DĄBROWICZA. NIE DOŚĆ, ZE KOMPETENTNY, TO WYJĄTKOWO
        ZYCZLIWY I PRZESYMPATYCZNY. PRZYJMUJE NA OS. JAGIEŁŁY PAWILON 10. TEL.
        0618236174
    • Gość: justyna Re: Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 22:31
      poradnia visus na św. marcinie(w pobliżu tego kościoła na rogu) . - pania dr.
      Moskalewicz. polecam.
    • iadzranka Re: Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste 14.02.07, 22:47
    • iadzranka dr Barbara Czarnota 14.02.07, 22:48
      Kiedyś miała gabinet vis a vis R. Jeżyckiego oraz przyjmowała w Intermedice na
      Szelągowskiej. A także chyba Certusie. Nie wiem jake teraz, ale warto poszukać.
      Prawdziwa specjalistka o ogromnym sercu. Idealny lekarz.
      • Gość: ble Re: dr Barbara Czarnota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:07
        zdecydowanie POLECAM !!!!! teraz przyjmuje na grunwaldzkiej za GSK, taki nowy
        budynek za zwężeniem
        • Gość: dykta Re: dr Barbara Czarnota IP: 95.108.67.* 19.05.13, 13:06
          a ja odradzam. Z gorączkowym przeziębieniem zapisała syrop ziołowy i lek na alergię (której nie posiadam). Schyla się mocno ku alternatywnej medycynie - zioła i leżenie w domu (szkoda na to kasy z wypłaty...)
    • v.i.k.k.a proponuje Klinike Okulistyczna na garbarach 15.02.07, 01:10
      Wybierz sobie lekarza w srednim wieku, bo mlodziez jak zwykle nic nie wie:/
    • okulistka.specjalistka Re: Pilnie poszukuje namiarow na dobrego okuliste 15.02.07, 08:07
      Potwierdzam, że dr Barbara Czarnota jest świetnym lekarzem.
      Pracuje w Intermedice na ul. Szelągowskiej 29
      tel: 61/82 67 067; 82 67 069.
      Troche trzeba poczekac na wizytę, ale sie opłaca.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka