anja07 18.03.07, 13:59 Witam nie znacie moze godnego polecenia tapicera w poznaniu lub okolicach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gregory Re: tapicer w Poznaniu lub okolicach IP: 195.116.91.* 20.03.07, 13:47 korzystaliśmy z jego usług parę lat temu obił nam komplet wypoczynkowy - polecam "Koala" Pracownia Tapicerska Szymon Matyjaszczyk Kontakt Borówiec, ul. Szkolna 12, tel. 061 8171220 Odpowiedz Link Zgłoś
korelia72 Re: tapicer w Poznaniu lub okolicach 20.03.07, 19:21 Pan Bisikiewicz na Starołęce, niestety zgubiłam numer, ale da sie chyba znaleźć w necie, polecam, sprawdzony nie tylko prze ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
quo4 Re: tapicer w Poznaniu lub okolicach 10.09.15, 12:07 Przestrzegam przed tapicerem Dariusz Łączny z Komornik. Najgorszy typ z jakim miałam w życiu do czynienia. Kiedy nie mogłam się doprosić zwrotu swojej kanapy myślałam że to najgorsze co mnie spotkało. Do momentu aż jej nie zobaczyłam! Zniszczona, pognieciona, jak psu z gardła wyjęta! Piękna, droga kanapa zamieniła się w coś co wyglądało jak przeżute i zwymiotowane. W życiu nie widziałam takiego partactwa. Do tego była niekompletna! Bez oparcia. Rozsiadł się w moim domu i powiedział że nie wyjdzie dopóki mu nie zapłacę. Obiecywał że poprawi, dowiezie a potem zwodził przez wiele tygodni. W końcu zwrócił brakującą poduchę - oparcie. Ale jak??? Zawiesił na płocie, nieobszytą, zniszczoną, rozprutą!!! Szybko dowiedziałam się że jest bardzo wiele osób które zostały oszukane. Nie dajcie się nabrać na miłe słówka, to kłamstwa wyrafinowanego naciągacza! Odpowiedz Link Zgłoś