Dodaj do ulubionych

Grafficiarz z Ławicy

21.03.07, 12:51
GRAFFICIARZOWI ZA FAKTYCZNE UKAZANIE JAK ZABEZPIECZONE JEST POZNAŃSKIE
LOTNISKO PROPANOWAŁBYM UNIEWINNIENIE.TEN CHŁOPAK PRZYCZYNIŁ SIĘ DO TEGO, ŻE
LOTNISKO BĘDZIE MOŻE NORMALNIE STRZEŻONE! BĘDZIEMY BARDZIEJ BEZPIECZNI!PREZES
LOTNISKA PAN WIATROWSKI POWINIEN TROCHĘ BARDZIEJ ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA
BEZPIECZEŃSTWO I KOMFORT OBSŁUGI PASAŻERÓW NA LOTNISKU. GRAFFICIARZOWI DAJĘ
NAGRODĘ KURS TAKSÓWKĄ DO 40 ZŁOTYCH.
taksówkarz (email: kaktus1231@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Grafficiarz z Ławicy IP: *.aareon.com 21.03.07, 13:28
      Mordercy który ostatnio zamordował nożem w biały dzien na ulicy staruszkę
      proponowałbym uniewinienie. Człowiek ten ukazał nam jak bezpieczne są
      poznanskie ulice i przycznił się, że będą one normalnie strzeżone! Będziemy
      bardziej bezpieczni!
      Mordercy daję w nagrodę zestaw nowych noży kuchennych z japonskiej stali
      nierdzewnej...

Jarek

PS. Zawsze było wiadomo, że taksiarze nie są za mądrzy.
      • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 21.03.07, 15:10
        Oznajmiam Panu, że ukończyłem Politechnikę Poznańską.Ocenę czy Politechnikę
        kończą ludzie .............pozostawiam Panu. Obecnie pracuję jako taksówkarzm i
        się tego nie wstydzę. Wierzę, że wręczy Pan obiecaną nagrodę!
        • Gość: omc.inż Re: Grafficiarz z Ławicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 15:31
          Widocznie nie nauczono pana na Politechnice logicznego myślenia i z wyciąganiem
          wniosków ma pan kłopoty, wypisując brednie jak w pierwszym poście.
          • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 21.03.07, 16:04
            Szanowny Panie, gdyby osoby odpowiedzialne za bezpieczeństwo Lotniska myślały
            logicznie to opisany incyden nie powinien się zdarzyć!!! Proszę Pana niech Pan
            nie filozofuje, niech Pan nie będzie złośliwcem. Ubolewam, że w naszym kraju
            wykazywać błędy trzeba w taki sposób jak to zrobił grafficiarz.Gwarantuję Panu,
            że gdybym zwrócił osobiście uwagę na złe zabezpieczenie np. Lotniska to Pan
            Wiatrowski by mnie nie wysłuchał! Tak jest w naszym kraju.
            • Gość: keczup Re: Grafficiarz z Ławicy IP: 217.153.53.* 21.03.07, 16:10
              Szanowny Panie, ów grafficiarz mógł wykazać "luki w ochronie" w inny sposób, np.
              robiąc zdjęcie. Zamiast tego narobił szkód na x tysięcy. Kto pomaluje na nowo
              samolot? Kto za to zapłaci?
              • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 21.03.07, 16:13
                UDOWODNIE PANU, ŻE NIE JEST TO MOŻLIWE. PROSZĘ O PODANIE ADRESU POCZTY
                INTERNETOWEJ.
                POZDRAWIAM
                • Gość: keczup Re: Grafficiarz z Ławicy IP: 217.153.53.* 21.03.07, 16:34
                  Co nie jest możliwe? Wykazanie luk w ochronie lotniska jest możliwe tylko przez
                  pobazgranie samolotu? Co za bzdura...
                  • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 21.03.07, 17:01
                    MOJ ADRES POCZTY INTERNETOWEJ JEST WYŻEJ.
                    JA UWAZAM, ZE ROBIĄC ZDJĘCIA GRAFFICIARZ BY NIC NIE OSIĄDNĄŁ.
                    CHCIAŁEM TO PANU UDOWODNIĆ!
                    BZDURY TA PAN PISZE. CZY PAN NIE ZNA REALIÓW W POLSCE?
                    • Gość: keczup Re: Grafficiarz z Ławicy IP: 217.153.53.* 21.03.07, 17:05
                      Parę lat temu dziennikarz bodajże Super Expressu wkradł się na Okęcie i
                      popstrykał sobie zdjęcia. Wystarczyło.
                      Kto zapłaci za zasmarowany samolot?
                      • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 21.03.07, 18:20
                        TO BYŁ DZIENIKARZ, A NIE TAKI KMIOT JAK JA ALBO PAN!
                        TRUDNO TO PANU ZROZUMIEĆ???????????!!!!!!!!!!!
                        PRZYKŁADOWO:

KILKA LAT TEMU NA CYTADELI BYŁY ZDEWASTOWANE GROBY ARMII RADZIECKIEJ. INNI
                        PRZECHODZILI I NIC NIE WIDZIELI!!!!!!!! PAN MOŻE TEŻ BY
                        NIEZAUWAŻYŁ.INTERWENIOWAŁEM W PROKURATURZE, POLICJI, INNYCH URZEDACH I NIC NIE
                        WSKÓRALEM. MUSIAŁEM ROZMAWIAĆ Z KONSULEM FEDERACJI ROSYJSKIEJ W POZNANIU. BYŁA
                        AFERA MIĘDZYNARODOWA PISAŁA PRASA, POKAZYWAŁA TV. MINISTER RP PRZEPRASZAŁ
                        STRONĘ ROSYJSKĄ, WIDZI PAN NICZEGO NIE OSIĄGNĄŁEM NORMALNĄ DROGĄ. MY POLACY
                        WALCZYMY O NASZE GROBY, A INNYCH NIE POTRAFIMY USZANOWAĆ!
                        cHCIAŁEM PANU PODAĆ INNY PRZYKŁAD - ZDJĘCIE, ALE PAN NIE NAPISAŁ NA MOJ ADRES
                        POCZTY INTERNETOWEJ?????????
                        SZCZEKAĆ ANONIMOWO KAZDY POTRAFI!!!!!!!
                        DLA MNIE LICZĄ SIE REALIIA. DOWODY!
                        JESTEM REALISTĄ
                        • Gość: Jarek Re: Grafficiarz z Ławicy IP: *.aareon-ag.com 22.03.07, 08:34
                          Panie taksówkarzu... Caps Lock się panu popsuł... Ale ponieważ jest pan ponoć
                          po Politechnice Poznanskiej, to wierzę, że sobie pan z tym poradzi...
                          • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 22.03.07, 13:57
                            PANIE JARKU,
                            OCZEKUJĘ DALSZYCH "DOCINEK" . Z POKORĄ I CIERPLIWIE JE PRZYJMĘ ;-)
                        • Gość: keczup Re: Grafficiarz z Ławicy IP: 217.153.53.* 22.03.07, 09:56
                          A wystarczyło zrobić zdjęcia i wysłać do prasy. Tak jak w przypadku Okęcia i
                          paru innych spraw.
                          A jeśli moje wypowiedzi nazywa Pan "szczekaniem" to pozostaje mi pogratulować
                          taksówkarskiej kultury, bo wątpię, żeby takiego odnoszenia się do innych uczyli
                          na Politechnice.
                          • kaktus1231 Re: Grafficiarz z Ławicy 22.03.07, 16:49
                            OCZYWIŚCIE ZROBIŁEM W INNEJ SPRAWIE ZDJĘCIA, NAKRĘCIŁEM FILM NA VHS. BYŁEM W
                            REDAKCJACH GAZET I W TV. I NIC. LUDZIE W TEJ SPRAWIE CIERPIĄ,ZA BŁĘDY PREZESÓW!
                            WINNI OTRZYMYWALI NAGRODY I SĄ BEZKARNI!!!
                            W RAZIE WĄTPLIWOŚCI ADRES MOJEJ POCZTY JEST WYŻEJ.
                            a pAN JAKĄ KULTURĘ REPREZENTUJE?????
                        • elmek Re: Grafficiarz z Ławicy 22.03.07, 14:29
                          Jednak można to zrobić w cywilizowany sposób, czego sam Pan dowiódł. Wystarczyło
                          powiadomić ambasadę rosyjską, przecież nie wypaćkał Pan tych grobów farbą. Mdli
                          mnie jak słyszę takie usprawiedliwianie gó..arza. Mury domów, pociągi i
                          tramwaje maluje też dlatego, żeby wykazać jak słabo są chronione? Zero
                          tolerancji dla wandalizmu.
                          • Gość: keczup Re: Grafficiarz z Ławicy IP: 217.153.53.* 22.03.07, 14:31
                            > Wystarczyło
                            > powiadomić ambasadę rosyjską, przecież nie wypaćkał Pan tych grobów farbą.

elmek - kaktus 1:0
    • Gość: lynx Re: Grafficiarz z Ławicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 14:01
      Kurs taksą będzie jak znalazł w drodze do sądu.
    • Gość: 96-22 Wyrzucił cie z Ławicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:17
      Prezes Wiatrowski wyrzucił cie z Ławicy, bo brałeś 100 zł za kurs do centrum.
      Mścisz sie teraz ???
      • kaktus1231 Re: Wyrzucił cie z Ławicy. 21.03.07, 16:30
        NIECH PAN NIE PRZESADZA. KURS NA DWORZEC PKP TO OKOŁO 20 ZŁ. NIE NALEŻĘ DO TYCH
        CO PAN MYŚLI. JAK PAN DOBRZE WIE SYTUŁACJA Z TAKSÓWKAMI NA LOTNISKU TEŻ NIE
        JEST NORMALNA. PRZYKŁAD RADIO RMI - PREZES TEGO RADIA. CZY TO CO ON WYPRAWIA NA
        LOTNISKU Z TAKSÓWKARZAMI JEST NORMALNE??? PODRÓŻNI OCZEKUJĄ NA LOTNISKU A ON
        NIE POZWALA "SWOIM" TAKSÓWKARZOM DOJECHAĆ DO LOTNISKA. JEST TO NORMALNE??? ZNA
        PAN TĄ SYTUACJĘ. SŁYSZAŁEM, ŻE TAKSÓWKARZ, KTÓRY MÓWIŁ O TEJ SYTUACJI PRAWDĘ TO
        JUŻ ZOSTAŁ ZWOLNIONY??!
        • Gość: PiP Re: Wyrzucił cie z Ławicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 17:07
          Zdecydowanie popieram kaktusa1231.
          • Gość: 22 Re: Wyrzucił cie z Ławicy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:26
            Że bierze 100 za kurs z lotniska do centrum ???
            • Gość: Miroslaw Re: Wyrzucił cie z Ławicy. IP: *.sm.uni-bocconi.it 21.03.07, 18:30
              Nie pyskuj smarku. Masz 22 lata, to nie podskakuj!
    • Gość: W105N4 Panie Kaktusie IP: *.devs.futuro.pl 21.03.07, 18:29
      zgadzam sie z panem

pozdrawiam
    • Gość: G Re: Grafficiarz z Ławicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 19:48
      I ja popieram Kaktusa.
      • cucurruccucupaloma Re: Grafficiarz z Ławicy 22.03.07, 12:50
        oczywiscie ze graficiarz jest kandydatem do nagrody! natomiast szef lotniska
        kandydatem do pudła!!!
        • Gość: Pilot Skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 14:52
          Przeczytajcie tłumaczenie prezesa z Ławicy. Bełkot jest na stronie internetowej
          portu pod adresem:
          www.airport-poznan.com.pl/pl/newsy/news.html?17
          Tam wszyscy uwazają że jest OK.
          PARANOJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka