foxer696 29.03.07, 00:06 Hej mam pytanie na jugosłowianskiej, przy osiedlu Kopernika jest serwis samochodowy Shell. Korzystał ktoś>?? Warto tam jechać, czy nie? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: histe Re: Serwis Shell autoserv IP: *.man.poznan.pl 29.03.07, 14:19 Wymieniałem tam w zeszłym roku olej - uwag nie miałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: Serwis Shell autoserv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:43 W zeszłym roku było ok, w tym jest chyba nowa ekipa. 2 przykłady na to, co potrafią: -po wymianie klocków informują mnie, że tarcze są kaput i trzeba je natychmiast wymienić. Jeżdżę 3 dni z nowymi klockami na starych tarczach, bo nie mogą znaleźć właściwych; -przelali mi o blisko 2 litry olej silnikowy, bo miły pan sprawdzał jego poziom bagnetem od skrzyni biegów. Raczej odradzam, chyba że masz normalny samochód. Mój (Saab) ich przerósł. Odpowiedz Link Zgłoś
elmek Re: Serwis Shell autoserv 29.03.07, 20:15 Przy poważniejszych problemach radziłbym się dwa razy zastanowić. Poza tym np. za przegląd Hondy Civic chcieli wziąć więcej niż zapłaciłem w autoryzowanym serwisie (bez zniżek). Odpowiedz Link Zgłoś
liveforever Re: Serwis Shell autoserv 30.03.07, 08:59 Witam Czy ktoś zna adres strony www shell, czy w ogóle te serwisy mają stronę? Bylem na www.shell.pl i nie mogłem znaleźć? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lynx Re: Serwis Shell autoserv IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:07 O matko.... To teraz poszukaj uważnie na stronie, której adres podałeś. Wszystko tam jest... Odpowiedz Link Zgłoś
dominik.wartecki Re: Serwis Shell autoserv 30.03.07, 12:45 Hej Live boże jak można tego nie widzieć:))) Ale ok masz tu link: www.shell.pl/autoserv pozdrawiam D Odpowiedz Link Zgłoś
mirek_mac Re: Serwis Shell autoserv 03.04.07, 23:34 witam ja korzystałem już z ich usług 3 razy. Raz to był pasek klinowy, a dwa razy pompa paliwowa. Ogólnie spisali się bardzo dobrze. Miałem tam taką historię z pompą paliwową, która zakończyła się bardzo dobrze. Otóż, za pierwszym razem powiedzieli ze nie trzeba jeszcze wymieniać i coś tam zrobili i po 2 dniach pompa padła. Jak do nich przyjechałem to wymienili pompę i powiedzieli ze powinni zrobić to już wtedy, ale popełnili błąd więc nie policzyli mi za robociznę. Ogólnie super:))) pozdrawiam Mirek Odpowiedz Link Zgłoś