Dodaj do ulubionych

BRAWO TEATR USTA USTA!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:35
Jestem zachwycona,
to było przejmujące i piękne.
Obserwuj wątek
    • Gość: jimozol i tylko żeby nie było ... IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 15:11
      Gość portalu: meme napisał(a):

> Jestem zachwycona,
      > to było przejmujące i piękne.
      • aptos Re: i tylko żeby nie było ... 18.05.03, 09:48
        Nie wiem, czy nie pomylono tu spektakli, ale oczywiście "Lila róż" 2xU (Usta
        Usta)tez może się komuś podobać.

Naprawdę przejmujacym i znakomitym przedstawieniem była jednak kafkowska
        Strefa Ciszy. Nastąpiła tu cicha eksplozja zbiorowego geniuszu i genius loci.
        Nigdzie indziej ten spektakl nie będzie miał swej wymowy, ale też grupa
        instynktownie wykorzystała to miejsce i świetnie się w nie wpisała. Pieknie się
        poruszali, zwłaszcza postać, która stemplując przezywa rozkosze, urzędnik
        chodzący po regałach z segergatorami, dwójka na wiszącym biurku, bracia
        syjamscy. Całe to oniryczne biuro odpowiednio nastrajało i wprawiało w zadumę -
        więc brawo.

Brawo dla Ósemek za śmiałe wprowadzenie rapu, ale tylko za to.
        Przede wszystkim jedenak brawo dla Ósemek i Ewy Wójciak za pomysł i realizję.
        To genialna inicjatywa, których łakniemy w Poznaniu jak chleba! Myślałem,
        że "Festiwal Malta" pożarł wszelkie poznańskie pomysły, tymczasem proszę, jest
        jeszcze w Poznaniu miejsce na wielkie teatralne wydarzenie.
    • Gość: janek TEATR USTA USTA do kitu!!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 13:19
      TEATR USTA USTA do kitu z tką mordownią i rzeźnią, też mi odkrywcze!
      Do kitu z Biurem Podróży
      Do kitu z Ósemkami
      Do kitu porywacze
      Ale cała impreza przednia!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ??? Re: TEATR USTA USTA do kitu!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:26
        Kochany Janeczku!!!Chyba nie zdajesz sobie sprawy co napisałes!!Otóż MYLISZ
        SIE!!!!Czy Ty wogóle to zrozumiales??Bo cos mi sie wydaje,ze nie do konca!!A
        szkoda,ze są tacy...
        Zycze następnym razem zeby Cie oświeciło!!
      • Gość: Dobry gość Do Janka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:35
        Janek ja to mam takie zdanie
        Janek do pizdy
        Janek chujowo
        Janek spierdolił
        itd.
        Dla mnie jesteś kolejną osobą należącą do bydła któremu do widza teatralnego
        b.dużo brakuje-nie zdolnego do interpretacji i przemyśleń do bydła które
        poszło na miasto niezwykłe wydarzenie KULTURALNE(z dużych liter żeby ci było
        łatwiej się nauczyć)tylko dla tego bo jest kolejną imprezą w poznaniu typu
        koncert Maryli i tylko dlatego że bilety były za darmo....
        I tylko żeby nie było....
    • Gość: Dobry Gościu Re: BRAWO TEATR USTA USTA!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:50
      Dobra troche przegiąłem z tym pierwszym członem zachowałem sie jak to bydło
      Ale Janek nie bierz sie za takie recenzje bo irytujesz itakie przegiencia
      pisze.Ten list potrakeuj powanie a tematen olej( w kazdym razien 1 człon)
      • Gość: a freaKa. Re: BRAWO TEATR USTA USTA!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:58
        to prawda, znalazlo sie troche przypadkowych ludzi (hehe, nelly i kelly na
        poczatku porywaczy cial chyba sie nawet co niektorym podobalo, wprowadzajac
        iscie klimat grillowej atmosfery ;))) a usta usta - przepiekne w swej formie,
        pomyslowe...calosci ustepowalo tylko biuro podrozy, choc i tak ostatecznie
        przerazilo. wprowadzenie HH przez osemki jak najbardziej tak, kawalek napisany
        na te okazje byl dobry !
      • Gość: Janek Do Dobrego Gościa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:24
        Dzięki za małe sprostowanie.
        PS. Bilet kupiłem. Nie byłem za darmo. Zawsze płace gdy chodzę do teatru, a
        chodzę często. Ta "recenzyjka" wyszła mi bardzo lakonicznie, po prostu, Np.
        Strefę Ciszy uważam za genialny performance.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka