Gość: meme IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.03, 10:35 Jestem zachwycona, to było przejmujące i piękne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jimozol i tylko żeby nie było ... IP: *.icpnet.pl 16.05.03, 15:11 Gość portalu: meme napisał(a): > Jestem zachwycona, > to było przejmujące i piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
aptos Re: i tylko żeby nie było ... 18.05.03, 09:48 Nie wiem, czy nie pomylono tu spektakli, ale oczywiście "Lila róż" 2xU (Usta Usta)tez może się komuś podobać. Naprawdę przejmujacym i znakomitym przedstawieniem była jednak kafkowska Strefa Ciszy. Nastąpiła tu cicha eksplozja zbiorowego geniuszu i genius loci. Nigdzie indziej ten spektakl nie będzie miał swej wymowy, ale też grupa instynktownie wykorzystała to miejsce i świetnie się w nie wpisała. Pieknie się poruszali, zwłaszcza postać, która stemplując przezywa rozkosze, urzędnik chodzący po regałach z segergatorami, dwójka na wiszącym biurku, bracia syjamscy. Całe to oniryczne biuro odpowiednio nastrajało i wprawiało w zadumę - więc brawo. Brawo dla Ósemek za śmiałe wprowadzenie rapu, ale tylko za to. Przede wszystkim jedenak brawo dla Ósemek i Ewy Wójciak za pomysł i realizję. To genialna inicjatywa, których łakniemy w Poznaniu jak chleba! Myślałem, że "Festiwal Malta" pożarł wszelkie poznańskie pomysły, tymczasem proszę, jest jeszcze w Poznaniu miejsce na wielkie teatralne wydarzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek TEATR USTA USTA do kitu!!!!!!!! IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 13:19 TEATR USTA USTA do kitu z tką mordownią i rzeźnią, też mi odkrywcze! Do kitu z Biurem Podróży Do kitu z Ósemkami Do kitu porywacze Ale cała impreza przednia!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: TEATR USTA USTA do kitu!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:26 Kochany Janeczku!!!Chyba nie zdajesz sobie sprawy co napisałes!!Otóż MYLISZ SIE!!!!Czy Ty wogóle to zrozumiales??Bo cos mi sie wydaje,ze nie do konca!!A szkoda,ze są tacy... Zycze następnym razem zeby Cie oświeciło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry gość Do Janka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:35 Janek ja to mam takie zdanie Janek do pizdy Janek chujowo Janek spierdolił itd. Dla mnie jesteś kolejną osobą należącą do bydła któremu do widza teatralnego b.dużo brakuje-nie zdolnego do interpretacji i przemyśleń do bydła które poszło na miasto niezwykłe wydarzenie KULTURALNE(z dużych liter żeby ci było łatwiej się nauczyć)tylko dla tego bo jest kolejną imprezą w poznaniu typu koncert Maryli i tylko dlatego że bilety były za darmo.... I tylko żeby nie było.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Gościu Re: BRAWO TEATR USTA USTA!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:50 Dobra troche przegiąłem z tym pierwszym członem zachowałem sie jak to bydło Ale Janek nie bierz sie za takie recenzje bo irytujesz itakie przegiencia pisze.Ten list potrakeuj powanie a tematen olej( w kazdym razien 1 człon) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a freaKa. Re: BRAWO TEATR USTA USTA!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 17:58 to prawda, znalazlo sie troche przypadkowych ludzi (hehe, nelly i kelly na poczatku porywaczy cial chyba sie nawet co niektorym podobalo, wprowadzajac iscie klimat grillowej atmosfery ;))) a usta usta - przepiekne w swej formie, pomyslowe...calosci ustepowalo tylko biuro podrozy, choc i tak ostatecznie przerazilo. wprowadzenie HH przez osemki jak najbardziej tak, kawalek napisany na te okazje byl dobry ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Do Dobrego Gościa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.03, 23:24 Dzięki za małe sprostowanie. PS. Bilet kupiłem. Nie byłem za darmo. Zawsze płace gdy chodzę do teatru, a chodzę często. Ta "recenzyjka" wyszła mi bardzo lakonicznie, po prostu, Np. Strefę Ciszy uważam za genialny performance. Odpowiedz Link Zgłoś