Gość: kami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 16:53 czy jak brzuszek w czasie ciazy staje sie widoczny to czy wciagajac brzuch (tak jak sie robi przy cwiczeniu miesni brzucha) jest on dalej widoczny?? mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: dziwne wazne pytanie 08.02.09, 17:06 nie, nie rozumiem o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyrobal Re: dziwne wazne pytanie 08.02.09, 17:09 Nie, nie zrozumiemy. Po co wciągać brzuszek w ciąży? Chcesz coś ukryć? Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: dziwne wazne pytanie 08.02.09, 17:11 Podejrzewam, że koleżanka chce sprawdzić czy jest w ciąży wciągając brzuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dziwne wazne pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:10 nie, nie rozumiemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: dziwne wazne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:46 a da sie tak sprawdzic czy jest sie w ciazy?? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: dziwne wazne pytanie 08.02.09, 20:56 ??????????????? Na pytanie "czy jestem w ciazy" odpowiada test ciazowy, robiony w terminie miesiaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis Re: dziwne wazne pytanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 21:01 n chyba ze sie bierze tabletki i wystapi krwawienie to nie ma sensu robic testu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: dziwne wazne pytanie IP: *.tczew.net.pl 08.02.09, 22:22 Wszystko zależy od Twojej budowy. U szczupłych kobiet brzusio jest szybciej widoczny. Jeżeli położysz się na plecach możesz wyczuć dłonią na jakiej wysokości jest dno macicy. Z tego co pamiętam w 4 miesiącu dno macicy jest nad spojeniem łonowym i łatwo je wyczuwałam. img27.imageshack.us/img27/4548/brzusiozr0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: dziwne wazne pytanie IP: *.rtk.net.pl 08.02.09, 22:57 ja jak będę w ciąży to będę moje brzusio tym bardziej wypinać żeby się wszyscy razem ze mną cieszyli i żeby wogóle wszyscy widzieli jaka jestem z tym moim brzusiem szczęśliwa nie rozumiem po co ukrywać... to taki magiczny skarb ten nasz brzusio - tyle w nim magicznych rzeczy się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: dziwne wazne pytanie 09.02.09, 01:45 tak jest dalej widoczny. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś