Gość: Piciu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.03, 22:23 Kurczę, ten dym było widać wszędzie... Mam nadzieję, że nic poważnego się nie stało... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolor Re: Pożar młyna IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 22:56 Byłem tam ok.20.30!!!Podobno już złapali podpalaczy!!!Pożar był jeszcze o 22 tak wielki żę myślęże do rana nie ugaszą!!!Ciekawe kto za to zapłaci-za mąkę.Coś ostatnio w Wielkopolsce dziwnie ona ginie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolor Byłem ok40m od wielkiepożaru! Będzie palić się do rana IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 23:05 Do 22.30 palił sięprawie cały oprócz bocznego skrzydła.Ludzi chyba z tysiąc to obserwowało. Policja ogrodziła teren ok 21.45,rozmawiałem z ludzmi z Wildy-pożar podobno trwał od 19,30 , a straż zjawiła się ok 20,00! Chyba już złapali małolatów! Tacy skur... powinni odrabiać w kamieniołomach do 30 roku życia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilicz Re: Pożar młyna IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 23:24 kurcze, taki obiekt... planowałem w tym tygodniu porobić tam trochę fotek... Tych debili, którzy to podpalili, po złapaniu należało wrzucić w ten ogień... Odpowiedz Link Zgłoś
mantis1 Re: Pożar młyna 10.06.03, 23:29 ręce opadają.... fcuk co za debile...pozar musi byc ogromny bo widac go dokladnie z drugiego konca miasta... ...brak slów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szy Widać było z Promna koło Pobiedzisk IP: *.icpnet.pl 10.06.03, 23:36 Dym był porównywalnej wielkości, jak podczas pożaru w Rafinerii Gdańskiej - na początku maja. Wówczas dym widziałem z Mierzeji Helskiej (z Chałup), a dziś z Promna koło Pobiedzisk... jak sobie na rowerku jeździłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankey To był bardzo ciekawy budynek IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 23:48 Szkoda tego "miejsca". Bylo jedyne w swoim rodzaju. Staroleka, to niestety zapomniana czesc miasta i malolaty z tych okolic sa naprawde niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernstein Re: To był bardzo ciekawy budynek IP: *.icpnet.pl 11.06.03, 10:04 to nie malolaty tylko wlascicielka obiektu :) bardzo na reke bylo jej to ze budynek sie spali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emitu Re: Pożar młyna IP: 212.126.24.* 11.06.03, 12:04 Wygladalo groznie! Jednak ugasili! Teraz ze swieca szukac drani co podpalili! Ciekaw jestem kto aplaci za akcje ratownicza! Odpowiedz Link Zgłoś