Dodaj do ulubionych

bóle głowy

16.12.13, 17:09
Witam, od 4 dni odczuwam dziwne bóle głowy, a mianowicie przy poruszaniu się, jak dłużej pobędę w jednej pozycji np. siedząc to po poruszeniu się wstaniu odczuwam ból, kłujący po prawej stronie tak mniej więcej na łączeniu płatu ciemieniowego z czołowym. Ból jest bardzo ostry ale po chwili ustaje, jednak mam takie napady kilkanaście jak nie więcej w ciągu dnia. Dodatkowo chwilami odczuwam zawroty głowy i nudności, jestem senna, chodź dziś po raz pierwszy od tych 4 dni rano wstałam wypoczęta, niestety wciągu dnia wszystko wróciło. Nigdzie się nie uderzyłam, ani nie mam i nigdy nie miałam problemów z zatokami. Może ktoś wie co to może być?
Obserwuj wątek
    • 89xyz89 Re: bóle głowy 16.12.13, 17:29
      a i zapomniałam dodać że ciśnienie mam tak mniej więcej 112/79 tętno 88
      • kasiak37 Re: bóle głowy 16.12.13, 17:42
        a jak u Ciebie ze zgryzem?Zaciskasz mocno szczeki,szczegolnie podczas snu?
        • 89xyz89 Re: bóle głowy 16.12.13, 17:53
          zgryz mam w porządku, ani nie zaciskam szczęki. Poza tym to dopiero pierwszy raz zdarzyły mi się takie bóle, wcześniej jasne bolała mnie głowa ale to krótko, góra parę godzin i nie był to taki rodzaj bólu
    • Gość: Iw Re: bóle głowy IP: 109.95.200.* 10.07.14, 19:29
      napisz co z z tym bólem ?
      • Gość: daniel Re: bóle głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.14, 22:36
        Witaj. Również miewam takie bóle ale u mnie wszystko zaczęło się od nerwicy lękowe od grudnia 2013, bóle są chwilowe ale ostre lecz nie mam żadnych nudności przy tym. Czasami mam tak ze jestem senny i te bóle wcześniej szczególnie bardzo często mi się zdarzały aż zrobiłem sobie rezonans głowy na którym wyszło ze mam tylko jakieś zgrubienia w zatoka szczękowych z ograniczeniem ich powietrznosci i nic więcej, czasami u mnie to zależy od dnia i pogody czasami mam tak ze od samego rana mnie zakuwa i wtedy dni jestem senny i nic mi się nie chce a czasami mam dobry dzień i wtedy mógłbym nawet góry przenosić. U mnie sytuacja jest jasna walczę z nerwica od ponad pół roku i jest coraz lepiej, z tego co wiem to są napięciowe bóle na tle nerwowym, poza tym kłuciem nie ma się co przejmować bo to nic groźnego. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka