Dodaj do ulubionych

Hej TOYOT, co tak słabo?

IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 10.10.02, 21:05
Obserwuj wątek
    • Gość: Gal W sumie nie wiem czy warto, ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 21:43
      czy Tobie, Robert odbiło?
      • Gość: robert Nie martw się Gal:) Pewnie nie wiesz o co chodzi. IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 10.10.02, 22:10
        wszystko u mnie w porządku - mam tylko nadzieje, że żadne toyoty ani szaraczki
        nie bedą juz do mnie pisać. Jeden cham (niejaki szaraczek) startuje do mnie z
        ewidentnymi zagrywkami poniżej pasa a drugi (niejaki toyot) mu w tym wtóruje i
        nie proszony przez nikogo zabiera głos jako jego szaraczka orędownik i adwokat.
        Przykro mi ale jak ktoś mnie obrzuca błotem to miły dla niego nie jestem. Bez
        urazy dla reszty forum:-))
        • Gość: toyot Kilka ostatnich uwag IP: 62.233.165.* 10.10.02, 22:24
          Gość portalu: robert napisał(a):

> wszystko u mnie w porządku - mam tylko nadzieje, że żadne toyoty ani
          szaraczki
          > nie bedą juz do mnie pisać. Jeden cham (niejaki szaraczek) startuje do mnie z
          > ewidentnymi zagrywkami poniżej pasa a drugi (niejaki toyot) mu w tym wtóruje
          i
          > nie proszony przez nikogo zabiera głos jako jego szaraczka orędownik i
          adwokat.
          >
          > Przykro mi ale jak ktoś mnie obrzuca błotem to miły dla niego nie jestem. Bez
          > urazy dla reszty forum:-))

1. To tylko żałosna próba odbudowania swojej pozycji na forum po wcześniejszych
          żenujących bluzgach i wyzwiskach
          2. Było zupełnie inaczej, a ja nie jestem niczyim adwokatem ani orędownikiem
          3. Do pozostałych : bardzo łatwo jest uogólniać. On ukradł, jemu ukradli - był
          zamieszany w złodziejstwo. A ja myślę że po prostu przyczyniłem się do
          oczyszczenia forum dzięki małej (udanej) prowokacji
          4. Nie będę już więcej pisał na ten temat, bo to faktycznie zaśmiecanie forum.
          Nie będę też reagował na żadne spodziewane wyzwiska ani zaczepki z wiadomej
          strony

Pzdr
    • ro-belt Re: Hej TOYOT, co tak słabo? 11.10.02, 23:26
      Dalbys juz sobie spokoj, facet, z tymi pogrozkami...
      • Gość: Adam Re: Hej TOYOT, co tak słabo? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.10.02, 23:32
        Panowie dosyć bydła na forum!!!!!!!! Chcecie sobie pogadać to proponuję po
        spotkaniu pod Geantem, ale dajcie żyć!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka