Gość: Gal W sumie nie wiem czy warto, ale... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 21:43 czy Tobie, Robert odbiło? Link Zgłoś
Gość: robert Nie martw się Gal:) Pewnie nie wiesz o co chodzi. IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 10.10.02, 22:10 wszystko u mnie w porządku - mam tylko nadzieje, że żadne toyoty ani szaraczki nie bedą juz do mnie pisać. Jeden cham (niejaki szaraczek) startuje do mnie z ewidentnymi zagrywkami poniżej pasa a drugi (niejaki toyot) mu w tym wtóruje i nie proszony przez nikogo zabiera głos jako jego szaraczka orędownik i adwokat. Przykro mi ale jak ktoś mnie obrzuca błotem to miły dla niego nie jestem. Bez urazy dla reszty forum:-)) Link Zgłoś
Gość: toyot Kilka ostatnich uwag IP: 62.233.165.* 10.10.02, 22:24 Gość portalu: robert napisał(a): > wszystko u mnie w porządku - mam tylko nadzieje, że żadne toyoty ani szaraczki > nie bedą juz do mnie pisać. Jeden cham (niejaki szaraczek) startuje do mnie z > ewidentnymi zagrywkami poniżej pasa a drugi (niejaki toyot) mu w tym wtóruje i > nie proszony przez nikogo zabiera głos jako jego szaraczka orędownik i adwokat. > > Przykro mi ale jak ktoś mnie obrzuca błotem to miły dla niego nie jestem. Bez > urazy dla reszty forum:-)) 1. To tylko żałosna próba odbudowania swojej pozycji na forum po wcześniejszych żenujących bluzgach i wyzwiskach 2. Było zupełnie inaczej, a ja nie jestem niczyim adwokatem ani orędownikiem 3. Do pozostałych : bardzo łatwo jest uogólniać. On ukradł, jemu ukradli - był zamieszany w złodziejstwo. A ja myślę że po prostu przyczyniłem się do oczyszczenia forum dzięki małej (udanej) prowokacji 4. Nie będę już więcej pisał na ten temat, bo to faktycznie zaśmiecanie forum. Nie będę też reagował na żadne spodziewane wyzwiska ani zaczepki z wiadomej strony Pzdr Link Zgłoś
ro-belt Re: Hej TOYOT, co tak słabo? 11.10.02, 23:26 Dalbys juz sobie spokoj, facet, z tymi pogrozkami... Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Hej TOYOT, co tak słabo? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.10.02, 23:32 Panowie dosyć bydła na forum!!!!!!!! Chcecie sobie pogadać to proponuję po spotkaniu pod Geantem, ale dajcie żyć! Link Zgłoś