parazyd 04.07.07, 18:02 "Piękne i szybkie..." E tam, myślałem że to będzie o kobitkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ycbo Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:20 A ja pozdrawiam idiote który robił te zdjęcia - to jakaś nowa moda, kretynowi się wydaje że spełnia się artystycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy 04.07.07, 18:26 Prawie idealne. Brakuje im tylko autopilota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.07.07, 18:53 aaajj, ycbo, uprzedziles mnie, ale generalnie mieliśmy to samo na mysli (2 koment nizej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuscan_s Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:51 A ja podziwiam idiotę, który nazywa Ferrari F430, "Ferrari 430 Modena" i pod zdjęciem jego wnętrza daje podpis "Lamborgini Gallarado" :] dwa słowa - dwa błędy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Lipa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.07.07, 18:50 po pierwsze: żadne auto nie nalezy do obywatela polskiego, wszystko to dziani niemcy albo insze zachodnie krezusy. po drugie: zdjęcia fatalne, bo widac tylko detale tych wspaniałych maszyn, w dodatku mało istotne, a nie ma aut w całej okazałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Lipa IP: *.icpnet.pl 04.07.07, 23:33 Chcecie lepsze fotki w pełnej okazałości? proszę bardzo, mam nadzieję, że osoba, która je tam wstawiła nie ma mi za złe, że linka umieszcze tutej: picasaweb.google.com/Deeno.Poznan/GranTurismoPolonia2007 Odpowiedz Link Zgłoś
pjoter1963 Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowych.. 04.07.07, 19:56 Co za beznadziejny tytuł!!! Zlot samochodów luksusowych??!! Nie ma maybachów, rolls-royce'ów ani bentley'ów! To samochody sportowe! Sportowe i jeszcze raz sportowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markat Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:11 Naucz sie pierwsze znaczenia wyrazow a potem bierz udzial w dyskusji. Luksusowy wg PWN oznacza «wysokiej jakości, kosztowny, wytworny i wygodny». Sportowe takie nie są??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japko Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.ri.ri.cox.net 04.07.07, 20:47 posiadalem lata temu porshe. wytworne i wygodnie auta sportowe nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 Wytworne 05.07.07, 10:17 > Luksusowy wg PWN oznacza «wysokiej jakości, kosztowny, wytworny i wygodny» Ja mam volvo, które uważam za wytworne i wygodne. Ale nie powiedziałbym, że jest przesadnie luksusowe. Pewnie dlatego, że nie spełnia warunku kosztowności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczekk Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 01:43 A ja myślę, że skoro autorka świetna to i taki artykuł musi być. Nic innego. I tak właśnie jest ;-). :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:09 Reasumując okazuje się że wszelkiej maści pismaki zwane dziennikarzynami zeszły na psy. Wszelkie popisy prasowe, telewizyjne są jedną wielką purchwką (duża forma zadnej treści) nazywanie tego czegoś co to pisało redaktorem jest ubliżaniem temu zawodowi, natomiast fotograficzyna pokazujący mi zdjęcie części reflektora jest kretynem za publicznym przyzwoleniem. Nie kupuję już gazet, nie oglądam wiadomości w TV - co jeszcze mam zrobić aby intelektualnie różnić się od psa sąsiada - on przynajmniej wącha siuśki swoich sąsiadek i z tego czerpie informacje - mam robić to samo.????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.poznan.agora.pl 05.07.07, 12:40 nikt tu nikogo redaktorem nie nazwał ;-) i jesli juz - "tego kogos", a nie tego czegos - autroka jest osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczekk Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:15 Ktoś dwa komentarze wyżej ma chyba problemy z własnym ego, a poprzez ubliżanie innym właśnie je karmi ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ycbo Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:32 Kolejny raz przepraszam że się wpisuję na tym forum i mam włąsne zdanie - widocznie taki poziom wam odpowiada i nie macie problemów z własnym ego (co by to nie miało znaczyć). Bylejakość jest ogólnie akceptowana i prowadzi do caraz głębszego szamba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczekk Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:16 Nie chodzi o własne zdanie, a wyrzucanie graniczące z obrażaniem. I swoje decyzje uogólniasz, zamiast do meritum zmierzać. Nie wystarczy powiedzieć "głupi", nie popierając twierdzenia argumentami. Pejoratywne podejście od początku dobre nie jest, że o infantylność zahaczę. :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskonczenie Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.uznam.net.pl 05.07.07, 20:08 Zgadzam się z raczkkiem w stu procentach:) Odpowiedz Link Zgłoś