Dodaj do ulubionych

Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowych...

04.07.07, 18:02
"Piękne i szybkie..." E tam, myślałem że to będzie o kobitkach :)))
Obserwuj wątek
    • Gość: ycbo Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:20
      A ja pozdrawiam idiote który robił te zdjęcia - to jakaś nowa moda, kretynowi
      się wydaje że spełnia się artystycznie.
      • tetlian Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy 04.07.07, 18:26
        Prawie idealne. Brakuje im tylko autopilota.
      • Gość: kuba Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.07.07, 18:53
        aaajj, ycbo, uprzedziles mnie, ale generalnie mieliśmy to samo na mysli (2
        koment nizej)
      • Gość: tuscan_s Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:51
        A ja podziwiam idiotę, który nazywa Ferrari F430, "Ferrari 430 Modena" i pod
        zdjęciem jego wnętrza daje podpis "Lamborgini Gallarado" :] dwa słowa - dwa błędy..
    • Gość: kuba Lipa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.07.07, 18:50
      po pierwsze: żadne auto nie nalezy do obywatela polskiego, wszystko to dziani
      niemcy albo insze zachodnie krezusy.
      po drugie: zdjęcia fatalne, bo widac tylko detale tych wspaniałych maszyn, w
      dodatku mało istotne, a nie ma aut w całej okazałości.
      • Gość: Przemo Re: Lipa IP: *.icpnet.pl 04.07.07, 23:33
        Chcecie lepsze fotki w pełnej okazałości?
        proszę bardzo, mam nadzieję, że osoba, która je tam wstawiła nie ma mi za złe, że linka umieszcze tutej:
        picasaweb.google.com/Deeno.Poznan/GranTurismoPolonia2007
    • pjoter1963 Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowych.. 04.07.07, 19:56
      Co za beznadziejny tytuł!!! Zlot samochodów luksusowych??!! Nie ma maybachów, rolls-royce'ów ani bentley'ów! To samochody sportowe! Sportowe i jeszcze raz sportowe!
      • Gość: markat Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:11
        Naucz sie pierwsze znaczenia wyrazow a potem bierz udzial w dyskusji. Luksusowy
        wg PWN oznacza «wysokiej jakości, kosztowny, wytworny i wygodny». Sportowe takie
        nie są???
        • Gość: japko Re: Piekne i szybkie - zlot właścicieli luksusowy IP: *.ri.ri.cox.net 04.07.07, 20:47
          posiadalem lata temu porshe. wytworne i wygodnie auta sportowe nie sa.
        • lukask73 Wytworne 05.07.07, 10:17
          > Luksusowy wg PWN oznacza «wysokiej jakości, kosztowny, wytworny i wygodny»

Ja mam volvo, które uważam za wytworne i wygodne. Ale nie powiedziałbym, że
          jest przesadnie luksusowe. Pewnie dlatego, że nie spełnia warunku kosztowności.
    • Gość: raczekk Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 01:43
      A ja myślę, że skoro autorka świetna to i taki artykuł musi być. Nic innego. I
      tak właśnie jest ;-).

:D.
      • Gość: ycbo Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:09
        Reasumując okazuje się że wszelkiej maści pismaki zwane dziennikarzynami zeszły
        na psy. Wszelkie popisy prasowe, telewizyjne są jedną wielką purchwką (duża
        forma zadnej treści) nazywanie tego czegoś co to pisało redaktorem jest
        ubliżaniem temu zawodowi, natomiast fotograficzyna pokazujący mi zdjęcie części
        reflektora jest kretynem za publicznym przyzwoleniem.
        Nie kupuję już gazet, nie oglądam wiadomości w TV - co jeszcze mam zrobić aby
        intelektualnie różnić się od psa sąsiada - on przynajmniej wącha siuśki swoich
        sąsiadek i z tego czerpie informacje - mam robić to samo.?????
        • Gość: terefere Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.poznan.agora.pl 05.07.07, 12:40
          nikt tu nikogo redaktorem nie nazwał ;-)
          i jesli juz - "tego kogos", a nie tego czegos - autroka jest osobą.
          • Gość: raczekk Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:15
            Ktoś dwa komentarze wyżej ma chyba problemy z własnym ego, a poprzez ubliżanie
            innym właśnie je karmi ;].
            • Gość: ycbo Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:32
              Kolejny raz przepraszam że się wpisuję na tym forum i mam włąsne zdanie -
              widocznie taki poziom wam odpowiada i nie macie problemów z własnym ego (co by
              to nie miało znaczyć). Bylejakość jest ogólnie akceptowana i prowadzi do caraz
              głębszego szamba.
              • Gość: raczekk Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:16
                Nie chodzi o własne zdanie, a wyrzucanie graniczące z obrażaniem. I swoje
                decyzje uogólniasz, zamiast do meritum zmierzać. Nie wystarczy powiedzieć
                "głupi", nie popierając twierdzenia argumentami. Pejoratywne podejście od
                początku dobre nie jest, że o infantylność zahaczę.

:-).
      • Gość: niebieskonczenie Re: Autor-ka i arty-kuł IP: *.uznam.net.pl 05.07.07, 20:08
        Zgadzam się z raczkkiem w stu procentach:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka