kajtek43 26.11.03, 15:24 Proszę o podanie jakiegoś adresu, a najlepiej z nr telefonu warsztatu, który mógłby zająć się odnową mojego mebelka:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Kto odnowi stół? 26.11.03, 15:36 Może jakiś nowo otwierany zakład, o którym jeszcze nikt nie wie;-) PS. A w oczekiwaniu na odpowiedź polecam lekturę "Słownika pisowni łącznej i rozdzielnej" pod redakcją E. Polańskiego i A. Skudrzyk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Kto odnowi stół? 26.11.03, 19:11 z 2001 - nie mam go w tej chwili pod ręką, ale to świeże wydanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajtek Re: Kto odnowi stół? IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 04.12.03, 11:33 Wiesz, wciąż jeszcze nie miałem czasu, żeby sprawdzić to, co mówisz, może masz rację, ostatnio jednak zmieniły się zasady co do tego, kiedy "nie" piszemy razem, może tym się zasugerowałem. Ale fakt faktem, stolarza wciąż nie znam, choć próbowałem coś z Panoramą Firm. PROSZĘ POMÓŻCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kto odnowi stół? 04.12.03, 11:35 zapytam mojego kolegeę - specjalistę w tych sprawach, odpowiem na priva... Odpowiedz Link Zgłoś