Dodaj do ulubionych

Rodzinne kadry Samoobrony

04.07.07, 23:47
Beger spółka ZOO

Żenada, żal ściska jak się patrzy na to Prawe i Sprawiedliwe państwo. Wstyd
panie premierze, że ma pan takich koalicjantów i toleruje ich pan, i wspiera,
i chroni. Wstyd i Hańba!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rolnik Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: 80.50.56.* 05.07.07, 08:34
      Wszystko się zgadza, że pani Beger odwiedza pana Dutkiewicza gdy byłem na
      ostatniej rozmowie o prace w ARiMR wsród ludzi czekającyjcych na swoja kolejke
      na rozmowe usłyszałem od osoby pracującej w Agencji że dwa dni wcześniej przed
      rozmowami rekrutacyjnymi pani Renata Beger odwiedziła pana dyrektora z listą
      osób które mają być przyjęte. Wyników tej rozmowy jeszcze nie ogłoszono
      (przynajmniej oficjalnie nie podano do publicznej wiadomości), ale jestem już
      po trzech takich rozmowach o pracę i wierzcie mi że dostają się osoby
      niewiadomo skąd i jak, więc coś w tym artykule jest. Może nastęonym razem się
      zapisze sie do Samoobrony to może mnie przyjmą, ale czy to się opłaci żeby tak
      się zeszmacić.
      • wrojoz Kaczyńscy to tasiemce na polskiej ziemi. 05.07.07, 10:32
        • Gość: totila Nie ubliżaj tasiemcom. IP: *.de.ibm.com 05.07.07, 11:11
          • Gość: gość Re: Nie ubliżaj tasiemcom. IP: 80.50.250.* 05.07.07, 11:13
            Bufetowa do bufetu.
            • Gość: Kaczoland Atakuje Re: To cos gorszego nizli dwa "tasiemce"! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 15:47
              "Bufetowa" to tylko male piwo... w porownaniu do dwoch malutkich duchem
              czlowieczkow, ktorzy dziela sie Polska z oszustami, falszerzami i zwyczajnymi
              zlodziajami z Samo-obory oraz endekofaszystami z LPR-u! A do tego pozbywaja sie
              przyzwoitych ludzi (Marcinkiewicz, Sikorski, a teraz sprawa Zalewskiego)
              promujac miernoty i nieudacznikow w rodzaju Fotygi, czy "kaprala" Szczyglo.
              Psuja Polske i do tego osmieszaja na skale ogolno-europejska!!
        • Gość: piotr Re: Kaczyńscy to tasiemce na polskiej ziemi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:19
          Zastanawiam się czy to MÓJ kraj czy to TEN kraj .
          Chyba będę mówił w TYM kraju .
        • zora8 Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? 05.07.07, 12:22
          • Gość: anty-SO Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 12:55
            ...a w Ameryce Murzynow bija, prawda?
            • zora8 Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? 05.07.07, 12:59
              nie musza tego robic w ameryce , w polsce jest ich pod dostatkiem i to sami
              biali, prawda?
              • Gość: anty-SO Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 13:13
                Widze ze nic nie zrozumiales z tej starej jak swiat anegdoty. Zapytaj kogos
                starszego, niech ci ja opowie. Odwracasz kota ogonem - PiS zapowiadal ze bedzie
                inaczej niz za SLD, ze bedzie zgodnie z prawem, przejrzyscie itp itd, a jak
                jest? Tak samo albo i jeszcze gorzej, holota z SO panoszy sie bezkarnie bo na
                nich opiera sie koalicja i nic nie mozna im zrobic. No, do czasu...
              • Gość: Kaczoland Atakuje Re: co robia rodziny? szukasz usprawiedliwienia?? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 15:51
                Rozumowanie "zory" jest mniej-wiecej tego typu, tzn. jezeli poprzednio stojacy
                u wladzy kradli, oszukiwali czy kierowali sie nepotyzmem to jest w najlepszym
                porzadku jezeli OBECNIE stojacy u wladzy przerosna we wszytkim swoich
                poprzednikow!
                • Gość: anty-SO Re: co robia rodziny? szukasz usprawiedliwienia?? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 16:34
                  Dokladnie. Na dodatek wszelkie glosy protestu "zora" i inni zaslepieni
                  zwolennicy PiS-u traktuja zgodnie z ideologia ich "guru" (... zadne placze i
                  krzyki nas nie przekonaja, ze biale jest biale a czarne jest czarne...)
                  Argumentow poza swoimi wlasnymi nie uznaja, a krytykujacych natychmiast
                  kwalifikuja do grona komuchow, UB-ekow, wrogow Polski czy wreszcie Zydow. Przy
                  takim nastawieniu wszelka dyskusja staje sie niemozliwa, bo zamienia sie w
                  monolog...
      • arius5 Przeciez Beger to oszustka. 05.07.07, 11:00
        Oszusci, zlodzieje i zboczency rzadza Polska, ale to ludzie sami ich wybrali.
        Dramat.
        • stasi1 jaka tam oszustka! tylko że trochę aszust popełnił 05.07.07, 12:04
          a? Ale i tak jest jedną z bardziej wykształconych osób w szambie! I pomysleć że
          z 5 lat temu poszła do szkoły średniej!

> Oszusci, zlodzieje i zboczency rzadza Polska, ale to ludzie sami ich wybrali.
          > Dramat.
        • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Przeciez Beger to oszustka... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:30
          Ludzie sami wybrali ale mozna dodac, ze w Polsce wciaz obowiazuje systgem
          wyborczy umozliwiajacy umieszczanie na listach poszczegolnych partii roznych
          kreatur, ktore potem moga wejsc "z listy partyjnej" do Sejmu, czy Senatu.
      • Gość: Tadek z Wildy Brawo Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:42
        Czytam i czytam i nijak nie mogę dostrzec sensu tego tasiemcowego tekstu.
        Ktoś do kogoś chodzi ,wróżki,czarownicy?

To może przypomnimy 17 lat totalnej nędzy i kumoterstwa ekip pookrągło stołowych
        zbratanych w braterskim uścisku z partyjniakami.
        Urzędników z jedynie słusznej UW.Później Sldowskich i PSLowskich nieuków.
        Lecz to normalne .
        Bo przecież celem działania politycznego jest przejęcie władzy i jej obsadzenie
        kompetentnymi czytaj swoimi ludźmi.

A osiągnięcia koalicji PIS SO LPR są niezaprzeczalne.
        Spada bezrobocie coś 12,5
        Rosną wynagrodzenia.
        Ludzie inwestują
        I rozwijają kraj.

Takiego rozwoju Polska nie miała od dwu dekad.
        I jako praktyczny poznaniak ,powiem jedno
        Wiecej widać takich ludzi potrzeba jak owa wróżka.
        A "specjaliści" od nędzy i bezrobocia niech raczej usuną się z polityki.
        • Gość: antyleper frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:51
          > To może przypomnimy 17 lat totalnej nędzy i kumoterstwa ekip pookrągło stołowyc
          > h
          > zbratanych w braterskim uścisku z partyjniakami.
          > Urzędników z jedynie słusznej UW.Później Sldowskich i PSLowskich nieuków.
          > Lecz to normalne .
          > Bo przecież celem działania politycznego jest przejęcie władzy i jej obsadzenie
          > kompetentnymi czytaj swoimi ludźmi.
          >
          > A osiągnięcia koalicji PIS SO LPR są niezaprzeczalne.
          > Spada bezrobocie coś 12,5
          > Rosną wynagrodzenia.
          > Ludzie inwestują
          > I rozwijają kraj.
          >
          > Takiego rozwoju Polska nie miała od dwu dekad.
          > I jako praktyczny poznaniak ,powiem jedno
          > Wiecej widać takich ludzi potrzeba jak owa wróżka.
          > A "specjaliści" od nędzy i bezrobocia niech raczej usuną się z polityki.

Sami frustraci na tym forum!!!

Piszczą klną obrażają!

A jak mieli władzę to byli jeszcze gorsi od Leperów i Giertychów.

Kradli grabili i o kraj nie dbali tak że nawet prości ludzie lepiej rządzą widać
          po efektach niż ci ponoć wykształceni i przygotowani .

Wstydźcie się!!!
          • waffentusk Nawet Leperowcy umieją lepiej rządzić niż poprzedn 05.07.07, 12:07
            > A jak mieli władzę to byli jeszcze gorsi od Leperów i Giertychów.
            >
            > Kradli grabili i o kraj nie dbali tak że nawet prości ludzie lepiej rządzą wida
            > ć
            > po efektach niż ci ponoć wykształceni i przygotowani .

Itu się zgoda.
          • Gość: Kaczoland Atakuje Re: frustraci wierza, ze to "wrozki" im pomoga... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:57
            Gospodarka ma to do siebie, iz na skutki roznych decyzji trzeba czekac - rok,
            dwa, czasem nawet trzy. Wie o tym kazdy kto mial cos wspolnego z ekonomia.
            Obecny rozwoj gospodarczy w Polsce opiera sie glownie na trzech skladnikach,
            tj. (1) prawa i przepisy jakie pozostawily po sobie POPRZEDNIE rzady (2)
            istotny efekt wejscia Polski do Unii Europejskiej (PiSs, Sama-obora i LPR byly
            sceptycznie, lub wrecz wrogo nastawione do UE) (3) obecna koalicja nie zdazyla
            jeszcze zbyt wiele "namieszac"...
        • stasi1 z sukcesów rządu.Kochanki zostają doradcami 05.07.07, 12:06
          ministrów! Czy kiedyś takie osoby miały by szanse tak wysoko dotrzec? Najwyżej
          skończyły by pod Polonia
        • Gość: Gina Re: Brawo Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:50
          idż do lekarza psychiatry , albo do weterynarza , u was w samoobronie wszysto
          jest mozliwe , ale to chyba i tak nie pomoże
          • Gość: Tadek z Wildy Re: Brawo Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:52
            Prymitywna istoto!
            idż do lekarza psychiatry , albo do weterynarza , u was w samoobronie wszysto
            > jest mozliwe , ale to chyba i tak nie pomoże

Fakty są bezdyskusyjne.
            Nawet wróżki z SO mają większe kompetencje niż 17 letnie rządy.
        • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Brawo Samoobrona... czlonek sie odezwal??? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:34
          Czy piszesz Tadku usprawiedliwienie dla wszelkich swinstw i nieprawosci jakich
          teraz dopuszczaja sie ludzie ze "swietej trojcy" PiSs, Sama-obora, plus LPR?
      • stasi1 Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 12:02
        To jeśli wiedziałeś że przyjmuja tylko z szambobrony to po co tam chodziłeś?

> Wszystko się zgadza, że pani Beger odwiedza pana Dutkiewicza gdy byłem na
        > ostatniej rozmowie o prace w ARiMR wsród ludzi czekającyjcych na swoja
        kolejke
        > na rozmowe usłyszałem od osoby pracującej w Agencji że dwa dni wcześniej
        przed
        > rozmowami rekrutacyjnymi pani Renata Beger odwiedziła pana dyrektora z listą
        > osób które mają być przyjęte. Wyników tej rozmowy jeszcze nie ogłoszono
        > (przynajmniej oficjalnie nie podano do publicznej wiadomości), ale jestem już
        > po trzech takich rozmowach o pracę i wierzcie mi że dostają się osoby
        > niewiadomo skąd i jak, więc coś w tym artykule jest. Może nastęonym razem się
        > zapisze sie do Samoobrony to może mnie przyjmą, ale czy to się opłaci żeby
        tak
        > się zeszmacić.
      • Gość: Malutki Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:04
        Szczerze mówiąc to szkoda wstępować do Samoobrony by nosić później ciężar tych
        wszystkich sytuacji związanych z ich partii, ale jeśli komuś bardzo zależy na
        pracy w ARiMR to jest to na pewno jakaś nadzieja - wystarczy tylko
        przeanalizować "parytjność" ostatnio przyjętych ludzi do ARiMR.
    • Gość: anan kofan Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:32
      Oj Renia, Renia, znowu o tobie głośno. Jak nie ku..ki, to tańce u Mandaryny,
      jak nie tańce, to pokaz mody, a teraz fucha dla wróżki. Kiedy zobaczymy cię w
      MTV?
      • wrojoz Kaczyński, odejdż.!! 05.07.07, 10:33
        Jedyne wyjście.
        • zora8 Re: Kaczyński,na 2 kadencje !!! 05.07.07, 12:32
          ten czlowiek musi pozostac 2 pelne kadencje , w koncu zaprowadzi porzadek po
          rzadach zbrodniczej pzpr=sld.Tego oczekuje 80% spoleczenstwa oprocz majmunow z
          Pzpr=sld
          • Gość: Roosevelt5 Re: Kaczyński,na 2 kadencje !!! IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 13:20
            zora8 napisała:

> ten czlowiek musi pozostac 2 pelne kadencje , w koncu zaprowadzi porzadek po
            > rzadach zbrodniczej pzpr=sld.Tego oczekuje 80% spoleczenstwa oprocz majmunow
            z
            > Pzpr=sld
            ------------
            Tak dla twojej wiadomości.
            Na PiS i ich przylepce (razem wzięte), głosowała niewielka większość w
            mniejszości społeczeństwa.
            Nie wiem skąd te 80% społeczeństwa.
            Chyba, że masz na myśli 80% niewielkiej większości w mniejszości.
            A pozostałe 20% już wie gdzie popelniła błąd.
    • dzakarta Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:38
      Sami wybraliście tych "czereśniakow" do sejmu i innych władz - to teraz macie!
      Większość nas Polaków urodziła się chamami i chamami zdechnie.
      Najgorsze jest to, że Polak jest równie durny przed szkodą jak i po szkodzie.
      Gdyby świat składał się z samych Polaków, biegalibyśmy jeszcze po drzewach.
      • eti.gda Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 11:57
        dzakarta napisał:

> Sami wybraliście tych "czereśniakow" do sejmu i innych władz - to teraz macie!
        > Większość nas Polaków urodziła się chamami i chamami zdechnie.
        > Najgorsze jest to, że Polak jest równie durny przed szkodą jak i po szkodzie.
        > Gdyby świat składał się z samych Polaków, biegalibyśmy jeszcze po drzewach.

Modlitwa:
        "Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Żydem.
        Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Murzynem.
        Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Cyganem.
        Ale wyjaśnij mi, Panie, dlaczego stworzyłeś mnie Polakiem?!!!"
    • Gość: es baba od tarotu IP: 195.116.62.* 05.07.07, 10:41
      sklep.tarotnet.pl/product_reviews_info.php?products_id=430&reviews_id=42
    • mal49 Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:41
      Tak się dzieje, ponieważ jest powszechne przyzwolenie na nepotyzm, poczynając od
      najwyższych szczebli władzy.
    • jantar15 Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:41
      Dobrze wiesz, że p. premier tego nie przeczyta........a takie pisanie " na
      Berdyczów " warte mniej, niż milczenie. Ono jest złotem.
    • Gość: J23 Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.141.am.szczecin.pl 05.07.07, 10:49
      Świetne państwo, nie ma co. Nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm...... . Winę za
      degrengoladę ponoszą obaj bracia mniejsi.
    • xclene co tu komentować - kaczylandia i tkm 05.07.07, 10:50
      niezorientowanym wyjaśniam - tkm dawne hasło kaczynskich z okresu porozumienia
      centrum a po prostu teraz qrwa my
      • zora8 Re: co robia rodziny zbrodniczejPZPR=SLD? 05.07.07, 12:28
        czy ktos wie co robia rodziny zbrodniczej pzpr=sld,chyba internautom sie we
        lbie pokotlowalo, albo tu pisza sami ubole, zomowcy, ormowcy, kwaszysci itp,
        zwierzyna.
        • Gość: Roosevelt5 Re: co robia rodziny zbrodniczejPZPR=SLD? IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 13:25
          zora8 napisała:

> czy ktos wie co robia rodziny zbrodniczej pzpr=sld,chyba internautom sie we
          > lbie pokotlowalo, albo tu pisza sami ubole, zomowcy, ormowcy, kwaszysci itp,
          > zwierzyna.
          ----------------
          W IPN-ie znaleziono teczke KO o pseudonimie nomen omen zora8.
          To o tobie i sentyment pozostał?
    • Gość: zero Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.zakoniczyn.net 05.07.07, 10:50
      I powiedział J.Kaczyński:"Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS." Później dodał:"Przysięgam, że nie będziemy więcej rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji" oraz "Dla mnie, raz dane słowo, jest święte." Pamiętamy. Wybory za 2 lata.
    • bergman1 na stare lata ale będę musiał stąd uciekać 05.07.07, 10:52
      bo tu koniec.
    • Gość: nieznany Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:52
      Więc jednak to naprawde prawda.Właśnie wczoraj dowiedziałam się ,że moja znajoma
      , ktora pracowała w Agencji Restrukturyzacj I Modernizacji Rolnictwa w
      T........, jako szeregowy pracownik , dostała się z racji tego ,że była w
      Samoobronie na stanowisko kierownicze do Biura ARiMR w D........

Może rzeczywiście warto aby tej sprawie przyjrzał się ktoś bezstronny i zrobił
      porządek z kumoterstwem.
      Takie zwyczaje przy takich rządach?

Pozdrawiam

• xax Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:56
      Nic dodać i nic ująć czyli:Samoobrona=PZPR Bis.Czy znajdzie się ktoś w tym
      kraju co zrobi z tym szmbem porządek.Chyba nie bo za mało w polsce jest
      normalnych.
      • realista100 Pamiętajcie!.. Tak sie dzieje dzięki Kaczyńskim !! 05.07.07, 11:00
        To Kaczyńscy nobilitowli hołote, kryminalistów !
      • Gość: stan Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 11:24
        Co wy gadacie - to masoneria i panowie w jarmulkach zadza a nie kaczo-
        tasiemce! :)
    • xax Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 11:12
      Prawdziwe hasło Samoobrony:Głosujcie na nas a my potem będziemy mieli was w
      dupie.Kasa dla naszych!! Stolki dla naszych!! A jak sie wam nie podoba to
      możecie wyjechać.A na granicy przed wjazdem do polski powinien widnieć
      napis:"WITAMY WAS CHLEBEM I SOLĄ W KRAJU GDZIE WSZYSCY WSZYSTKO
      PIE..".POLAKOM GRATULUJEMY SAMOBRONY !!!!!!
      • Gość: Cynik Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.chello.pl 05.07.07, 11:44
        Na granicy podczas wyjazdu powinni podpisywać weksle na astronomiczne sumy. W przypadku próby powrotu w granice Najjaśniejszej Rzeczypospolitej byłyby automatycznie egzekwowane !!!
    • mark.parker Złodziejka i oszustka 05.07.07, 11:19
      Ale ssie!
      • Gość: obserwator Re: Złodziejka i oszustka IP: *.ust.tke.pl 05.07.07, 11:31
        Nie złodziejka i oszustka tylko osoba dobrze sobie radząca,ekspansywna.Jest
        przykładem u/dacznicy, bo nie/udacznicy wyjeżdżają za granicę.Kiedyś się takimi
        rzeczami denerwowałem, ale teraz to mnie tylko śmieszy.Bal trwa tak długo jak
        jest kasa z pożyczek.Mam parę lat i pamiętam bal z lat
        siedemdziesiątych.Zastanawiam się czy do przeciętnego obywatela dociera ile on
        ma długu?Każdy z kim rozmawiam to mówi, że to nie jego dług.A czyj?Państwo ma
        tylko tyle pieniędzy ile zabierze obywatelom lub pożyczy.W tym roku lub
        najpóźniej w przyszłym będzie po balu.To widać,słychać i czuć.Ci, którzy są u
        koryta to tyle naszarpią, że starczy im i ich dzieciom na gorsze lata.A reszta
        wybierze nowych oszustów obiecujących im dobrobyt.
      • Gość: Akumowitz Slomke widza u owsianej damy +++++++++++++++++++++ IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 12:25
        parker, a gdy na stanowisko dostanie sie gosc z taka sama dezORIENTACJA
        sexualna jak twoja to nie sprowadza do urzedu swoich? Just asking.

a w poprzedniej ekipie tudziez przy okraglym stole mielismy prawie samych
        Zydow. Jak to wyjasnisz statystycznie? Mimo iz zydzi stanowie promil
        spoleczenstwa, opanowali wiekszosc liczacych sie urzedow. Oczywiscie cenzor
        skasuje ten post jako antysemicki. Tylko niePOLSKI kretyn cenzorze uznalby
        statystyke za antysemicka. Nawet hitler tego nie robil. A chodzaca do
        psychiatry Jellinek dostala Nobla za "zdolnosci" i "osiagniecia" czy za
        pochodzenie? A Noble z ekonomii??? Jak to bylo parker? Moze powiesz
        czytelnikom? A jak wytlumaczysz fakt statystyczny ze "prywatyzatorzy" w Rosji,
        Polsce, Czechach itd to sami Zydzi. A jak wytlumaczysz statystycznie fakt ze
        prawie wszystkie budynki powyzej 4 pieter w Ameryce sa Zydowskie?

Gdyby chciec grzechy faryzeuszy spisac na piasku, sahara okazalaby sie za mala.
        Slomke wiedza w oku owsianej damy a slupa wysokiego napiecia nie widza w swoim.
        • Gość: Akumowitz Co jest mozliwe a co jest niemozliwe @@@@@@@@@@@@@ IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 12:35
          Cenzorze, powiedz temu kto napisal to dzielo (niniejszy artykul) i temu kto dal
          zlecenie, ze nie da sie zorganizowac rzadu w ktorym nie byloby naduzyc. Zyd
          Michnik, Kuron, Mazowietzki, Balecrowitz, "profesor" od prostytutek w Paryzu,
          tez nie zorganizowali rzadu bez naduzyc. Nawet w samym Izraelu sa naduzycia w
          rzadzie (ciekawe czy niePOLAK cenzor tez uzna to za antysemityzm).

Miedzy "dobrym" a zlym rzadem jest jednak taka roznica, ze w "dobrym" rzadzie
          ludzie ida do wiezienia za naduzycia i PRACUJA PRODUKTYWNIE W KAMIENIOLOMACH az
          do splacenia krzywd ktore wyrzadili. A w rzadzie "prywatyzatorow" oszusci z
          pochodzeniem sa bekarni. Najpierw "trybunaly" nie dadza ich skazac a nawet
          prowadzic dochodzenia w ich sprawie, a jak sie to jakims cudem uda przeforsowac
          to sprawcy uciekaja. I zawsze uciekaja na bliski wschod. Jak Morel.
          • Gość: odp. Re: Co jest mozliwe a co jest niemozliwe @@@@@@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:35
            W sumie to zal slow, ale koles idz sie leczyc. albo inwestuje w domy do 4ego
            pietra....Przeciez ich Zydzi nie kupia...
            • Gość: Kaczoland Atakuje Re: zagraniczny "folklor" mentalny... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 17:05
              "Akumowitz" (czy tez czasami "Ekumeniczny") to osobnik, ktorego 99% postow
              dotyczy Zydow... taki zalosny, wrecz biedny, zafiksowany mozdzek!
        • zora8 Re:Chlopie skad ty pochodzisz i gdzie mieszkasz 05.07.07, 12:43
          ale dales czadu, na szczescie nie skasowali twojego postu,mimo ze korzystasz z
          zydowskiego forum, chyba ze cenzor jeszcze spi. Zastanawiam sie czy polacy nie
          powinni sie uczyc od zydow , zakladajac ze zydzi to nie komuna.Ale jak czytam
          to forum to sami ubole, ktorzy nie pogodzili sie z przegrana w wyborach i pluja
          na wlasny kraj. Czy spotkales zyda plujacego na Israel?
        • Gość: tetradrachma Re: Slomke widza u owsianej damy ++++++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:44
          "coś", w tym o czym piszesz, jest "na rzeczy". Może to, że Żyd sam rozmawia z
          Bogiem ? Może w tym, że aby móc rozmawiać, musi pierwej nauczyć się czytać ?
          Zobacz, Kaczyńscy, do 10 pololenia będą ścigać komuchów, a Żydzi nawet nie
          rozliczają swoich policjantów z Umschlag Platz'u, bo uważają ze działali
          w "wyższej konieczności" tj. dla ratowania SWEGO życia. Moj prapradziadek sam
          namawiał Żyda, aby w jego wsi, (Żyd) wziął karczmę w arendę...i płacił chlopom
          wodką z gorzelni, oczywiście mojego prapradziadka. Nie krzycz, że Żydzi
          rozpijali Polaków. Weź się "w garść", naucz języków, grać na skrzypcach, czy
          h... wie co jeszcze i buduj swoje państwo.
        • Gość: Tomko Re: Slomke widza u owsianej damy ++++++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:24
          Akumovitz, cenzor nie usunie twojego postu, bo dobitnie dowodzi tenże post
          twojej nieograniczonej głupoty! Wasze argumenty, fanatyczni rasiści można zbić z
          dziecinną łatwością tylko po co? Przecież wiemy wszyscy że to co mówisz wynika z
          jakiegoś kompleksu. "Teoria żydowskiego spisku", a zaczęło się od zabicia Jezusa
          co nie akumovitz? (do wszystkich antysemitów uważających się za chrześcijan:
          Jezus był Żydem), spróbuj trochę POMYśLEć człowieku!!!
    • zigzaur "i emigranta z Afryki, który aplikował Hojarskiej" 05.07.07, 11:27
      Jeśli już, to imigranta.

To Hojarska (aczkolwiek wikipedia podaje inną drugą literę nazwiska) lubi być
      masowana przez Murzyna? Mulat nie wystarcza?
    • krrit2 Nie zamartwiajcie się 05.07.07, 11:32
      Odnowa moralna pod światłym przywództwem bracii zrobi porządek z takimi
      praktykami ,które oczywiście są pozostałością po poprzednich ekipach. Porządki
      rzopoczną się na 6 m-cy przed wyborami aby "ciemny lud" zobaczył jak to pis
      dotrzymuje zobowiązań wyborczych.
    • Gość: aaaa ***S_A_M_E_C_H_A_M_Y*** od Lepcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:36
    • gilu33 Serial " Świnie przy korycie " leci nadal......... 05.07.07, 11:37
      chrumkające świnie dorwały sie do koryta i ani im w głowach odejśc od
      żarcia...Zresztą,czy w głowach tych świń jest mózg ?
    • Gość: bad ***S_A_M_E_C_H_A_M_Y*** od Lepcia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:37
    • Gość: Brudny Harry Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.chello.pl 05.07.07, 11:39
      I to jest qrwa TKM w najczystszej postaci panie Lechujarek, gdyby byby były jakieś wątpliwości. Tę część naprawy Rzeczpospolitej koalicjant z Szamboobory realizuje wyjątkowo sumiennie !!!
    • Gość: szafir Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:43
      mam cicha nadzieję, że ludzie w okręgu wyborczym skąd "ta pani" startuje do
      sejmu wreszcie zmądrzeli i przejrzeli na oczy i ze to będzie jej ostatnia
      kadencja i juz wkrótce o niej zapomnimy a "rodzinką" na stołkach zajmą się
      następcy (kimkolwiek by nie byli)
      • stasi1 czemu mieli by przejrzeć na oczy?Przecież 05.07.07, 12:18
        wiedzieli na kogo głosowali i taką osobę sobie wybrali. Gdyby chcieli kogos
        uczciwego głosowali by na uczciwą osobe

> mam cicha nadzieję, że ludzie w okręgu wyborczym skąd "ta pani" startuje do
        > sejmu wreszcie zmądrzeli i przejrzeli na oczy i ze to będzie jej ostatnia
        > kadencja i juz wkrótce o niej zapomnimy a "rodzinką" na stołkach zajmą się
        > następcy (kimkolwiek by nie byli)
    • dr.mc Ludu oświecony powstań.. 05.07.07, 11:47
      ..bo ciemna masa nami zawładnie..Dlaczego Polska musi ciągle cierpieć? Kiedy
      będą rządzić nami ludzie światli i wykształceni, szanowani na świecie? Boję się,
      że nie w tym wieku..
    • Gość: anka Powrót tow. "waciaka" IP: *.acn.waw.pl 05.07.07, 11:56
      To przykre kiedy setki tysięcy wykształconych rodaków musi opuszczać kraj w
      pozukiwaniu pracy a wysokie stanowiska w kraju obsadzane są przez nieuków.
      To efekt głupiej ordynacji wyborczej. Na senatorów, posłów, radnych w dużych
      miastach powinni być dopuszczani ludzie tylko z wyższym wykształceniem i po
      zdaniu odpowiednich egzaminów z wiedzy o systemie prawnym, gospodarczym,
      geopolitycznym, itd.
      Na wszelkie stanowiska w administracji rządowej, samorządowej powinny być
      otwarte konkursy. Trzeba zerwać raz na zawsze z tym partyjnym kolesiostwem.
      Czy nie stać nasz kraj prawie 40 mln na odpowiednich przedstawicieli władzy ?.
      Czy musimy być zakładnikami miernot i nieuków w dodatku często oszustów i
      przestępców ?.
    • stasi1 z gdyba tak wszystcy startujacy do konkursu 05.07.07, 12:00
      mieli wpiete te znaczki? to komisja miała by orzeh do zgryzienia, jak znaleźć
      tego właściwego?
      <Wkrótce potem jej asystent wygrał konkurs na stanowisko wicedyrektora KRUS w
      Poznaniu. Bez problemu pokonał doświadczonych pracowników KRUS (na konkursie
      pojawił się z plakietką Samoobrony w klapie>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka