winku 04.07.07, 23:47 Beger spółka ZOO Żenada, żal ściska jak się patrzy na to Prawe i Sprawiedliwe państwo. Wstyd panie premierze, że ma pan takich koalicjantów i toleruje ich pan, i wspiera, i chroni. Wstyd i Hańba! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rolnik Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: 80.50.56.* 05.07.07, 08:34 Wszystko się zgadza, że pani Beger odwiedza pana Dutkiewicza gdy byłem na ostatniej rozmowie o prace w ARiMR wsród ludzi czekającyjcych na swoja kolejke na rozmowe usłyszałem od osoby pracującej w Agencji że dwa dni wcześniej przed rozmowami rekrutacyjnymi pani Renata Beger odwiedziła pana dyrektora z listą osób które mają być przyjęte. Wyników tej rozmowy jeszcze nie ogłoszono (przynajmniej oficjalnie nie podano do publicznej wiadomości), ale jestem już po trzech takich rozmowach o pracę i wierzcie mi że dostają się osoby niewiadomo skąd i jak, więc coś w tym artykule jest. Może nastęonym razem się zapisze sie do Samoobrony to może mnie przyjmą, ale czy to się opłaci żeby tak się zeszmacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie ubliżaj tasiemcom. IP: 80.50.250.* 05.07.07, 11:13 Bufetowa do bufetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: To cos gorszego nizli dwa "tasiemce"! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 15:47 "Bufetowa" to tylko male piwo... w porownaniu do dwoch malutkich duchem czlowieczkow, ktorzy dziela sie Polska z oszustami, falszerzami i zwyczajnymi zlodziajami z Samo-obory oraz endekofaszystami z LPR-u! A do tego pozbywaja sie przyzwoitych ludzi (Marcinkiewicz, Sikorski, a teraz sprawa Zalewskiego) promujac miernoty i nieudacznikow w rodzaju Fotygi, czy "kaprala" Szczyglo. Psuja Polske i do tego osmieszaja na skale ogolno-europejska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kaczyńscy to tasiemce na polskiej ziemi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:19 Zastanawiam się czy to MÓJ kraj czy to TEN kraj . Chyba będę mówił w TYM kraju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-SO Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 12:55 ...a w Ameryce Murzynow bija, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? 05.07.07, 12:59 nie musza tego robic w ameryce , w polsce jest ich pod dostatkiem i to sami biali, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-SO Re: co robia rodziny zbrodniczej PZPR=SLd ? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 13:13 Widze ze nic nie zrozumiales z tej starej jak swiat anegdoty. Zapytaj kogos starszego, niech ci ja opowie. Odwracasz kota ogonem - PiS zapowiadal ze bedzie inaczej niz za SLD, ze bedzie zgodnie z prawem, przejrzyscie itp itd, a jak jest? Tak samo albo i jeszcze gorzej, holota z SO panoszy sie bezkarnie bo na nich opiera sie koalicja i nic nie mozna im zrobic. No, do czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: co robia rodziny? szukasz usprawiedliwienia?? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 15:51 Rozumowanie "zory" jest mniej-wiecej tego typu, tzn. jezeli poprzednio stojacy u wladzy kradli, oszukiwali czy kierowali sie nepotyzmem to jest w najlepszym porzadku jezeli OBECNIE stojacy u wladzy przerosna we wszytkim swoich poprzednikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-SO Re: co robia rodziny? szukasz usprawiedliwienia?? IP: 141.197.14.* 05.07.07, 16:34 Dokladnie. Na dodatek wszelkie glosy protestu "zora" i inni zaslepieni zwolennicy PiS-u traktuja zgodnie z ideologia ich "guru" (... zadne placze i krzyki nas nie przekonaja, ze biale jest biale a czarne jest czarne...) Argumentow poza swoimi wlasnymi nie uznaja, a krytykujacych natychmiast kwalifikuja do grona komuchow, UB-ekow, wrogow Polski czy wreszcie Zydow. Przy takim nastawieniu wszelka dyskusja staje sie niemozliwa, bo zamienia sie w monolog... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Przeciez Beger to oszustka. 05.07.07, 11:00 Oszusci, zlodzieje i zboczency rzadza Polska, ale to ludzie sami ich wybrali. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 jaka tam oszustka! tylko że trochę aszust popełnił 05.07.07, 12:04 a? Ale i tak jest jedną z bardziej wykształconych osób w szambie! I pomysleć że z 5 lat temu poszła do szkoły średniej! > Oszusci, zlodzieje i zboczency rzadza Polska, ale to ludzie sami ich wybrali. > Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Przeciez Beger to oszustka... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:30 Ludzie sami wybrali ale mozna dodac, ze w Polsce wciaz obowiazuje systgem wyborczy umozliwiajacy umieszczanie na listach poszczegolnych partii roznych kreatur, ktore potem moga wejsc "z listy partyjnej" do Sejmu, czy Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek z Wildy Brawo Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:42 Czytam i czytam i nijak nie mogę dostrzec sensu tego tasiemcowego tekstu. Ktoś do kogoś chodzi ,wróżki,czarownicy? To może przypomnimy 17 lat totalnej nędzy i kumoterstwa ekip pookrągło stołowych zbratanych w braterskim uścisku z partyjniakami. Urzędników z jedynie słusznej UW.Później Sldowskich i PSLowskich nieuków. Lecz to normalne . Bo przecież celem działania politycznego jest przejęcie władzy i jej obsadzenie kompetentnymi czytaj swoimi ludźmi. A osiągnięcia koalicji PIS SO LPR są niezaprzeczalne. Spada bezrobocie coś 12,5 Rosną wynagrodzenia. Ludzie inwestują I rozwijają kraj. Takiego rozwoju Polska nie miała od dwu dekad. I jako praktyczny poznaniak ,powiem jedno Wiecej widać takich ludzi potrzeba jak owa wróżka. A "specjaliści" od nędzy i bezrobocia niech raczej usuną się z polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyleper frustraci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:51 > To może przypomnimy 17 lat totalnej nędzy i kumoterstwa ekip pookrągło stołowyc > h > zbratanych w braterskim uścisku z partyjniakami. > Urzędników z jedynie słusznej UW.Później Sldowskich i PSLowskich nieuków. > Lecz to normalne . > Bo przecież celem działania politycznego jest przejęcie władzy i jej obsadzenie > kompetentnymi czytaj swoimi ludźmi. > > A osiągnięcia koalicji PIS SO LPR są niezaprzeczalne. > Spada bezrobocie coś 12,5 > Rosną wynagrodzenia. > Ludzie inwestują > I rozwijają kraj. > > Takiego rozwoju Polska nie miała od dwu dekad. > I jako praktyczny poznaniak ,powiem jedno > Wiecej widać takich ludzi potrzeba jak owa wróżka. > A "specjaliści" od nędzy i bezrobocia niech raczej usuną się z polityki. Sami frustraci na tym forum!!! Piszczą klną obrażają! A jak mieli władzę to byli jeszcze gorsi od Leperów i Giertychów. Kradli grabili i o kraj nie dbali tak że nawet prości ludzie lepiej rządzą widać po efektach niż ci ponoć wykształceni i przygotowani . Wstydźcie się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
waffentusk Nawet Leperowcy umieją lepiej rządzić niż poprzedn 05.07.07, 12:07 > A jak mieli władzę to byli jeszcze gorsi od Leperów i Giertychów. > > Kradli grabili i o kraj nie dbali tak że nawet prości ludzie lepiej rządzą wida > ć > po efektach niż ci ponoć wykształceni i przygotowani . Itu się zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: frustraci wierza, ze to "wrozki" im pomoga... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:57 Gospodarka ma to do siebie, iz na skutki roznych decyzji trzeba czekac - rok, dwa, czasem nawet trzy. Wie o tym kazdy kto mial cos wspolnego z ekonomia. Obecny rozwoj gospodarczy w Polsce opiera sie glownie na trzech skladnikach, tj. (1) prawa i przepisy jakie pozostawily po sobie POPRZEDNIE rzady (2) istotny efekt wejscia Polski do Unii Europejskiej (PiSs, Sama-obora i LPR byly sceptycznie, lub wrecz wrogo nastawione do UE) (3) obecna koalicja nie zdazyla jeszcze zbyt wiele "namieszac"... Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 z sukcesów rządu.Kochanki zostają doradcami 05.07.07, 12:06 ministrów! Czy kiedyś takie osoby miały by szanse tak wysoko dotrzec? Najwyżej skończyły by pod Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Brawo Samoobrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:50 idż do lekarza psychiatry , albo do weterynarza , u was w samoobronie wszysto jest mozliwe , ale to chyba i tak nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek z Wildy Re: Brawo Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 13:52 Prymitywna istoto! idż do lekarza psychiatry , albo do weterynarza , u was w samoobronie wszysto > jest mozliwe , ale to chyba i tak nie pomoże Fakty są bezdyskusyjne. Nawet wróżki z SO mają większe kompetencje niż 17 letnie rządy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Brawo Samoobrona... czlonek sie odezwal??? IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 16:34 Czy piszesz Tadku usprawiedliwienie dla wszelkich swinstw i nieprawosci jakich teraz dopuszczaja sie ludzie ze "swietej trojcy" PiSs, Sama-obora, plus LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 12:02 To jeśli wiedziałeś że przyjmuja tylko z szambobrony to po co tam chodziłeś? > Wszystko się zgadza, że pani Beger odwiedza pana Dutkiewicza gdy byłem na > ostatniej rozmowie o prace w ARiMR wsród ludzi czekającyjcych na swoja kolejke > na rozmowe usłyszałem od osoby pracującej w Agencji że dwa dni wcześniej przed > rozmowami rekrutacyjnymi pani Renata Beger odwiedziła pana dyrektora z listą > osób które mają być przyjęte. Wyników tej rozmowy jeszcze nie ogłoszono > (przynajmniej oficjalnie nie podano do publicznej wiadomości), ale jestem już > po trzech takich rozmowach o pracę i wierzcie mi że dostają się osoby > niewiadomo skąd i jak, więc coś w tym artykule jest. Może nastęonym razem się > zapisze sie do Samoobrony to może mnie przyjmą, ale czy to się opłaci żeby tak > się zeszmacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutki Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:04 Szczerze mówiąc to szkoda wstępować do Samoobrony by nosić później ciężar tych wszystkich sytuacji związanych z ich partii, ale jeśli komuś bardzo zależy na pracy w ARiMR to jest to na pewno jakaś nadzieja - wystarczy tylko przeanalizować "parytjność" ostatnio przyjętych ludzi do ARiMR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anan kofan Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:32 Oj Renia, Renia, znowu o tobie głośno. Jak nie ku..ki, to tańce u Mandaryny, jak nie tańce, to pokaz mody, a teraz fucha dla wróżki. Kiedy zobaczymy cię w MTV? Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Kaczyński,na 2 kadencje !!! 05.07.07, 12:32 ten czlowiek musi pozostac 2 pelne kadencje , w koncu zaprowadzi porzadek po rzadach zbrodniczej pzpr=sld.Tego oczekuje 80% spoleczenstwa oprocz majmunow z Pzpr=sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: Kaczyński,na 2 kadencje !!! IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 13:20 zora8 napisała: > ten czlowiek musi pozostac 2 pelne kadencje , w koncu zaprowadzi porzadek po > rzadach zbrodniczej pzpr=sld.Tego oczekuje 80% spoleczenstwa oprocz majmunow z > Pzpr=sld ------------ Tak dla twojej wiadomości. Na PiS i ich przylepce (razem wzięte), głosowała niewielka większość w mniejszości społeczeństwa. Nie wiem skąd te 80% społeczeństwa. Chyba, że masz na myśli 80% niewielkiej większości w mniejszości. A pozostałe 20% już wie gdzie popelniła błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:38 Sami wybraliście tych "czereśniakow" do sejmu i innych władz - to teraz macie! Większość nas Polaków urodziła się chamami i chamami zdechnie. Najgorsze jest to, że Polak jest równie durny przed szkodą jak i po szkodzie. Gdyby świat składał się z samych Polaków, biegalibyśmy jeszcze po drzewach. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 11:57 dzakarta napisał: > Sami wybraliście tych "czereśniakow" do sejmu i innych władz - to teraz macie! > Większość nas Polaków urodziła się chamami i chamami zdechnie. > Najgorsze jest to, że Polak jest równie durny przed szkodą jak i po szkodzie. > Gdyby świat składał się z samych Polaków, biegalibyśmy jeszcze po drzewach. Modlitwa: "Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Żydem. Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Murzynem. Dziękuję Ci, Panie, że nie stworzyłeś mnie Cyganem. Ale wyjaśnij mi, Panie, dlaczego stworzyłeś mnie Polakiem?!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es baba od tarotu IP: 195.116.62.* 05.07.07, 10:41 sklep.tarotnet.pl/product_reviews_info.php?products_id=430&reviews_id=42 Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:41 Tak się dzieje, ponieważ jest powszechne przyzwolenie na nepotyzm, poczynając od najwyższych szczebli władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:41 Dobrze wiesz, że p. premier tego nie przeczyta........a takie pisanie " na Berdyczów " warte mniej, niż milczenie. Ono jest złotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.141.am.szczecin.pl 05.07.07, 10:49 Świetne państwo, nie ma co. Nepotyzm, nepotyzm, nepotyzm...... . Winę za degrengoladę ponoszą obaj bracia mniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
xclene co tu komentować - kaczylandia i tkm 05.07.07, 10:50 niezorientowanym wyjaśniam - tkm dawne hasło kaczynskich z okresu porozumienia centrum a po prostu teraz qrwa my Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: co robia rodziny zbrodniczejPZPR=SLD? 05.07.07, 12:28 czy ktos wie co robia rodziny zbrodniczej pzpr=sld,chyba internautom sie we lbie pokotlowalo, albo tu pisza sami ubole, zomowcy, ormowcy, kwaszysci itp, zwierzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Re: co robia rodziny zbrodniczejPZPR=SLD? IP: *.toya.net.pl 05.07.07, 13:25 zora8 napisała: > czy ktos wie co robia rodziny zbrodniczej pzpr=sld,chyba internautom sie we > lbie pokotlowalo, albo tu pisza sami ubole, zomowcy, ormowcy, kwaszysci itp, > zwierzyna. ---------------- W IPN-ie znaleziono teczke KO o pseudonimie nomen omen zora8. To o tobie i sentyment pozostał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zero Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.zakoniczyn.net 05.07.07, 10:50 I powiedział J.Kaczyński:"Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS." Później dodał:"Przysięgam, że nie będziemy więcej rozmawiać z ludźmi o marnej reputacji" oraz "Dla mnie, raz dane słowo, jest święte." Pamiętamy. Wybory za 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 na stare lata ale będę musiał stąd uciekać 05.07.07, 10:52 bo tu koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:52 Więc jednak to naprawde prawda.Właśnie wczoraj dowiedziałam się ,że moja znajoma , ktora pracowała w Agencji Restrukturyzacj I Modernizacji Rolnictwa w T........, jako szeregowy pracownik , dostała się z racji tego ,że była w Samoobronie na stanowisko kierownicze do Biura ARiMR w D........ Może rzeczywiście warto aby tej sprawie przyjrzał się ktoś bezstronny i zrobił porządek z kumoterstwem. Takie zwyczaje przy takich rządach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xax Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 10:56 Nic dodać i nic ująć czyli:Samoobrona=PZPR Bis.Czy znajdzie się ktoś w tym kraju co zrobi z tym szmbem porządek.Chyba nie bo za mało w polsce jest normalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Pamiętajcie!.. Tak sie dzieje dzięki Kaczyńskim !! 05.07.07, 11:00 To Kaczyńscy nobilitowli hołote, kryminalistów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 11:24 Co wy gadacie - to masoneria i panowie w jarmulkach zadza a nie kaczo- tasiemce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
xax Rodzinne kadry Samoobrony 05.07.07, 11:12 Prawdziwe hasło Samoobrony:Głosujcie na nas a my potem będziemy mieli was w dupie.Kasa dla naszych!! Stolki dla naszych!! A jak sie wam nie podoba to możecie wyjechać.A na granicy przed wjazdem do polski powinien widnieć napis:"WITAMY WAS CHLEBEM I SOLĄ W KRAJU GDZIE WSZYSCY WSZYSTKO PIE..".POLAKOM GRATULUJEMY SAMOBRONY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.chello.pl 05.07.07, 11:44 Na granicy podczas wyjazdu powinni podpisywać weksle na astronomiczne sumy. W przypadku próby powrotu w granice Najjaśniejszej Rzeczypospolitej byłyby automatycznie egzekwowane !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Złodziejka i oszustka IP: *.ust.tke.pl 05.07.07, 11:31 Nie złodziejka i oszustka tylko osoba dobrze sobie radząca,ekspansywna.Jest przykładem u/dacznicy, bo nie/udacznicy wyjeżdżają za granicę.Kiedyś się takimi rzeczami denerwowałem, ale teraz to mnie tylko śmieszy.Bal trwa tak długo jak jest kasa z pożyczek.Mam parę lat i pamiętam bal z lat siedemdziesiątych.Zastanawiam się czy do przeciętnego obywatela dociera ile on ma długu?Każdy z kim rozmawiam to mówi, że to nie jego dług.A czyj?Państwo ma tylko tyle pieniędzy ile zabierze obywatelom lub pożyczy.W tym roku lub najpóźniej w przyszłym będzie po balu.To widać,słychać i czuć.Ci, którzy są u koryta to tyle naszarpią, że starczy im i ich dzieciom na gorsze lata.A reszta wybierze nowych oszustów obiecujących im dobrobyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akumowitz Slomke widza u owsianej damy +++++++++++++++++++++ IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 12:25 parker, a gdy na stanowisko dostanie sie gosc z taka sama dezORIENTACJA sexualna jak twoja to nie sprowadza do urzedu swoich? Just asking. a w poprzedniej ekipie tudziez przy okraglym stole mielismy prawie samych Zydow. Jak to wyjasnisz statystycznie? Mimo iz zydzi stanowie promil spoleczenstwa, opanowali wiekszosc liczacych sie urzedow. Oczywiscie cenzor skasuje ten post jako antysemicki. Tylko niePOLSKI kretyn cenzorze uznalby statystyke za antysemicka. Nawet hitler tego nie robil. A chodzaca do psychiatry Jellinek dostala Nobla za "zdolnosci" i "osiagniecia" czy za pochodzenie? A Noble z ekonomii??? Jak to bylo parker? Moze powiesz czytelnikom? A jak wytlumaczysz fakt statystyczny ze "prywatyzatorzy" w Rosji, Polsce, Czechach itd to sami Zydzi. A jak wytlumaczysz statystycznie fakt ze prawie wszystkie budynki powyzej 4 pieter w Ameryce sa Zydowskie? Gdyby chciec grzechy faryzeuszy spisac na piasku, sahara okazalaby sie za mala. Slomke wiedza w oku owsianej damy a slupa wysokiego napiecia nie widza w swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akumowitz Co jest mozliwe a co jest niemozliwe @@@@@@@@@@@@@ IP: *.dsl.bell.ca 05.07.07, 12:35 Cenzorze, powiedz temu kto napisal to dzielo (niniejszy artykul) i temu kto dal zlecenie, ze nie da sie zorganizowac rzadu w ktorym nie byloby naduzyc. Zyd Michnik, Kuron, Mazowietzki, Balecrowitz, "profesor" od prostytutek w Paryzu, tez nie zorganizowali rzadu bez naduzyc. Nawet w samym Izraelu sa naduzycia w rzadzie (ciekawe czy niePOLAK cenzor tez uzna to za antysemityzm). Miedzy "dobrym" a zlym rzadem jest jednak taka roznica, ze w "dobrym" rzadzie ludzie ida do wiezienia za naduzycia i PRACUJA PRODUKTYWNIE W KAMIENIOLOMACH az do splacenia krzywd ktore wyrzadili. A w rzadzie "prywatyzatorow" oszusci z pochodzeniem sa bekarni. Najpierw "trybunaly" nie dadza ich skazac a nawet prowadzic dochodzenia w ich sprawie, a jak sie to jakims cudem uda przeforsowac to sprawcy uciekaja. I zawsze uciekaja na bliski wschod. Jak Morel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp. Re: Co jest mozliwe a co jest niemozliwe @@@@@@@@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:35 W sumie to zal slow, ale koles idz sie leczyc. albo inwestuje w domy do 4ego pietra....Przeciez ich Zydzi nie kupia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: zagraniczny "folklor" mentalny... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 05.07.07, 17:05 "Akumowitz" (czy tez czasami "Ekumeniczny") to osobnik, ktorego 99% postow dotyczy Zydow... taki zalosny, wrecz biedny, zafiksowany mozdzek! Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re:Chlopie skad ty pochodzisz i gdzie mieszkasz 05.07.07, 12:43 ale dales czadu, na szczescie nie skasowali twojego postu,mimo ze korzystasz z zydowskiego forum, chyba ze cenzor jeszcze spi. Zastanawiam sie czy polacy nie powinni sie uczyc od zydow , zakladajac ze zydzi to nie komuna.Ale jak czytam to forum to sami ubole, ktorzy nie pogodzili sie z przegrana w wyborach i pluja na wlasny kraj. Czy spotkales zyda plujacego na Israel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetradrachma Re: Slomke widza u owsianej damy ++++++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 12:44 "coś", w tym o czym piszesz, jest "na rzeczy". Może to, że Żyd sam rozmawia z Bogiem ? Może w tym, że aby móc rozmawiać, musi pierwej nauczyć się czytać ? Zobacz, Kaczyńscy, do 10 pololenia będą ścigać komuchów, a Żydzi nawet nie rozliczają swoich policjantów z Umschlag Platz'u, bo uważają ze działali w "wyższej konieczności" tj. dla ratowania SWEGO życia. Moj prapradziadek sam namawiał Żyda, aby w jego wsi, (Żyd) wziął karczmę w arendę...i płacił chlopom wodką z gorzelni, oczywiście mojego prapradziadka. Nie krzycz, że Żydzi rozpijali Polaków. Weź się "w garść", naucz języków, grać na skrzypcach, czy h... wie co jeszcze i buduj swoje państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomko Re: Slomke widza u owsianej damy ++++++++++++++++ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 11:24 Akumovitz, cenzor nie usunie twojego postu, bo dobitnie dowodzi tenże post twojej nieograniczonej głupoty! Wasze argumenty, fanatyczni rasiści można zbić z dziecinną łatwością tylko po co? Przecież wiemy wszyscy że to co mówisz wynika z jakiegoś kompleksu. "Teoria żydowskiego spisku", a zaczęło się od zabicia Jezusa co nie akumovitz? (do wszystkich antysemitów uważających się za chrześcijan: Jezus był Żydem), spróbuj trochę POMYśLEć człowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur "i emigranta z Afryki, który aplikował Hojarskiej" 05.07.07, 11:27 Jeśli już, to imigranta. To Hojarska (aczkolwiek wikipedia podaje inną drugą literę nazwiska) lubi być masowana przez Murzyna? Mulat nie wystarcza? Odpowiedz Link Zgłoś
krrit2 Nie zamartwiajcie się 05.07.07, 11:32 Odnowa moralna pod światłym przywództwem bracii zrobi porządek z takimi praktykami ,które oczywiście są pozostałością po poprzednich ekipach. Porządki rzopoczną się na 6 m-cy przed wyborami aby "ciemny lud" zobaczył jak to pis dotrzymuje zobowiązań wyborczych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa ***S_A_M_E_C_H_A_M_Y*** od Lepcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 Serial " Świnie przy korycie " leci nadal......... 05.07.07, 11:37 chrumkające świnie dorwały sie do koryta i ani im w głowach odejśc od żarcia...Zresztą,czy w głowach tych świń jest mózg ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bad ***S_A_M_E_C_H_A_M_Y*** od Lepcia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brudny Harry Re: Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.chello.pl 05.07.07, 11:39 I to jest qrwa TKM w najczystszej postaci panie Lechujarek, gdyby byby były jakieś wątpliwości. Tę część naprawy Rzeczpospolitej koalicjant z Szamboobory realizuje wyjątkowo sumiennie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szafir Rodzinne kadry Samoobrony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:43 mam cicha nadzieję, że ludzie w okręgu wyborczym skąd "ta pani" startuje do sejmu wreszcie zmądrzeli i przejrzeli na oczy i ze to będzie jej ostatnia kadencja i juz wkrótce o niej zapomnimy a "rodzinką" na stołkach zajmą się następcy (kimkolwiek by nie byli) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 czemu mieli by przejrzeć na oczy?Przecież 05.07.07, 12:18 wiedzieli na kogo głosowali i taką osobę sobie wybrali. Gdyby chcieli kogos uczciwego głosowali by na uczciwą osobe > mam cicha nadzieję, że ludzie w okręgu wyborczym skąd "ta pani" startuje do > sejmu wreszcie zmądrzeli i przejrzeli na oczy i ze to będzie jej ostatnia > kadencja i juz wkrótce o niej zapomnimy a "rodzinką" na stołkach zajmą się > następcy (kimkolwiek by nie byli) Odpowiedz Link Zgłoś
dr.mc Ludu oświecony powstań.. 05.07.07, 11:47 ..bo ciemna masa nami zawładnie..Dlaczego Polska musi ciągle cierpieć? Kiedy będą rządzić nami ludzie światli i wykształceni, szanowani na świecie? Boję się, że nie w tym wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Powrót tow. "waciaka" IP: *.acn.waw.pl 05.07.07, 11:56 To przykre kiedy setki tysięcy wykształconych rodaków musi opuszczać kraj w pozukiwaniu pracy a wysokie stanowiska w kraju obsadzane są przez nieuków. To efekt głupiej ordynacji wyborczej. Na senatorów, posłów, radnych w dużych miastach powinni być dopuszczani ludzie tylko z wyższym wykształceniem i po zdaniu odpowiednich egzaminów z wiedzy o systemie prawnym, gospodarczym, geopolitycznym, itd. Na wszelkie stanowiska w administracji rządowej, samorządowej powinny być otwarte konkursy. Trzeba zerwać raz na zawsze z tym partyjnym kolesiostwem. Czy nie stać nasz kraj prawie 40 mln na odpowiednich przedstawicieli władzy ?. Czy musimy być zakładnikami miernot i nieuków w dodatku często oszustów i przestępców ?. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 z gdyba tak wszystcy startujacy do konkursu 05.07.07, 12:00 mieli wpiete te znaczki? to komisja miała by orzeh do zgryzienia, jak znaleźć tego właściwego? <Wkrótce potem jej asystent wygrał konkurs na stanowisko wicedyrektora KRUS w Poznaniu. Bez problemu pokonał doświadczonych pracowników KRUS (na konkursie pojawił się z plakietką Samoobrony w klapie> Odpowiedz Link Zgłoś