kiks4 09.07.07, 20:09 wiadomosci.onet.pl/1568846,11,item.html czy może mnie ktoś uszczypnąć? Może ja śnię??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:11 hehehehehehe masz piekny sen kiks4 :-D Nareszcie koniec tej warcholsko- chlopskiej ekipy Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:16 Gość portalu: Dennis napisał(a): > hehehehehehe masz piekny sen kiks4 :-D Nareszcie koniec tej warcholsko- > chlopskiej ekipy --- No niekoniecznie koniec koalicji! Może przywództwo w Samoobronie przejąć np. Łyżwiński, Filipek lub Maksymiuk i koalicja będzie trwać. Za dużo jest ludzi, którzy mają dużo do stracenia! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:19 Poczekaj pare dni jak ucichnie sprawa Tadeusza R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:26 chyba zartujesz,Lepper nigdy nie odda wladzy nikomu w Samoobronie ,jest dyktatoremw swej partii i nigdy nie zgodzi sie na to by stracic wplyw na to co robi jego partia,dymisja jego oznacza koniec koalicji,jasno to powiedzial w tvn 24 Odpowiedz Link Zgłoś
m-dyskretna Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:33 > chyba zartujesz,Lepper nigdy nie odda wladzy nikomu w Samoobronie ,jest > dyktatoremw swej partii i nigdy nie zgodzi sie na to by stracic wplyw na to co > robi jego partia,dymisja jego oznacza koniec koalicji,jasno to powiedzial w tvn > 24 Nie pierwszy raz tak mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferciu Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:36 kiks4 napisał: > czy może mnie ktoś uszczypnąć? Może ja śnię??? Kiksiku nadstaw się. Właśnie naostrzyłem sobie paznokietki;) Ale z takiej okazji to chyba nawet sam siebie uszczypnę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:43 Wybory we wrzesniu moga przyniesc nie spodziewany efekt, w Sejmie moga sie znalezc tylko 4 partie: PO,PiS,LiD i PSL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:14 Włąsnie Ryszard Czarnecki dość klarownym tekstem dał do zrozumienia, że nie jest konieczny upadek tego rządu. Może więc być i taki wariant, że posłowie i ministrowie Samoobrony zbojkotują Leppera i rząd będzie miał nadal wymaganą większość. Zobaczymy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:08 Zależy jak bardzo kochają koryto.A myślę,że bardzo i za wodzem w ogień by nie skoczyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Teraz przyłączy sie do rządu PSL!!!! IP: *.izacom.pl 09.07.07, 22:21 oNI Z WSZYSTKIMI , RZYGAC SIE CHCE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:33 > czy może mnie ktoś uszczypnąć? Proszę bardzo: Szczypu szczyp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 22:42 ale jutro euro skoczy do gory a giedla w dol :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:08 Endrju już raz wyleciał,ale wrócił.Kaczor też spuścił z tonu, więc niestety możesz się obudzić poszczypany ale i "zleperowany" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiks4 Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:00 No dobra. Już starczy szczypania. Już się obudziłem!!! No nie szczyp mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:59 Też chciałbym żyć w normalnym kraju.Jak na razie trzeba mieć zaświadczenie o niekaralności aby zostać taksówkarzem, ale posłem może zostać byle łach. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 10:07 Gość portalu: marek.es napisał(a): > Też chciałbym żyć w normalnym kraju.Jak na razie trzeba mieć zaświadczenie o > niekaralności aby zostać taksówkarzem, ale posłem może zostać byle łach. --- Dodajmy- łach wybrany przez swoja partię, bo przecież niby głosujemy na osoby ale o ich wygranej decyduje kolejność na liście ustalona przez przywódców partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:51 Jakie widzisz na to lekarstwo ? Okręgi jednomandatowe może lepsze, pod warunkiem,że ludzie nie wybiorą takich jak Stokłosa albo Misztal.A ci dadzą ludiom po kiełbasce, piwie i załatwione.Cytat a radia: ręce i nogi się uginają.Mam jeszcze parę lat przed sobą.Mam nadzieję doczekać zmian.Na lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 11:35 Gość portalu: marek.es napisał(a): > Jakie widzisz na to lekarstwo ? ---- Senat jest wybierany bezpośrednio. Myślę, że posłowie typu Misztal są to jednorazówki i należy je traktować jako wybryk demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 09:00 Znowu poproszę o uszczypnięcie- mimo że jest ranek i jestem wyspany. Wszystko wskazuje na to, że CBA zmontowało papiery i podrobiło pieczątki, żeby sfotografować vice Andrzeja L. w momencie ich podpisywania. Tak przynajmniej podaje dzisiejsza prasa. W jakim kraju ja się obudziłem dzisiaj??? I dlaczego nie ma klamki w moim pokoju??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:03 > Znowu poproszę o uszczypnięcie Proszę bardzo: Szczypu szczyp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:05 kiks4 napisał: > Ała! Nie tak mocno!!! Takiś delikatny??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:23 Ja szczypię konkretnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:26 Gość portalu: mamrotek napisał(a): > Ja szczypię konkretnie;) --- No!!. To były szczypy z podkręceniem- wg. terminologii Wańkowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:02 kiks4 napisał: > Znowu poproszę o uszczypnięcie- mimo że jest ranek i jestem wyspany. > Wszystko wskazuje na to, że CBA zmontowało papiery i podrobiło pieczątki, żeby > sfotografować vice Andrzeja L. w momencie ich podpisywania. Tak przynajmniej > podaje dzisiejsza prasa. Najlepsze jest to, że już cały świat wie, że w Polsce nie ma specjalistów od podrabiania dokumentów. Nawet głupiej pieczątki nie potrafią zrobić. > W jakim kraju ja się obudziłem dzisiaj??? I dlaczego nie ma klamki w moim pokoju??? Może żyjesz już w innym kraju?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:02 Senat to folklor za moje pieniądze.Uważa,że poprawia błędy kolegów i koleżanek z sejmu, a i tak ustawy są natychmiast zaskarżane.Studenci chyba im to redagują.A z takimi Misztalami mam się męczyć 4 lata? Czy jak wynajmę "szakala" to będzie czyn patriotyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 20:59 Gość portalu: marek.es napisał(a): > A z takimi Misztalami mam się męczyć 4 lata? Czy jak wynajmę "szakala" > > to będzie czyn patriotyczny? Może będzie, ale kto to doceni?? Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:11 dobrusia_to_ja napisała: Czy jak wynajmę "szakala" > > > > to będzie czyn patriotyczny? > > Może będzie, ale kto to doceni?? Czy naprawdę uważasz (nawet żartem), że strzał do nielubianego polityka jest dobrym wyjsciem z sytuacji? Czy się nie zastanowiłaś? Ot, pytam z ciekawości. PS. Też nie lubię Misztala i innych z tego kręgu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Rene- jak mogłeś??? 11.07.07, 21:24 przypuszczać, że Dobrusia ( Dobro ma nawet w imieniu - )więc jak mogłes przypuszczać, że Dobrusia była by skłonna dać zlecenie na odstrzał? Jak mogłeś??? Brak mi słów. Przeczytaj uważnie poprzednie posty i tam odkryjesz przyczynę tak strasznej pomyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:53 renepoznan napisał: > dobrusia_to_ja napisała: > Czy jak wynajmę "szakala" > > > > > > to będzie czyn patriotyczny? > > > > Może będzie, ale kto to doceni?? > > Czy naprawdę uważasz (nawet żartem), że strzał do nielubianego polityka jest > dobrym wyjsciem z sytuacji? Czy się nie zastanowiłaś? Hmmm...??? Strzał?? Czy szakal przez małe "s" potrafi strzelać?? Chyba byłoby mu trudno. Łapki ma takie same, jak mój piesio, więc stanowczo zaprzeczam wszelkim pogłoskom, jakoby szakal przez małe "s" był w stanie strzelać!!! Podgryzać tak! Ale strzelać??? Rene!!! Jak możesz tak twierdzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 22:02 dobrusia_to_ja napisała: > Hmmm...??? Strzał?? Czy szakal przez małe "s" potrafi strzelać?? Chyba byłoby m > u > trudno. Łapki ma takie same, jak mój piesio, więc stanowczo zaprzeczam wszelkim > pogłoskom, jakoby szakal przez małe "s" był w stanie strzelać!!! Podgryzać tak! > Ale strzelać??? Rene!!! Jak możesz tak twierdzić!!! Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikowej.. Kurczę to okrutne porównanie. - ale ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 22:39 renepoznan napisał: > Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikowej.. > Kurczę to okrutne porównanie. - ale ???????? Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Uważaj, bo mój myśliwski pies może Cię pomylić z jakimś lisem!!:] Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: Prima Aprilis?? 12.07.07, 09:27 dobrusia_to_ja napisała: Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikow > ej.. ---- Kiedyś mówiono: "jak Piekarski na mękach" ale : "Jak Lepper u Olejnik" brzmi współcześnie i działa na wyobraźnie. Kto z nas wie, kim był Piekarki i dlaczego go torturowano? A kto zacz ten Lepper i jak potrafi torturować Olejnik- każdy wie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 12.07.07, 12:18 kiks4 napisał: > dobrusia_to_ja napisała: > Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikow > > ej.. To nie ja napisałam, lecz Rene:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 10:45 Podobno w donosie na guru maczali palce jego koledzy. Taki informacje podał trzeci program TV. Odpowiedz Link Zgłoś