Dodaj do ulubionych

Prima Aprilis??

09.07.07, 20:09
wiadomosci.onet.pl/1568846,11,item.html
czy może mnie ktoś uszczypnąć? Może ja śnię???
Obserwuj wątek
    • Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:11
      hehehehehehe masz piekny sen kiks4 :-D Nareszcie koniec tej warcholsko-
      chlopskiej ekipy
      • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:16
        Gość portalu: Dennis napisał(a):

> hehehehehehe masz piekny sen kiks4 :-D Nareszcie koniec tej warcholsko-
        > chlopskiej ekipy
        ---
        No niekoniecznie koniec koalicji! Może przywództwo w Samoobronie przejąć np.
        Łyżwiński, Filipek lub Maksymiuk i koalicja będzie trwać. Za dużo jest ludzi,
        którzy mają dużo do stracenia!
        • renepoznan Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:19
          Poczekaj pare dni jak ucichnie sprawa Tadeusza R.
          • Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:26
            chyba zartujesz,Lepper nigdy nie odda wladzy nikomu w Samoobronie ,jest
            dyktatoremw swej partii i nigdy nie zgodzi sie na to by stracic wplyw na to co
            robi jego partia,dymisja jego oznacza koniec koalicji,jasno to powiedzial w tvn
            24
            • m-dyskretna Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:33
              > chyba zartujesz,Lepper nigdy nie odda wladzy nikomu w Samoobronie ,jest
              > dyktatoremw swej partii i nigdy nie zgodzi sie na to by stracic wplyw na to co
              > robi jego partia,dymisja jego oznacza koniec koalicji,jasno to powiedzial w tvn
              > 24

Nie pierwszy raz tak mowi...
    • lucyferciu Re: Prima Aprilis?? 09.07.07, 20:36
      kiks4 napisał:

> czy może mnie ktoś uszczypnąć? Może ja śnię???

Kiksiku nadstaw się. Właśnie naostrzyłem sobie paznokietki;) Ale z takiej
      okazji to chyba nawet sam siebie uszczypnę:)
    • Gość: Greg Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 20:43
      Wybory we wrzesniu moga przyniesc nie spodziewany efekt, w Sejmie moga sie
      znalezc tylko 4 partie: PO,PiS,LiD i PSL
      • Gość: kiks4 Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 21:14
        Włąsnie Ryszard Czarnecki dość klarownym tekstem dał do zrozumienia, że nie jest
        konieczny upadek tego rządu.
        Może więc być i taki wariant, że posłowie i ministrowie Samoobrony zbojkotują
        Leppera i rząd będzie miał nadal wymaganą większość.
        Zobaczymy!
        • Gość: Marek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:08
          Zależy jak bardzo kochają koryto.A myślę,że bardzo i za wodzem w ogień by nie
          skoczyli.
          • Gość: Jerry Re: Teraz przyłączy sie do rządu PSL!!!! IP: *.izacom.pl 09.07.07, 22:21
            oNI Z WSZYSTKIMI , RZYGAC SIE CHCE!!!!
    • Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 22:33
      > czy może mnie ktoś uszczypnąć?
      Proszę bardzo:
      Szczypu szczyp
      :)
      • Gość: Dennis Re: Prima Aprilis?? IP: 137.191.228.* 09.07.07, 22:42
        ale jutro euro skoczy do gory a giedla w dol :-/
    • Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:08
      Endrju już raz wyleciał,ale wrócił.Kaczor też spuścił z tonu, więc niestety
      możesz się obudzić poszczypany ale i "zleperowany" :-((
      • Gość: kiks4 Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:00
        No dobra. Już starczy szczypania. Już się obudziłem!!!
        No nie szczyp mnie!!!
        • Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 09:59
          Też chciałbym żyć w normalnym kraju.Jak na razie trzeba mieć zaświadczenie o
          niekaralności aby zostać taksówkarzem, ale posłem może zostać byle łach.
          • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 10:07
            Gość portalu: marek.es napisał(a):

> Też chciałbym żyć w normalnym kraju.Jak na razie trzeba mieć zaświadczenie o
            > niekaralności aby zostać taksówkarzem, ale posłem może zostać byle łach.
            ---
            Dodajmy- łach wybrany przez swoja partię, bo przecież niby głosujemy na osoby
            ale o ich wygranej decyduje kolejność na liście ustalona przez przywódców
            partyjnych.
            • Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 10:51
              Jakie widzisz na to lekarstwo ? Okręgi jednomandatowe może lepsze, pod
              warunkiem,że ludzie nie wybiorą takich jak Stokłosa albo Misztal.A ci dadzą
              ludiom po kiełbasce, piwie i załatwione.Cytat a radia: ręce i nogi się
              uginają.Mam jeszcze parę lat przed sobą.Mam nadzieję doczekać zmian.Na lepsze.
              • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 11:35

> Jakie widzisz na to lekarstwo ?
                ----
                Senat jest wybierany bezpośrednio. Myślę, że posłowie typu Misztal są to
                jednorazówki i należy je traktować jako wybryk demokracji.
                • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 09:00
                  Znowu poproszę o uszczypnięcie- mimo że jest ranek i jestem wyspany.
                  Wszystko wskazuje na to, że CBA zmontowało papiery i podrobiło pieczątki, żeby
                  sfotografować vice Andrzeja L. w momencie ich podpisywania. Tak przynajmniej
                  podaje dzisiejsza prasa.
                  W jakim kraju ja się obudziłem dzisiaj??? I dlaczego nie ma klamki w moim pokoju???
                  • Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 15:03
                    > Znowu poproszę o uszczypnięcie
                    Proszę bardzo:
                    Szczypu szczyp
                    ;)
                    • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 16:44
                      Ała! Nie tak mocno!!!
                      • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:05
                        kiks4 napisał:

> Ała! Nie tak mocno!!!

Takiś delikatny??!!
                      • Gość: mamrotek Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 21:23
                        Ja szczypię konkretnie;)
                        • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:26
                          Gość portalu: mamrotek napisał(a):

> Ja szczypię konkretnie;)
                          ---
                          No!!. To były szczypy z podkręceniem- wg. terminologii Wańkowicza.
                  • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:02
                    kiks4 napisał:

> Znowu poproszę o uszczypnięcie- mimo że jest ranek i jestem wyspany.
                    > Wszystko wskazuje na to, że CBA zmontowało papiery i podrobiło pieczątki, żeby
                    > sfotografować vice Andrzeja L. w momencie ich podpisywania. Tak przynajmniej
                    > podaje dzisiejsza prasa.

Najlepsze jest to, że już cały świat wie, że w Polsce nie ma specjalistów od
                    podrabiania dokumentów. Nawet głupiej pieczątki nie potrafią zrobić.

> W jakim kraju ja się obudziłem dzisiaj??? I dlaczego nie ma klamki w moim
                    pokoju???

Może żyjesz już w innym kraju??
                • Gość: marek.es Re: Prima Aprilis?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 20:02
                  Senat to folklor za moje pieniądze.Uważa,że poprawia błędy kolegów i koleżanek
                  z sejmu, a i tak ustawy są natychmiast zaskarżane.Studenci chyba im to
                  redagują.A z takimi Misztalami mam się męczyć 4 lata? Czy jak wynajmę "szakala"
                  to będzie czyn patriotyczny?
                  • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 20:59

> A z takimi Misztalami mam się męczyć 4 lata? Czy jak wynajmę "szakala"
                    >
                    > to będzie czyn patriotyczny?

Może będzie, ale kto to doceni??
                    • renepoznan Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:11
                      dobrusia_to_ja napisała:
                      Czy jak wynajmę "szakala"
                      > >
                      > > to będzie czyn patriotyczny?
                      >
                      > Może będzie, ale kto to doceni??

Czy naprawdę uważasz (nawet żartem), że strzał do nielubianego polityka jest
                      dobrym wyjsciem z sytuacji? Czy się nie zastanowiłaś?

Ot, pytam z ciekawości.

PS. Też nie lubię Misztala i innych z tego kręgu.
                      • kiks4 Rene- jak mogłeś??? 11.07.07, 21:24
                        przypuszczać, że Dobrusia ( Dobro ma nawet w imieniu - )więc jak mogłes
                        przypuszczać, że Dobrusia była by skłonna dać zlecenie na odstrzał? Jak
                        mogłeś??? Brak mi słów.
                        Przeczytaj uważnie poprzednie posty i tam odkryjesz przyczynę tak strasznej pomyłki.
                      • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 21:53
                        renepoznan napisał:

> dobrusia_to_ja napisała:
                        > Czy jak wynajmę "szakala"
                        > > >
                        > > > to będzie czyn patriotyczny?
                        > >
                        > > Może będzie, ale kto to doceni??
                        >
                        > Czy naprawdę uważasz (nawet żartem), że strzał do nielubianego polityka jest
                        > dobrym wyjsciem z sytuacji? Czy się nie zastanowiłaś?

Hmmm...??? Strzał?? Czy szakal przez małe "s" potrafi strzelać?? Chyba byłoby mu
                        trudno. Łapki ma takie same, jak mój piesio, więc stanowczo zaprzeczam wszelkim
                        pogłoskom, jakoby szakal przez małe "s" był w stanie strzelać!!! Podgryzać tak!
                        Ale strzelać??? Rene!!! Jak możesz tak twierdzić!!!
                        • renepoznan Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 22:02
                          dobrusia_to_ja napisała:
                          > Hmmm...??? Strzał?? Czy szakal przez małe "s" potrafi strzelać?? Chyba byłoby
                          m
                          > u
                          > trudno. Łapki ma takie same, jak mój piesio, więc stanowczo zaprzeczam
                          wszelkim
                          > pogłoskom, jakoby szakal przez małe "s" był w stanie strzelać!!! Podgryzać
                          tak!
                          > Ale strzelać??? Rene!!! Jak możesz tak twierdzić!!!

Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikowej..
                          Kurczę to okrutne porównanie. - ale ????????
                          • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 11.07.07, 22:39
                            renepoznan napisał:

> Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikowej..
                            > Kurczę to okrutne porównanie. - ale ????????

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr... Uważaj, bo mój myśliwski pies może Cię pomylić z jakimś
                            lisem!!:]
                            • kiks4 Re: Prima Aprilis?? 12.07.07, 09:27
                              dobrusia_to_ja napisała:
                              Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikow
                              > ej..
                              ----
                              Kiedyś mówiono: "jak Piekarski na mękach" ale : "Jak Lepper u Olejnik" brzmi
                              współcześnie i działa na wyobraźnie.
                              Kto z nas wie, kim był Piekarki i dlaczego go torturowano? A kto zacz ten Lepper
                              i jak potrafi torturować Olejnik- każdy wie..
                              • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 12.07.07, 12:18
                                kiks4 napisał:

> dobrusia_to_ja napisała:
                                > Nie chcę nikogo obrażać, ale jakbym słuchał tłumaczeń Leppera u Olejnikow
                                > > ej..

To nie ja napisałam, lecz Rene:))
    • dobrusia_to_ja Re: Prima Aprilis?? 10.07.07, 10:45
      Podobno w donosie na guru maczali palce jego koledzy. Taki informacje podał
      trzeci program TV.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka