waga173 03.04.24, 02:26 Tak dla ozywienia forum, napiszcie jakie zarciki zrobiliscie na innych i jakich zarcikow padliscie ofiara. Moj wujek na przyklad powiedzial dozorczyni...., no cos w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornitta007 Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 15:17 Nie rozumiem zartu. Co wujek powiedzial dozorczyni? Mnie nabrano, ja nikigo nie probowalam nabrac, bo to durny zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 16:59 Nie durny Żenujący Najbardziej żenujący rodzaj "humoru" jaki znam. Największe smutasy bez poczucia humoru starają się tego dnia wykazać jakimś żartem i dowcipem W 99% mega zenujacym Mówimy nie 1.04, zaczynamy miesiąc od 2 Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 21:30 No, tak to jest Totalny idiotyzm, media trabia, ze jest prima aprilis i glupole probuja dziwnych dowcipow.... Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 16:57 Mnie kiedyś szefowa powiedziała, że dostałem 20% podwyżki. Z radości zrobiłem imprezę w knajpie dla kilku znajomych. Impreza się udała, ale niesmak pozostał. Lubiłem ją wcześniej (szefową), potem już nie, ale i tak za pół roku ją zwolnili. Taka karma : ) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 21:34 Ze ma nogi jak sarenka ? A ta odpowiedziala, ze jest zachwycona, bo zapewne takie zgrabne .... A tu zonk, bo PRIMA APRILIS Zenada Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: O/T Citroenowy Prima Aprilis 03.04.24, 21:41 Prima aprilis zawsze był nudniejszy niż śmigus dyngus :) Odpowiedz Link Zgłoś