06.11.24, 12:08
ta Borsia na zdjeciu wyglada jakby miala napic sie trucizny ?
primo : ladne i zielone toto
secundo:dobre na digestion
drugie primo: mozna rozcienczyc woda
i na koniec :piekny dzien dzis mamy:)
Juz nie bedzie trzeba stracac ruskich rakiet nad ukraina. A i zielony komediant z wyciagnieta lapa pojdzie na smietnik .
Obserwuj wątek
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego 06.11.24, 12:19
      Zielone, bo mi do pazów pasuje 😎
    • klatwafornittyzostalarzucona Re: Dlaczego 06.11.24, 12:25
      ten borsuk ma 6 lap :-O
      • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 12:37
        Fakt. Cała AI - cała ona :D
        • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 13:05
          PS - kilka dni temu widziałem gdzieś galerię "najstarsze znane fotografie", w tym prezydenta USA. Siedział w gabinecie ze splecionymi dłońmi. Coś dziwnego było z jego palcami. Znalazłem oryginał - nieostra fotografia pełna farfocli - ktoś to przepuścił przez poprawiaczkę AI i nie zauważył, co się stało z palcami.
      • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego 06.11.24, 13:03
        Bo to borsuk z planety Pandora 🙄
        • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 13:13
          I pewnie jeszcze reptilianin!
          • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego 06.11.24, 13:39
            Zielone pije to i pewnie zielony w środku...
    • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 12:26
      a74-7 napisał:

> A i zielony komedian
      > t z wyciagnieta lapa pojdzie na smietnik .

No, my w Polsce o niczym innym nie marzymy, jak o skróceniu odległości do russkiej granicy. Bo w sumie co to za różnica, jak i tak jest obwód królewiecki i długa granica z pachołkiem kartoflanym. Bo nas nie chronią wody jak UK, nie mówiąc o zamieszkałych w USA pseudo-Polakach.
      • hrasier_2 Re: Dlaczego 06.11.24, 13:14
        brun_on_ten napisał(a):

> a74-7 napisał:
        >
        > > A i zielony komedian
        > > t z wyciagnieta lapa pojdzie na smietnik .
        >
        > No, my w Polsce o niczym innym nie marzymy, jak o skróceniu odległości do russk
        > iej granicy. Bo w sumie co to za różnica, jak i tak jest obwód królewiecki i dł
        > uga granica z pachołkiem kartoflanym. Bo nas nie chronią wody jak UK, nie mówią
        > c o zamieszkałych w USA pseudo-Polakach.
        Mówisz że prawdziwi Polacy to tylko tu w Polsce. Polska dla Polaków ,a obce precz. Pisałem o tym na pewnym forum. Gdy dziewczyny pisały zagranicy, a były krytykowane. Do tej pory żyłeś blisko granicy, to i teraz się nic nie zmieni. Było do przewidzenia że wygra Trump. Tylko dyletant o tym nie wiedział. Kto się boi zawsze może wyjechać. Dwie kadencje przeżyłeś pod buciorem pisowskim i uciskiem religijnym kościoła to wytrzymasz. Teraz jest bajka i wolność, jeśli ktoś rozumie co to znaczy. Można wszystko, nawet aborcję wprowadzić🤣
        • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 13:25
          hrasier_2 napisał:

> Mówisz że prawdziwi Polacy to tylko tu w Polsce.

Nie, mówiłem o obywatelach USA którzy głosują według własnego uznania co dobre dla USA. Bo może Trump jest dobry dla nich; nie wiem. Pisałem to z pamięcią pewnego wywiadu, który rano widziałem; siedzący tan na miejscu mówił, że o ile chodzi o jakieś chyba 8 milionów potomków Polaków zamieszkałych od lat, to u nich generalnie jest jak w społeczeństwie ogólnym - tak po 50%. Natomiast jest też jakiś milion deklarujących żywe, trwałe związki z Polską (na przykład rodziny w Polsce) i w tej grupie to podobno Trump ma przeszło 80%. Może trzeba wydać nakaz przesiedlenia ich rodzin na wschodnią granice Polski, by się zastanowili, czy odcięcie pomocy dla Ukrainy faktycznie leży w interesie ich polskich bliskich?
          A dodając - wkurza mnie to, ze są ludzie z podwójnym obywatelstwem, żyją sobie na stałe w USA czy gdzie indziej - ale mają prawo wyborcze kto będzie rządził Polską. To inna sprawa.

> Dwie kadencje przeżyłeś pod buciorem pisowskim i uciskie
          > m religijnym kościoła to wytrzymasz.

Wolę but pisowski niż russkie kamasze.

• a74-7 Re: Dlaczego 06.11.24, 13:44
              Pomoc dla U humanitarna -tak. Militarna - Nie.
              • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 13:47
                a74-7 napisał:

> Pomoc dla U humanitarna -tak. Militarna - Nie.

Dostali jedną i drugą, tak, że ten. A nadal fikają z Wołyniem.
                • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 14:03
                  PS - zaraz po rozpoczęciu "specoperacji" widziałem rozmowę z ambasadorem Ukrainy. Słabo umiał po polsku i w ogóle nie prosił - "my potrzebujemy".

https://i1.jbzd.com.pl/contents/2024/03/normal/EmI3ImCi9QdbobzpbULsOROnySsKSSub.png
            • brun_on_ten Re: Dlaczego 06.11.24, 13:46
              Mnie nikt russką swołoczą straszyć nie musi - nie mówię o zwykłych ludziach, tylko o tym co wadza z nimi robi. A że Ukraina po raz kolejny zmarnowała szansę na poprawienie stosunków z ich największym sąsiadem należącym do NATO - to niestety inna sprawa. Wszystko obecnie fatalnie wygląda.
    • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego 06.11.24, 17:10
      Mam jeszcze takiego, który wali z gwinta. Tylko oprócz wyraźnego problemu alkoholowego wygląda też na to, że jego rodzicielka miała przyjemność z wiewiórką ziemną 🙄
      • a74-7 Re: Dlaczego 06.11.24, 19:06
        w oparach absynthe'u;)Jak to napisac poprawnie ?
      • klatwafornittyzostalarzucona Re: Dlaczego 06.11.24, 19:28
        nie zebym sie czepiala, ALE: on nie pije, co najwyzej sobie wylewa trunek na nos. butelki nie trzyma w lapie, ona lewituje, ledwo jej pazurami dotyka. za to minke ma zacna :D jak po lobotomii i duzej dawce trawy ;)
        • klatwafornittyzostalarzucona Re: Dlaczego 06.11.24, 19:34
          za to najnowszy borsuk super- nie ma szesciu lap, ani wiewiorki w rodowodzie. jakby sie czlowiek baaardzo chcial czepnac, to dymiacej dyni. ale widac postep! ;)
        • borsuczyca.klusek Re: Dlaczego 06.11.24, 19:39
          klatwafornittyzostalarzucona napisał(a):

> :D jak po lobotomii i duzej dawce trawy ;)

Impreza taka była, że biedak pewnie jeszcze szczeka do kompletu 🙄

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka