qwes 27.07.07, 09:46 czy ktoś z Was wie coś o tym developerze? będę wdzięczny za wszelkie uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Re: ROMEX - ul. piątkowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:30 Nie znam tej firmy bliżej, ale patrząc na jej działania wydaje mi się ona mało wiarygodna. Postawili blok na Piątkowskiej i przez długi czas cisza. Później postawili blok na Strzeszyńskiej i znowu cisza. Teraz mają stawiać drugi blok na Piątkowskiej. Nie wiem czy mają problemy z gruntami, czy też z kasą, ale jak dla mnie są "podejrzani". Po drugie cena 8.900 za metr na Piątkowskiej jest zabójcza, no i układ mieszkań też nieciekawy. Nie polecam. Ale może spytaj się mieszkańców, jak im się układała współpraca z Romexem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phantom Re: ROMEX - ul. piątkowska IP: 83.238.212.* 06.08.07, 15:45 Tu masz 2 fotki z inwestycji Romexu - dla mnie ich mieszkaniowka wyglada czadowo: www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=14530489&postcount=1172 Odpowiedz Link Zgłoś
qwes Re: ROMEX - ul. piątkowska 09.08.07, 08:30 dzieki! mi sie tez bardzo podoba, ale troche cena mnie przerasta... Odpowiedz Link Zgłoś