horgen 03.09.07, 17:06 czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie co budują w starym mieście bo mi tylko wiadomo że jakieś centrum handlowe, skoro to prawda to jakie sklepy tam będą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whitenyga Re: "coś" w starym mieście 05.09.07, 22:23 tak budują największe centrum handlowe w regionie konińskim Będzie tam market spożywczy "Ferio" (nieznany bo na razie są tylko 2 w Polsce - Zielona Góra i Wrocław), market budowlany "Castorama" (chyba wszyscy znamy) a pozatym pełno małych sklepików wśród których na pewno największa radością dla koninian będzie EMPIK ( w końcu... :D). Pozatym New Yorker :D i inne takie jak Cropp, Sklep sportowy... więcej informacji na ferio.pl w zakładce "aktualne inwestycje" czy jakoś tak :P pozdrawiam horgen napisała: > czy ktoś może mi powiedzieć dokładnie co budują w starym mieście bo mi tylko > wiadomo że jakieś centrum handlowe, skoro to prawda to jakie sklepy tam będą? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: "coś" w starym mieście 23.09.07, 16:09 W sumie, to fajnie będzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś