Gość: anka9009 IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 10:41 nie wiesz co się stało z ARTUR i Raper??? ty też nie jesteś tak aktywny jak kiedyś pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bula Re: do Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 10:45 Gość portalu: anka9009 napisał(a): > nie wiesz co się stało z ARTUR i Raper??? > ty też nie jesteś tak aktywny jak kiedyś > pozdr Dziwisz mu się ??? Dostał rachunek za telefon, tak jak ja :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: do Radost (do buli) IP: *.matrix.pl 08.06.01, 10:49 Oj, oj! Pieniążków nie starczyło? Chyba jednak w Warszawie nie pracujesz. Zresztą co byś robił o tej porze (czas pracy) na forum z poznańskim adresikiem. Po prostu nie poszedłeś dziś dzieciaku do szkoły! Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radost Re: do Radost IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 15:52 Artur ma prace i pisze ze brak mu czasu:))) a z Raperem to nie wiem cicho sza..... Ja malo aktywny:)?? coz niektorzy zarzucaja mi wlasnie nadaktywnosc no ale coz ..wypowiadam sie na tematy na ktore sie interesuje:))) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: do Radost IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 19:41 dzięki za wyczerpującą odpowiedź pozdr:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 mało aktywny jak na ciebie IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 19:42 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś