szpakowaty00 16.10.07, 15:43 no nie wierzę, że nie było przekrętów w Tarnowie Podgórnym, to kwestia dotarcia do ludzi , którzy nie będą się bali mówić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Greg Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu IP: 83.141.119.* 16.10.07, 15:58 Jak widac nie masz pojecia o sukcesach Dzikowskiego w tarnowie,to znakomity dzialacz i fachowiec ,ktorego doceniaja rowno wszystkie opcje polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
capri6 Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu 16.10.07, 16:05 To dla nas dosc typowy sposob myslenia.Jak ktos robi cos lepiej to musi to byc przekret.Paranoja,zniszczmy wszystkich ,ktorzy cos potrafia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re:sukcesy Dzikowskiego to korupcja-jest na onet.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:46 wiadomosci.onet.pl/1625729,11,item.html "Ziobro przypomniał o głosowaniu nad uchyleniem immunitetu posłowi Waldy'emu Dzikowskiemu, któremu prokuratura chciała postawić zarzuty korupcji. Jak powiedział - posłowie Platformy zawarli wówczas koalicję z SLD, uniemożliwiając postawienie zarzutów." Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu 16.10.07, 19:36 Nikt nikogo nie zmusza do wiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Waldy Dzikowski IP: *.devs.futuro.pl 16.10.07, 19:47 Gmina Tarnowo Podgórne... ehh... Życzę wszystkim zeby mogli mieszkac w tej gminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani o wyrocznio, dzięki za Twą opinię! IP: *.icpnet.pl 16.10.07, 19:46 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia ginekolog Re:przekrętas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 00:03 przekretas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też lekarz Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:40 Ziobro przypomniał o głosowaniu nad uchyleniem immunitetu posłowi Waldy'emu Dzikowskiemu, któremu prokuratura chciała postawić zarzuty korupcji. Jak powiedział - posłowie Platformy zawarli wówczas koalicję z SLD, uniemożliwiając postawienie zarzutów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 997 Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwart IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.07, 20:36 A co Ziobro powiedział o skazanym za korupcje członku Rady Krajowej PIS, który siedzi na państwowym stołku w zarządzie radia publicznego? Przecież on nie ma imunitetu - pewnie więc zapomnieli odwołać "swojaka"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwart IP: 83.141.119.* 19.10.07, 02:11 To czemu Ponad 80 poslow PiS glosowalo tak samo jak PO i SLD w sprawie Dzikowskiego??!!! Dzikowski jest niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypo Re: ja nie chcę korupcji w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 12:37 nie będę więc głosować na PO bo wiem co potrafi Tusk i jego zgraja kumpli od szemranych biznesów, policzyć te wszystkie majątki działaczy PO i zadać pytanie skąd je mają , w Poznaniu przekręty na Morasku i Naramowicach z odrolniczaniem ziemi, osoby przy korycie obłowiły się w miliony za cichą pomocą działaczy PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re:mamo, a ja nie chcę... IP: *.devs.futuro.pl 19.10.07, 13:28 Waldy Dzikowski jako jeden z nielicznych kandydatow jest podobny do swoich portretow na plakatach. Odpowiedz Link Zgłoś