Dodaj do ulubionych

nie wierzę Waldi Dzikowskiemu

16.10.07, 15:43
no nie wierzę, że nie było przekrętów w Tarnowie Podgórnym, to kwestia
dotarcia do ludzi , którzy nie będą się bali mówić
Obserwuj wątek
    • Gość: Greg Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu IP: 83.141.119.* 16.10.07, 15:58
      Jak widac nie masz pojecia o sukcesach Dzikowskiego w tarnowie,to znakomity
      dzialacz i fachowiec ,ktorego doceniaja rowno wszystkie opcje polityczne.
      • capri6 Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu 16.10.07, 16:05
        To dla nas dosc typowy sposob myslenia.Jak ktos robi cos lepiej to musi to byc
        przekret.Paranoja,zniszczmy wszystkich ,ktorzy cos potrafia.
      • Gość: nauczycielka Re:sukcesy Dzikowskiego to korupcja-jest na onet.p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:46
        wiadomosci.onet.pl/1625729,11,item.html
        "Ziobro przypomniał o głosowaniu nad uchyleniem immunitetu posłowi Waldy'emu
        Dzikowskiemu, któremu prokuratura chciała postawić zarzuty korupcji. Jak
        powiedział - posłowie Platformy zawarli wówczas koalicję z SLD, uniemożliwiając
        postawienie zarzutów."
    • dobrusia_to_ja Re: nie wierzę Waldi Dzikowskiemu 16.10.07, 19:36
      Nikt nikogo nie zmusza do wiary.
      • Gość: W105N4 Waldy Dzikowski IP: *.devs.futuro.pl 16.10.07, 19:47
        Gmina Tarnowo Podgórne... ehh...
        Życzę wszystkim zeby mogli mieszkac w tej gminie.
    • Gość: tsurani o wyrocznio, dzięki za Twą opinię! IP: *.icpnet.pl 16.10.07, 19:46
      ...
      • Gość: Małgosia ginekolog Re:przekrętas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 00:03
        przekretas
    • Gość: też lekarz Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 13:40
      Ziobro przypomniał o głosowaniu nad uchyleniem immunitetu posłowi Waldy'emu
      Dzikowskiemu, któremu prokuratura chciała postawić zarzuty korupcji. Jak
      powiedział - posłowie Platformy zawarli wówczas koalicję z SLD, uniemożliwiając
      postawienie zarzutów.
      • Gość: 997 Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwart IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.07, 20:36
        A co Ziobro powiedział o skazanym za korupcje członku Rady Krajowej PIS, który
        siedzi na państwowym stołku w zarządzie radia publicznego? Przecież on nie ma
        imunitetu - pewnie więc zapomnieli odwołać "swojaka"...
        • Gość: Greg Re: sprawa korupcj Dzikowskiego jest nadal otwart IP: 83.141.119.* 19.10.07, 02:11
          To czemu Ponad 80 poslow PiS glosowalo tak samo jak PO i SLD w sprawie
          Dzikowskiego??!!! Dzikowski jest niewinny
          • Gość: antypo Re: ja nie chcę korupcji w Poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 12:37
            nie będę więc głosować na PO bo wiem co potrafi Tusk i jego zgraja kumpli od
            szemranych biznesów, policzyć te wszystkie majątki działaczy PO i zadać pytanie
            skąd je mają , w Poznaniu przekręty na Morasku i Naramowicach z odrolniczaniem
            ziemi, osoby przy korycie obłowiły się w miliony za cichą pomocą działaczy PO
            • Gość: W105N4 Re:mamo, a ja nie chcę... IP: *.devs.futuro.pl 19.10.07, 13:28
              Waldy Dzikowski jako jeden z nielicznych kandydatow jest podobny do
              swoich portretow na plakatach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka