IP: *.adsl.inetia.pl 10.12.12, 19:58
Zobaczcie WIELKIE OSZUSTWO!!!! Grudna Dolna na ich stronie internetowej jest informacja ze kazdy uczen ma zolyzyc po 10 kont email i juz wiadomo dlaczego wygrywaj Prosze zobaczcie sami www.siedliskab.nazwa.pl/index.php?strona=podstrona&id=34
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: mymaniek IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.12.12, 21:22
      To sie sprawa lawinowo przybywających głosów wyjasnila, mam nadzieje ze organizator konkursu cos z tym zrobi
      • Gość: michał Re: mymaniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:10
        Grudna chyba została wywalona z konkursu, bo juz nie wyświetla się w galerii prac.
        • Gość: gość Re: mymaniek IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 12:16
          zostało zgłoszone i ich praca przestała brać udział w konkursie! chcieli pomóc ,a jedynie zaszkodzili dzieciakom:(
          • Gość: gość Re: mymaniek IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 12:48
            szkoła usunęła juz linka uprawniającego do 10 głosów z jednego konta! Wstyd na całą Polskę !!! i czego oni nauczą dobrego!?
            • Gość: sceptyk Re: mymaniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 12:57
              eee, zaraz wstyd. A czy nasz rząd wstydzi się, że okłamuje Polaków?.
              • Gość: gość Re: mymaniek IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 13:03
                ooo rany ,a Ty skąd się urwałeś? wróćmy do tematu ...Głosujmy na przedszkole nr.4!! bo jeszcze wszystko może się zdażyć
                • Gość: belfer Re: mymaniek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.12, 13:08
                  temat tematem, a ortografia ortografią. Zdarzyło się, że na lekcji gościu nie uważałeś.
                  • Gość: gość Re: mymaniek IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.12, 13:29
                    OOO faktycznie ups;) to nie to ,ze nie uważałem ;) to emocje;p
    • Gość: uczciwa Re: mymaniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.12, 13:51
      Wysłałam wczoraj skopiowany link i Twoją wypowiedź z dopiskiem
      "Proszę to wyjaśnić, czy nie złamano regulaminu konkursu, pozdrawiam"
      Nie czytałam regulaminu konkursu, tylko głosuję codziennie. Przykro mi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka