misiamisia 19.12.01, 16:28 ...N...O...W...Y... ...W...Ą...T...E...K... Pozdroofky Misia o<|:-{ > Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amelie Re: Nowy wątek IP: *.icpnet.pl 19.12.01, 16:41 Misia, Ty to masz dużo energii i dużo wolnego czasu, co? Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Nowy wątek 20.12.01, 07:31 Energii? Przeważnie - tak. Wolnego czasu? Przeważnie - nie... Również pozdrawiam :-) Misia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Nowy wątek IP: *.echostar.pl 20.12.01, 09:33 misiamisia napisał(a): > Wolnego czasu? Przeważnie - nie... Pewnie, bo ten internet tyle czasu zabiera..... Tylko w ferie ręce precz od klawiatury, kiedyś trzeba odpocząć ! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
misiamisia Re: Nowy wątek 21.12.01, 06:49 Ja naprawdę odpocznę dopiero w lipcu... :-/ Pzdr Misia Odpowiedz Link Zgłoś
acropolis Re: Nowy wątek 22.12.01, 16:13 misiamisia napisał(a): > Ja naprawdę odpocznę dopiero w lipcu... > > :-/ > > Pzdr > Misia .........a ja w grobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Nowy wątek IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.01, 22:53 Gość portalu: XXL napisał(a): > misiamisia napisał(a): > > > Wolnego czasu? Przeważnie - nie... > > Pewnie, bo ten internet tyle czasu zabiera..... > pewnie że zabiera szczególnie forum > Tylko w ferie ręce precz od klawiatury, > kiedyś trzeba odpocząć ! > Pozdrowienia to ty masz ferie?! zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś