lukaszbandi 21.11.07, 18:33 Polecamy atrakcje zorganizowane m.in. przez KMPS, MPK, PKP, ZSK i TPWP. Szczegóły na: www.pgk.webd.pl/kmps/ lub www.mpk.poznan.pl/katarzynka07.html Zapraszamy! Łukasz Bandosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lowflowfanatic Re: Katarzynka 25 XI 2007 21.11.07, 18:57 Czy wzmiankowane atrakcje: 1) wynagrodzą nam drastyczny wzrost cen za bilety szykowany wkrótce? 2) przełożą się na punktualność i wykonywalność kursów na co dzień? 3) osłodzą nam fakt, że dyr. Tolibacki rozwala się luksusową służbową bryką po mieście w ramach akcji zamień bus na wóz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukaszbandi Re: Katarzynka 25 XI 2007 IP: *.icpnet.pl 21.11.07, 19:53 Uderzasz pod złym adresem. Ludzie zaangażowani w organizację tej imprezy robią to społecznie, poswięcając swój wolny czas i czerpiąc z tego jedynie, a w sumie aż satysfakcję. Celem imprezy jest przybliżenie komunikacji miejskiej i ciekawostek na temat tramwajów, autobusów i kolei mieszkańcom Poznania oraz osobom przyjezdnym. Jeżeli będziesz miał ochotę to możesz wziąć udział w kweście na rzecz ratowania zabytkowych tramwajów. Ja mogę Cię jedynie zapewnić, że wcielając się w rolę motorniczego, robię co w mojej mocy, aby każdy kurs wykonywany przeze mnie odbywał się w rozkładowym czasie, a pasażerowie byli zadowoleni z komfortu podróży. Co do pozostałych kwestii nie wypowiadam się. Mimo, iż pewnie osobiście bym się w wielu przypadkach z Toba zgodził, teraz reprezentuję szerszą grupe osób. Pozdrawiam! Łukasz Bandosz Odpowiedz Link Zgłoś
lowflowfanatic Re: Katarzynka 25 XI 2007 22.11.07, 14:58 Dziekuję Tobie za odpowiedź. Orientuję się, że sympatycy tramwajowi działają społecznie, natomiast zainteresowało mnie MPK jako współorganizator dorocznych atrakcji, które jednorazowo osładzają łyżką miodu beczkę dziegciu, którą jest codzienna komunikacyjna gehenna, w której jestem zmuszony brać udział, nie posiadając auta. Życzę udanych obchodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 Dzięki za info! 22.11.07, 12:57 Ze dwa lata temu obejrzałem makiety w szkole przy okrąglaku - naprawdę ciekawe! Polecam wszystkim - nawet dorosłym, starym bykom ;) Odpowiedz Link Zgłoś