Dodaj do ulubionych

No i gdzie jest ten żer dla skner?

26.02.08, 21:06
w tekście jest błąd, mianowicie:

"Na otwarcie przygotowano spore cięcie cen. W promocji kupimy np.
laptop z pamięcią 120 GB (1699 zł) i odkurzacz Zelmer (raptem 99
zł)."

Za taką cenę - 1699 zł - nie wiem gdzie można znaleźć laptopa z
pamięcią BAGATELA 120 GB ;-))) chodzi tu o dysk twardy drodzy
autorzy.

p@
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 21:37
      Przeciez Saturn i MediaMarkt naleza do tego samego koncernu - wiec o jakiej
      konkurencji tu mowimy?
      www.metrogroup.pl/servlet/PB/menu/1000090_l10/index.html
    • Gość: jeżyk No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.icpnet.pl 26.02.08, 21:42
      Gdzie będzie ten żer?

Ano będzie — w hipermarkecie na Gajowej
      :)
      • Gość: m42 Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.echostar.pl 26.02.08, 23:33
        Bardzo ciekawe
    • Gość: jan2komnen No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.izacom.pl 27.02.08, 00:00
      Ciekawe czy motłoch dopisze?
    • Gość: mclion No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.umww.pl 27.02.08, 07:40
      Jak to jest, że w innych miastach oba sklepy wyglądają niemal identycznie i mają
      identyczny towar? Konkurencja, że cho cho!
      Tak się napalałem w Krakowie, mówię - jest koło dworca to wpadnę, może coś
      taniego fajnego do kompa dostanę. Wchodzę - Déjà vu? Musiałem jeszcze raz na
      logo popatrzeć. Ogólnie - MM będzie się reklamował jako "Nie dla idiotów" a
      Saturn, wypadałoby - "Dla idiotów". No nie?

• woytolo Zmarnowano świetną lokalizację! 27.02.08, 08:27
      Gdzie jest parking (wielopoziomowy?) przy Saturnie. Jak się tam dojeżdża?
      Rozumiem, że artykuł to swoista reklama Saturna (za ile?), bo o innych sklepach
      ani słowa.
      I tak przeczekam, aż sufit sie oberwie czy co innego, przewidzianego w
      eksploatacji...
      • Gość: miziu Re: Zmarnowano świetną lokalizację! IP: *.icpnet.pl 27.02.08, 10:47
        Saturn sie miesci w CH Pestka obok CH Plaza.
        • Gość: jun-filth Re: Zmarnowano świetną lokalizację! IP: 195.68.192.* 27.02.08, 11:05
          Wielkie otwarcie :) o 7 rano haha :D
          hmmm mysle ze naprawde warto wstac godzine wczesniej zeby to zobaczyc
    • Gość: hardii W internecie i tak można kupić duzo taniej IP: *.polkomtel.com.pl 27.02.08, 13:22
      np. ten telewizor LG 32LC52 jest już od 1699zł:

www.ceneo.pl/785866
    • marb195 Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? 27.02.08, 14:57
      dysk twardy to też pamięć, tyle że jest to pamięć zewnętrzna na
      nośniku magnetycznym... mądralo.

pocztex napisał:

> w tekście jest błąd, mianowicie:
      >
      > "Na otwarcie przygotowano spore cięcie cen. W promocji kupimy np.
      > laptop z pamięcią 120 GB (1699 zł) i odkurzacz Zelmer (raptem 99
      > zł)."
      >
      > Za taką cenę - 1699 zł - nie wiem gdzie można znaleźć laptopa z
      > pamięcią BAGATELA 120 GB ;-))) chodzi tu o dysk twardy drodzy
      > autorzy.
      >
      > p@

• Gość: vii Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 18:01
        mądrala mądrali wygarnął...

na czym polega zewnątrzność twardego dysku np. w porównaniu z płytą DVD?
        • marb195 Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? 27.02.08, 22:43
          widać, że obce są dla ciebie pojęcia pamięci wewnętrznej jak i
          zewnętrznej... więc lepiej się nie odzywaj.
          • bq Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? 05.03.08, 11:45
            dysk to dysk, pamięć to pamięć. niezależnie od tego jak je "fachowo" się nazywa.
            dziennikarz to tłuk, a Ty usiłujesz udowodnić na siłę swoje racje.
    • Gość: wilda No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.icpnet.pl 27.02.08, 19:22
      siła nabywcza porównywalna z warszawską... dobre :D
    • Gość: gosc No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.eastwest.com.pl 27.02.08, 22:33
      Eh... Przecież te wszystkie MediaMarkty, Saturny, RTVEuroAGD, inne tego typu
      markety są drogie! Fakt, Saturn przy otwarciu zaproponował dość niskie ceny tyko
      kilku produktów i to pewnie w ograniczonej ilości, i tylko minimalnie niższej
      cenie niż w sklepie, w którym zwykle się zaopatruje.

Zraziłem się do tych sklepów, kiedy MediaMarkt urządził Wielką Wyprzedaż (czy
      cuś) i faktycznie obniżył 2 telewizory o chyba tysiąc zł, a ich cena po obniżce
      była i tak wyższa niż w sklepie, w którym się zwykle zaopatruje. Jakim trzeba
      być naiwniakiem, żeby kupić ten telewizor kiedy nie było tej promocji ?!

Tylko rzeczy z gazetek są tańsze, reszta to szkoda gadać...

Te sklepy są ok, po to żeby pójść i pomacać sobie telewizorki, kamerki, itp, ale
      nie żeby tam kupować!
    • Gość: yahoo No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 16:32
      Fascynujący artykuł... tylko Panie dziennikareczki są niedoinformowane mocno...
      bo Saturn i Media-Markt to sklepy należące do jednej grupy - niemieckiej
      MEDIA-SATURN...
      Ups... :))
    • Gość: karmelek Popatrzec, pomacac i do domu ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 23:52
      Wszystko ladnie pieknie, ceny supcio i w ogole pomacac mozna i to jedyny plus z
      tej pomacanki. Od czasu do czasu jakas promocja bedzie i rzeczywiscie te pare
      telewizorkow, kamerek i ogolnie jakiegos sprzetu bedzie taniej a reszta to
      drozyzna na maxa. Jak kupowalem LCD niedawno to przepytalem o ceny wszelkie
      markety elektroniczne i co sie okazalo? NAwet w przypadku zakupu na raty na 12
      miesiecy w sklepie internetowym cena LCD'ka byla o 200 zl tansza wiec nie ma sie
      czym podniecac. Fajnie ze mozna podotykac i sprawdzic na zywo jak cos wyglada
      ale kupowac to nie nie i jeszcze raz nie. Jest jeszcze jeden plus, zawsze faceci
      moga sobie polazic i pobawic sie sprzetem podczas gdy ich kobiety pochloniete
      owczym pendem robia zupelnie niepotrzebne zakupy entego niepotrzebnego ciucha ;)
    • Gość: sknera Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 13:21
    • Gość: MarketSATURN.pl MarketSATURN.pl - nieoficjalne forum klientów IP: *.icpnet.pl 05.03.08, 22:29
      Zachęcamy do wyrażania swojej opinii na temat sieci SATURN, oraz oferowanych
      przez nią produktów. Podziel się swoją opinią z innymi.

Nie jesteśmy związani w żaden sposób z firmą Saturn Polska.
      Jest to forum stworzone przez konsumentów dla konsumentów.

MarketSATURN.pl
      Zapraszamy:)
      • Gość: mlody Re: MarketSATURN.pl - nieoficjalne forum klientów IP: *.eastwest.com.pl 06.03.08, 11:23
        w saturnie dvd philips 149zl, w rtv euro agd kupilem za 139;) a na
        ceneo i allegro 160 zl, media markt 199zl, w tesco 229;-)
    • Gość: żer dla iditótów Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.icpnet.pl 07.04.08, 01:30
      żer dla skner?
      ciekawe w którym miejscu.
      czuję się trochę oszukany, bo dałem się zwieść tej kampani reklamowej. Kupiłem
      urządzenie wielofunkcyjne HP i radio Pioneer - oba urządzenia o 100 zł drożej,
      niż w sklepach internetowych. Wiem, że interneciaki są tańsze, ale jak dla mnie
      Saturn ma za dużą przebitkę i to jest LIPA.
      Więcej tam nie pójdę.
      • Gość: gość Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 22:20
        ja tam spoko jestem za kupowaniem przez internet nieraz już kupowałam i spoko i
        rzeczywiście taniej można kupić
    • Gość: ema Re: No i gdzie jest ten żer dla skner? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 20:47
      Szukam tego saturna w szczecinie moze mi ktos powiedzieć czy on jest
      w tym szczecinie czy nie bo czytałam ze jest ich 6 w polsce czyli
      gdzie??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka