Gość: Ramzes IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.08, 17:02 Czy może ktoś wyrazić opinię o deweloperze DOM-EKO, który buduje aktulanie bloki przy Malcie? Czy jest godny zaufania? Ma ktoś jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Liberał. Re: os.Zodiak IP: *.echostar.pl 30.03.08, 17:50 Na Błażeja budowali kilka lat temu. Majlepiej jedź i obejrzyj sam, zobaczysz jakość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POznaniak Re: os.Zodiak IP: *.echostar.pl 30.03.08, 19:18 Dom Eko nie budował nigdy na Blażeja... Ich inwestycje przy ul. Jasna Rola, Naramowicka cztery pory roku, oraz przy kaliskiej koło budowanego centrum nad Maltą Kupiłem od nich mieszkanko trzy latka temu mieszkam od dwoch i jest bardzo ok. Niestety ceny na osiedlu Zodiak to chyba jakiś żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberał. Re: os.Zodiak IP: *.echostar.pl 31.03.08, 20:06 Rzeczywiście, pozajączkowało mi się. Chodziło mi o Bolka, przy narożniku z Naramowicką, na przeciwko Biedronki. Osiedla "Cztery pory roku". Odpowiedz Link Zgłoś
czybryk Re: os.Zodiak 30.03.08, 19:17 DOM-EKO wybudował dość ładne budynki przy ul. Kaliskiej, obok skarbca bodaj NBP.Budowali szybko i chyba dobrze technicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz. Re: os.Zodiak IP: *.echostar.pl 31.03.08, 22:57 Tak, DOM-EKO budowalo wlasnie te dwa bialo-niebieskie bloki przy Kalliskiej. Niestety poziom obslugi w tej frimie jest raczej kiepski, nie wspominajac juz o Prezesie - jezeli cos jest nie po jego mysli odrazu podnosi glos - poszukaj na forum watku dot. odbioru mieszkan. Jezeli chodzi o jakosc, hmmmm, na pewno to nie jest Ataner. Nie jest zle, ale dobrze tez nie jest, np. w budynkach na Kaliskiej tynk na sufitach jest polozoony tragicznie - takich "fal" i nierowonosci to nawet nie ma w nawet kamienicach!! Polecam przejsc sie na Kaliska i wejsc do budynku A... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomas Re: os.Zodiak IP: *.echostar.pl 04.05.08, 18:44 polecam, kupiłem na Kaliskiej. Jestem zadowolony. Obsługa ok. Odpowiedz Link Zgłoś