Dodaj do ulubionych

Twoje sposoby n awalkę z kacem

IP: *.icpnet.pl 11.01.02, 10:35
2 razy witamina centrum - przed...
sok z czarnej porzeczki - w trakcie...
zajeść, zapić - post factum....

acha....z natury piję tylko wódkę:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: P.B Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.wskiz.poznan.pl 11.01.02, 10:36
      Gość portalu: guerra napisał(a):

> 2 razy witamina centrum - przed...
      > sok z czarnej porzeczki - w trakcie...
      > zajeść, zapić - post factum....
      >
      > acha....z natury piję tylko wódkę:)))
      olej wszystko, idź spać, i będzie gut.

• Gość: Corni Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 150.254.90.* 11.01.02, 10:43
        A ja gorąco polecam bigos z chlebkiem i przetrzymasz wszystko :) A w razie
        totalnego wygrzewu sugerowałbym kurację jakimś produktem mlecznym, najlepiej
        kefirkiem :)
    • Gość: XXL Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.echostar.pl 11.01.02, 10:59
      Szklanka zimnej wody !!!

Nie przed, nie po, ZAMIAST
    • Gość: walek Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 150.254.98.* 11.01.02, 11:45
      Wziąć się do roboty!
    • Gość: KOTEK Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 20:18
      Po prostu, mleko i spać - jak KOTEK.
      • Gość: ethanol Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 151.112.27.* 11.01.02, 20:35
        kazdy czlowiek inaczej toleruje alkohol wiec i kazdy inaczej przezywa kaca -
        sposobu na kaca uniwersalnego nie ma - moga byc wlasnie indywidualne. Moj to
        jest piwko z rana a potem dobry lekki rosolek
        • Gość: Dzidka Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:43
          Witaj Spirytusiku Najwydestylowaniuchniejszy! :-))))
          Ja mam sposoby nie do przyjęcia dla niektórych, mianowicie "dzień po" muszę
          BARDZO DUŻO I RÓŻNORODNIE JEŚĆ!! Przez cały dzień - potrawy zimne, ciepłe,
          kwaśne, słodkie, ser smażony, sałatka, lody... Nie każdy żołądek to zniesie.
          Ale "primum non nocere" - po nadużyciu kładę się spać biorąc 2 pastylki Alka-
          Seltzer i tabletkę uspokajającą (wariuje mi ciśnienie). Rano powtarzam Alka-
          Seltzer, a dalej, to już jak organizm żąda - czasem pomaga piwo... Ale mimo to
          metodę "klin klinem" odradzam.
          Pzdr
          • Gość: anka9009 Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 20:34
            stosowalam wiekszośc podanych z różnym skutkiem
            najwiecej pomaga chyba pyffcio na dzien dobry
            • Gość: Dzidka Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 21:22
              > stosowalam wiekszośc podanych z różnym skutkiem
              > najwiecej pomaga chyba pyffcio na dzien dobry

I kiszona kapusta - mocno kwaśna, w dużych ilościach. :-)

• Gość: bimba Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.ipt.aol.com 12.01.02, 22:17
                Najprostszy sposob - nie chlac tej swinskiej berbeluchy !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka