Gość: guerra IP: *.icpnet.pl 11.01.02, 10:35 2 razy witamina centrum - przed... sok z czarnej porzeczki - w trakcie... zajeść, zapić - post factum.... acha....z natury piję tylko wódkę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.wskiz.poznan.pl 11.01.02, 10:36 Gość portalu: guerra napisał(a): > 2 razy witamina centrum - przed... > sok z czarnej porzeczki - w trakcie... > zajeść, zapić - post factum.... > > acha....z natury piję tylko wódkę:))) olej wszystko, idź spać, i będzie gut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corni Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 150.254.90.* 11.01.02, 10:43 A ja gorąco polecam bigos z chlebkiem i przetrzymasz wszystko :) A w razie totalnego wygrzewu sugerowałbym kurację jakimś produktem mlecznym, najlepiej kefirkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.echostar.pl 11.01.02, 10:59 Szklanka zimnej wody !!! Nie przed, nie po, ZAMIAST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walek Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 150.254.98.* 11.01.02, 11:45 Wziąć się do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTEK Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 11.01.02, 20:18 Po prostu, mleko i spać - jak KOTEK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Twoje sposoby n awalkę z kacem IP: 151.112.27.* 11.01.02, 20:35 kazdy czlowiek inaczej toleruje alkohol wiec i kazdy inaczej przezywa kaca - sposobu na kaca uniwersalnego nie ma - moga byc wlasnie indywidualne. Moj to jest piwko z rana a potem dobry lekki rosolek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 21:43 Witaj Spirytusiku Najwydestylowaniuchniejszy! :-)))) Ja mam sposoby nie do przyjęcia dla niektórych, mianowicie "dzień po" muszę BARDZO DUŻO I RÓŻNORODNIE JEŚĆ!! Przez cały dzień - potrawy zimne, ciepłe, kwaśne, słodkie, ser smażony, sałatka, lody... Nie każdy żołądek to zniesie. Ale "primum non nocere" - po nadużyciu kładę się spać biorąc 2 pastylki Alka- Seltzer i tabletkę uspokajającą (wariuje mi ciśnienie). Rano powtarzam Alka- Seltzer, a dalej, to już jak organizm żąda - czasem pomaga piwo... Ale mimo to metodę "klin klinem" odradzam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka9009 Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 20:34 stosowalam wiekszośc podanych z różnym skutkiem najwiecej pomaga chyba pyffcio na dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 21:22 > stosowalam wiekszośc podanych z różnym skutkiem > najwiecej pomaga chyba pyffcio na dzien dobry I kiszona kapusta - mocno kwaśna, w dużych ilościach. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimba Re: Twoje sposoby na walkę z kacem IP: *.ipt.aol.com 12.01.02, 22:17 Najprostszy sposob - nie chlac tej swinskiej berbeluchy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś