irrrysek 12.08.08, 15:04 Czy ktoś zna godnego polecenia fachowca od pralek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznaniak Re: zepsuta pralka IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.08, 23:49 najprościej trochę poklikac wpisz w wyszukiwarkę naprawa pralki Poznań www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&hs=JJO&q=naprawa+pralki+Pozna%C5%84&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: zepsuta pralka IP: *.icpnet.pl 14.08.08, 01:27 od kiedy to google wyszukuje tylko godnych polecenia fachowców? bo takie było pytanie. i je ponawiam. (mi 6 lat temu niegodny polecenia fachowiec zalecił natychmiastową wymianę łożyska. nie posłuchałam go. pralka działa do dzisiaj i ma się świetnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim Re: zepsuta pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 07:37 Znam - pan Marek Arning z Mosiny. Mieści się cenowo w górnej strefie stanów średnich ale jest bardzo solidny, nie rzuca słów na wiatr i jest punktualny. Przyznam, że ja mam sprzęt firmy General Electric i serwis firmowy robił fochy, a pan Marek naprawił pralkę już następnego dnia. Telefon do niego to 0-601 893 331, jeśli chcesz mieć naprawę tego samego dnia to dzwoń rano, zanim pan Marek wyjedzie do klientów do Poznania. Jeśli zadzwonisz później to musisz się liczyć z tym, że naprawa będzie w następnym dniu roboczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: zepsuta pralka IP: *.adsl.inetia.pl 14.08.08, 23:58 google wyszukuje godnych polecenia jak również nie godnych,jeśli niema ktoś znajomych albo rodziny w Poznaniu lub też nikomu pytanemu nie zepsuła sie pralka,to może pralki są doskonałe i się nie psują (według reklamy podobno co dwie minuty psuje się pralka)?Widzę że w ,,epoce,,internetu co niektórzy potrzebują opinii,komentarzy i innych referencji np,jakiej husteczki użyc żeby sie wysmarkac.Po prostu jeśli chcesz miec dobrze naprawioną pralkę polecam raczej portale internetowe z okolic Londynu,w końcu tam wyjechali dobrzy fachowcy (jeden hydraulik jest we Francji-ale podobno nieprawdziwy był).Jak ze wszystkimi produktami i usługami po prostu dzwonisz do gościa z ogłoszenia i jeśli stwierdzisz że jest kumaty i wie o co chodzi to zlecasz naprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: zepsuta pralka 15.08.08, 12:38 Gość portalu: Poznaniak napisał(a): Jak ze wszystkimi produktami i usługami po prostu dzwonisz do gościa z ogłoszenia i jeśli stwierdzisz że jest kumaty i wie o co chodzi to zlecasz naprawę. --- Parę lat temu TVN pokazywał serię audycji nagranych ukrytymi kamerami. Między innymi byli naprawiacze pralek, wezwani do pralki której uszkodzenie zasymulowane przez ekipę TV było znane widzom. Włos sie jeżył na głowie co potrafili ci naprawiacze zrobić. Naprawiacze wzywani z ogłoszeń! Więc nie radzę dzwonić do "gościa z ogłoszenia" tylko zasięgać referencji. Referencje to najlepszy sposób na eliminowanie oszustów i naciągaczy. Nie tylko z branży pralek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: zepsuta pralka IP: *.icpnet.pl 15.08.08, 14:07 no, telefonicznie ocenić fachowość fachowca - niezłe zadanie. jeśli sama jestem niefachowcem i nie posiadam nawet znajomości słownictwa z danej dziedziny - to nie ocenię, czy gościu zna się trochę na tym co robi, nie mówiąc już o jego talencie, solidności, zdolnościach manualnych i tendencji do naciągania na niepotrzebne wymiany części. z rozmowy nie sposób ocenić kumatości - zetknęłam się ze świetnymi fachowcami, którzy byli albo małomówni, albo ich słownik składał się wyłącznie ze słów wulgarnych i spójników, napotkałam też naciągaczy, leni i partaczy posługujących się wykwintną polszczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: zepsuta pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 17:31 nie wiem czy to ważne ale w pralce o której mowa na początku tej dyskusji nadal jest pranie z wodą także jak dalej tak potoczy się ten wątek to ,,fachowiec''który w końcu trafi do tej pralki będzie musiał ją naprawiać w masce p-gaz i nic nie da nagrywanie go przez TVN.Jak mówiłem wcześniej to trochę loteria żeby dobrze trafić,w końcu kiedyś będzie trzeba naprawić tę pralkę a trafienie na właściwego gościa może się okazać wyczynem trudniejszym niż wygrana w lotto Odpowiedz Link Zgłoś
iwonka55h ja znam 15.08.08, 18:32 naprawiał u mnie i znajomych, co prawda dawno nie korzystałam ale mam nadzieję, że nr nadal aktualny: p. Wojtek 0/501-450-282 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Góral Re: ja znam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 10:28 Wejdzcie na ten link. Gość jest prawdziwym fachowcem, naprawił mi 2 różne pralki które inni fachowcy uważali że są do wymiany. Naprawa Pralek Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdecka85 Re: zepsuta pralka 26.09.13, 14:26 ja znam www.naprawapralek.pl naprawili mi zarówno pralkę jak i zmywarkę. Wcześniejszy fachowiec stwierdził że pralka nadaje się jedynie na złom a oni naprawili ją bez mrugnięcia okiem. Czego chcieć więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks4 Re: zepsuta pralka 26.09.13, 15:19 To pralka irryska jeszcze ciągle nie naprawiona? Mogę zaproponowac zastępczą: fotoforum.gazeta.pl/photo/0/ba/wa/zpds/nTOHYtXdCYFObul32X.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Georg Sommer Re: zepsuta pralka IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.13, 15:49 Brawo kiks4.... Czekam na nastepny twoj produkt w kooperacji z renasem - suszarke kondensacyjna (napedzana kozlakiem) ktora zaprezentujesz na EXPO 2014 w Mniszkach... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbieracz Re: zepsuta pralka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 20:34 Nie bydź taki mundry, tylko w Wochenende zrób "wystawkę" w Baden-Baden, może się kolo zalapie na Twoją Miele, czy innego Liebherr'a! Odpowiedz Link Zgłoś