aleksa-ndra1 17.10.08, 10:34 Szukam bardzo dobrego dentysty w Poznaniu. Chcę wstawic sobie tylnego zęba brakującego - potrzebuje super specjalisty? Gdzie polecacie? Do tej pory trafiałam na samych nieprofesjonalnych! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_poz Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 11:26 dr Igor Glass Brudziński - klinika Dens na Gwarnej. Super specjalista - chyba również najdroższy w mieście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juris Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.eranet.pl 18.10.08, 19:44 Ja bym polecił sprawdzić tutaj : www.dentistpoznan.pl jak dla mnie bomba, bardzo dobra obsługa, bezboleśnie i naprawdę dobrze! 2 razy tam byłem i jestem bardzo zadowolony! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
funkenschlag Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 13:50 To ja się przyłączę do pytania i chcialbym sie dowiedzieć gdzie mozna dostać panoramiczne zdjęcie wszystkich zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 17.10.08, 14:38 Przy Wieniawskiego w NOTcie jest prześwietlarnia zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisabelle Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 20:50 To jeszcze jedno pytanie:)-gdzie znajde dobrego chirurga dentystycznego??????Ostatni u ktorego bylam raczej nadaje sie na rzeznika niz lekarza...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 15:31 dr Szulc - przyjmuje w szpitalu MSWiA na Dojezdzie Odpowiedz Link Zgłoś
salimis To ja może się podłączę 18.10.08, 17:51 chodzi mi o stomatologów z Bamberskiego Dworu.Czy ktoś korzystał i którego polecacie. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gisabelle Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 23:13 Ale czy dr Szulc jest chirurgiem???Chce sie upewnic czy to była odp na mój post... Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.10.08, 23:36 Tak, chirurg stomatolog. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? 19.10.08, 22:56 TYLKO Marek Szulc-ul.Dojazd, szpital MSWiA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marty145 Poladent IP: *.gprs.plus.pl 19.10.08, 22:09 polecam Poladent, mają stronę www. poladent.pl prowadzi to dr Kucharska i dr Janiński i z tego co wiem, to robią świetnie implanty, ja sie leczę u nich od dwóch lat - kompetentni i mili, ceny nie są najnizsze ale oceniam, ze warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata+2 Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 19:58 A ja z dzieciakami jeżdżę do dr Zająca w Środzie Wlkp.Ma świetne podejście do dzieci no i cena na normalnym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: próchnica Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.08, 23:16 Czy możecie jeszcze kogoś polecić? Na razie padły tu 2-3 nazwiska, trochę mało, jak na czasy bezwzględnej konkurencji :) Proszę piszcie też o fachowcach, którzy są z okolic Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najlepszy dentysta w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 20:59 Ja jestem b.zadowolony z usług gabinetu A.K.Gebskich na Krauthofera.Pozatym jak ktoś szuka chirurga to tylko tam.Mają adres www.implantygebski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nickel2de najtansze zdjecia panoramiczne 24.11.08, 21:39 oczywiscie w instytucie stomatologii - studenci robia zeby dlugo ale za to dokladnie i tanio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka chirurg IP: *.icpnet.pl 24.11.08, 22:06 ja swego czasu oszczędziłabym sobie bólu i szramy na twarzy gdyby szanowny ordynator chirurgii szczękowo-twarzowej na Przybyszewskiego, posłuchał wkładanej mu przez 3 tyg przez wiceordynatora, do głowy myśli że niekoniecznie mam raka... i można operować od wewnętrznej strony szczęki. Uratował mi też kilka zębów - mimo prikazu ordynatora usunięcia przed operacją całej połowy dolnej żuchwy. Wielkrotnie już uratował mnie przed "niechybną" operacją, którą wieszczyli mi po kolei wszyscy "specjaliści" z tegoż oddziału przyjmujący w przychodni na terenie szpitala (kontrole pooperacyjne). Chodziłam do niego 2 lata i byłam zadowolona. Ufam mu. Jest dość drogi ale kompetentny. Polecam - dr Krzysztof Osmola, przyjmuje na Nowiny bodajże 14. Odpowiedz Link Zgłoś