radoslav.m 05.11.05, 00:11 Jak dlugo mozna komus dopi... żeby ta druga strona miala dosyć ? Wieczne uwagi, docinki, wytykanie blędów ? Co ta gorsza strona może ze soba zrobic ? Ja stracilem wiarę i mam dosyć już , dobranoc Państwu . rv.m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
new_model Re: Jak dlugo ??? 05.11.05, 17:14 O co chodzi? Prosze o wiecej szczegolow... Odpowiedz Link Zgłoś
beata888 Re: Jak dlugo ??? 05.11.05, 17:34 tak długa jak ta druga strona wytrzymuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annb taka gra... 05.11.05, 17:35 dopier... ma władzętak długo jak długo ofiara się na to godzi a wystarczy zacytowac wujka staszka i się z gry wylogowac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslav.m Re: taka gra... 06.11.05, 20:31 Czy to gra? Mieszkac z osobą która nie powiedziala do mnie kocham cię od pól roku? To co nas trzyma to jej ojciec po zawale ( nie chce go martwić ) a to co nas laczy to dziecko i moja milość do niej. rv.m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doom Re: taka gra... IP: *.aster.pl 06.11.05, 20:37 > Mieszkac z osobą która nie powiedziala do mnie kocham cię od pól roku? Prawdziwa tragedia. Jestes wielkoduszny z ta miloscia do kobiety_ktora_nie_mowi_kocham. A moze to urazona milosc wlasna? Odpowiedz Link Zgłoś