verrak1 23.06.09, 23:48 O TEJ GODZINIE (23:47) jeszcze NIN mi dudnią za oknem! To już trochę przesada - ja jutro idę do pracy rano, a trochę za ciepło, żeby spać przy zamkniętym oknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solarysta Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 00:16 Tak blisko, a tak daleko... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śliwka Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.acn.waw.pl 24.06.09, 00:34 i co, grają jeszcze? czy juz skończyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pantulipan Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.icpnet.pl 24.06.09, 01:29 verrak1 napisał: > O TEJ GODZINIE (23:47) jeszcze NIN mi dudnią za oknem! To już trochę przesada - > ja jutro idę do pracy rano, a trochę za ciepło, żeby spać przy zamkniętym okni > e No juz juz! Bez marudzenia. Tego typu komentarze sa zawsze. Nie wazne czy koncert jest na Malcie, czy w centrum, czy tez nad jeziorem w Kiekrzu. Zawsze ktos, gdzies bedzie musial isc do pracy. Taki maruderski zwyczaj. pTp PS. Koncert nie wydal mi sie przesadnie rewelacyjny. Troche za pozno NiN postanowil zjechac do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
verrak1 Re: Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 12:16 Gość portalu: pantulipan napisał(a): > verrak1 napisał: > > > O TEJ GODZINIE (23:47) jeszcze NIN mi dudnią za oknem! To już trochę prze > sada - > > ja jutro idę do pracy rano, a trochę za ciepło, żeby spać przy zamkniętym > okni > > e > > No juz juz! Bez marudzenia. Tego typu komentarze sa zawsze. Nie wazne czy > koncert jest na Malcie, czy w centrum, czy tez nad jeziorem w Kiekrzu. Zawsze > ktos, gdzies bedzie musial isc do pracy. Taki maruderski zwyczaj. > > pTp > > PS. Koncert nie wydal mi sie przesadnie rewelacyjny. Troche za pozno NiN > postanowil zjechac do Polski. Nie, to nie tak, że marudzę - generalnie mi się podobał koncert i fajnie, że mogłem go sobie posłuchać z okna, nie płacąc... Tylko mógł się ciut wcześniej zacząc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIq Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: 95.108.15.* 24.06.09, 09:01 Świetna recenzja koncertu Pani Iwono , jak zwykle nas pani nie zawiodła ...szkoda że nie napisała pani o nim nawet słowa, nie dla elit muzyka plebejuszy ,oczywiście, tylko po co taki głupi tytuł?? ps. ciekawe po czym mozna Panią rozpoznać na ulicy , czy "paraduje " pani w szykownym oldsculowym żakieciku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szałpałlo Re: Poznański koncert Nine Inch Nails -taki sobie IP: 195.116.91.* 24.06.09, 10:38 Koncert był średni - muzycznie ok ale scenicznie słabo. W Berlinie lepszy show dali nie raz - brak wizualizacji. świecenie publice po oczach było fajne 15 lat temu - teraz człowiek oczekuje czegoś więcej. Pani Redaktor gratuluje wypocenia niusa ! To jest dziennikarstwo przez duże D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 10:47 nie wiem, czy wiecie, ale ten artykuł pokazał się na stronie w trakcie koncertu; ciężko byłoby napisać relację nie widząc całego występu, zatem jest tylko wzmianka, czekamy na prawdziwą relację;) p.s. nie poszłam na NIN ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miq Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: 89.174.55.* 24.06.09, 11:15 W odpowiedzi odsyłam do artykułu pana Szubrychta- Interia , który dła radę;) ...i poszedł;) ...i napisał:) poza tym można było chociaż nakreślic ogólne tło -skład, liczbe sprzedanych biletów , ogólne informacje o trasie itp. ...a tak pozostał tytuł i info o "paradujących " fanach - co to w ogóle za zwrot w profesjonalnej gazecie?? Tak więc Mizerere!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.chello.pl 24.06.09, 09:48 Panowie z Malty postanowili zaoszczędzić i "zapomnieli" włączyć telebimy - dzieki ... 2 sektor pustawy koncert w "studni" - akustyczne dno jeżeli chodzi o miejsce koncertu to wszytko psuło trochę klimat a szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 11:05 Koncert był rewelacyjnie nagłośniony. Myzycznie bomba, ale to docenią prawdziwi fani NIN, których na szczęście nie zabrakło na wczorajszym koncercie. Koncert świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gudi Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.06.09, 11:09 Jak wszystkim wiadomo, istniały dwie strefy. Tańsza i droższa. Moim zadaniem to lekkie przegięcie sprzedawać, za niemałe pieniądze, bilety poza koncertem. W drugiej strefie nie było ani widać tego, co się dzieje na scenie (z wielu miejsc nawet sceny) ani dobrze słychać brzmienia (echo zagłuszało praktycznie większość muzyki). Nie można było wejść wyżej na schody, ponieważ ochrona zaraz wyrzucała. Do tego, organizator postanowił zaoszczędzić na telebimie, który się zazwyczaj stawia by stojący dalej, mogli obejrzeć koncert...ciekawa jestem czy specjalnie obliczono tą strefę tak by ludzie kupujący dalsze miejsca nie wynieśli zbyt wielu wrażeń z koncertu... :/ Baaaardzo nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek ozsustwo... Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.tbs-net.rekin.net 24.06.09, 11:25 Prawda. Druga strefa to był skandal i tak naprawdę OSZUSTWO - powinni zwracać pieniądze za bilety... miejsca w drugiej strefie nie nadawały się zupełnie do tego, by koncert oglądać czy słyszeć. Może wspaniała Gazeta Wyborcza skrobnie na ten temat artykuł? Czy się boi? Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 11:26 Dość dziwne jest to, co piszesz. Stalismy w II strefie, fakt prawie tuż przy barierce, i słychać było rewelacyjnie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń. Nagłośnienie było wyjątykowo dobre. Inna rzecz, że było sporo wolnego miejsca w I strefie (dzięki czemu zresztą scena była rewelacyjnei widoczna dla ludzi z początku II strefy) i teoretycznie możnaby wpuścić tam wszystkich - no ale to już taka "polityka" koncertowa i tak jest na wszystkich koncertach. Jedyna wpadka to te telebimy, które włączono dopiero w połowie koncertu. Ale nie miało to żadnego wpływu na odbiór muzyki, która była świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
kolejar Re: Poznański koncert Nine Inch Nails - wg Wr. ;) 26.06.09, 06:55 annamariaj napisała: > Koncert był rewelacyjnie nagłośniony. Myzycznie bomba, ale to > docenią prawdziwi fani NIN, których na szczęście nie zabrakło na > wczorajszym koncercie. Koncert świetny! Ja się pod powyższym podpisuję! I przyznaję, że dostałem totalnego amoku razem z moją Ukochaną Lady P. Przyjechaliśmy z Wr. i nie żałujemy. A fani NIN, "których nie zabrakło?" Oni wyglądali mi jakby po lekach uspokajających ;) Za to Lady P. i ja wyglądaliśmy im jak para uciekinierów ze Szpitala p.w. Przemienienia Pańskiego - to my tak ganialiśmy i skakaliśmy po tym "boisku do nogi" - wielkim "sektorze 2" :D A wszyscy inni tacy dziwnie spokojni... Ktoś powyżej skrytykował stronę wizualną. Też się zgadzam - spodziewałem się czegoś więcej. Ale dźwięki - super! - uratowały całość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Poznański koncert Nine Inch Nails IP: 195.182.19.* 24.06.09, 11:08 fajna relacja od kulisów:) tu ktoś był i się wysilił i dużo zdjeć! ezoterycznypoznan.pl/news/523/16/NIN---przybyli-zagrali-zostaly-wspomnienia/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłem(nienajgorzej na środku pierwszej strefy wielka buda, zasłoniła IP: *.icpnet.pl 24.06.09, 12:08 skutecznie widok tym z drugiej strefy... cóż plebs, ktorego nie stać na bilet za 150 PLN niech cierpi... telebimy włączono pod sam koniec, a i tak praca kamerzysty wołała o pomstę do nieba. faktycznie, echo dudniło, utrudniając odbiór muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
swan Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 12:31 ..inspirujacy.. ..przepiekny.. .. poruszajacy.. Koncert byl niezwykly, choc rzeczywiscie - brak bylo efektow wizualnych, (niestety niewielka scena).. w kazdym badz razie glowna role odgrywala muzyka-i oczywiscie muzycy nie zawiedli.. Mam wielka nadzieje ze jeszcze kiedys zawitaja do Polski, choc jak narazie wiadomo, iz zawieszaja dzialalnosc... ;) trzymam kciuki Podsumowujac - pure magic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wcale_nie_znawca Poznański koncert Nine Inch Nails 24.06.09, 12:55 Długo myślałem, że to koncert Nagłego Ataku Spawacza. Mam nadzieję, ża oświetleniowiec wyleczył się już z epilepsji i zmienił zawód. Żenada. Nagłośnienie lepiej. Wokal przez cały koncert - szoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klubowicz Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 13:30 eee tam, ja tam czekam na hit wakacji. Koncert Armina!!!! To jest pozadny trance, a nie jakis brudny rock. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian111 Re: Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.tbs-net.rekin.net 24.06.09, 14:10 LOL a tak w ogóle, to pisze się "porządny" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 19:52 II strefa żenada, dźwięk szit, stroboskopem po oczach. Byłem na tym koncercie a jakoby mnie nie było. Oddawać kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kegg Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:40 Ja rozumiem, ze ludzie maja wiele wydatków, ale o koncercie NIN bylo wiadomo od 2 miechów- więc byla szansa by sobie odlozyc jednak te dodatkowe 55zł i szalec w I sektorze, a nie glupio narzekac, ze bylo tak czy siak w II. Ogolnie koncert rewelacyjny, troche szkoda efektow no ale i tak bylo swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Poznański koncert Nine Inch Nails IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.09, 00:23 artykół-do dupy, jak wszystkie Co do organizacji-już nie bedę pisał -bo zje.a.li trochę. dzwięk sie popoprawił gdy dzwiekowiec sie obudził-ty je..bany alkocholiku(do dźwiekowca. Przeżycia dla kogoś kto czeka w h..u.j lat na taki koncert są za poważne, zeby jakiś tam pajac czy ci..pa to zepsuli. Odpowiedz Link Zgłoś