anders76 22.08.09, 23:09 Serdeczne gratulacje ! Polecam samochod na miare sukcesu, SAAB 9-5 Turbo Aero, szybki jak trzeba a solidnie bezpieczny, ekologiczny poza tym, jezdzi najlepiej na alkoholu. Starczy na jakies 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo2 Re: Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 22.08.09, 23:13 Dealerowi szwedzkiego opla już dziękujemy ;) TATA Nano - to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Re: Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 23.08.09, 11:34 bogulo2 - ty to masz poczucie humoru! Tata Nano!Szkoda,że nie zaproponowałeś Mikrusa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szuszwol Tylko z głową! Nie szalej jak Jędrzejczak. 23.08.09, 00:07 A poza tym to oczywiście gratuluję i proponuję Jaga XJR V8. Szybki, dostojny, bezpieczny. Klasa mistrzowska. Żal, że trzeba zostać mistrzem, żeby dopiero móc sobie pozwolić na auto podczas gdy byle piłkarzyna ligowy za szmatławą grę bierze niesamowite siano. I wcale ta piłka jaką znamy nie jest tak popularna jak się wydaje. Na Lecha przy takiej reklamie i pieniądzach chodzi kilkanaście tysięcy a na PSŻ kilka tysięcy bez żadnego marketingu. Ludzie normalni chcą się rozerwać w weekend a nie słyszeć i widzieć chamstwo i bluzgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Tylko z głową! Nie szalej jak Jędrzejczak. IP: *.icpnet.pl 23.08.09, 08:12 Tylko lekkoatletyka zapewnia wszechstronny,prawidłowy rozwój młodzieży. Gdzie te boiska,gdzie te bieżnie i rzutnie. Może nareszcie ktoś w Poznaniu się obudzi i puknie się w głowę. Stadiony Orlików a może przy okazji bieżnie,rzutnie. Czy myślimy o tym co stanie się z wybudowanym za 700mln boiskiem Lecha po Euro?? Wszyscy ponosić będziemy koszty tych idiotycznych decyzji. Nic nie piszecie o trenerach naszej mistrzyni,jaki klub reprezentowała,jaką pomoc otrzymała w czasie przygotowań od władz?? Odpowiedz Link Zgłoś
hellbert Re: Tylko z głową! Nie szalej jak Jędrzejczak. 23.08.09, 15:52 Nie bulwersuj się, też jestem z poznania i odpowiem - nie dostała pomocy od miasta. I tyle. Dopiero teraz będą się do niej łasić. Ale to dla poklasku własnego. Nadal będzie trenować pod mostem. Bo to polsza a poznań miasto nołhał sportem stoi:( Odpowiedz Link Zgłoś
arek47 Re: Wygralas w Berlinie ! Kup niemieckie auto ! 23.08.09, 12:46 Wybierz jak zawsze niemieckie auto np Mercedesa albo i Porsche a nie jakis angielsko szwedzki zlom !! Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Wygralas w Berlinie ! Kup niemieckie auto ! 24.08.09, 10:12 porsche??? a jakie porsche za tę wygraną można kupić? ... z zalożeniem, żeby jeszcze coś na sprzęt, treningi i życie zostało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Re: Tylko z głową! Nie szalej jak Jędrzejczak. IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.09, 18:13 Jaki Jaguar , wiesz chłopie jak tam kiepsko się wsiada ? Duże auto dla dużej dziewczyny ! Range Rover albo nowe Porsche Cayenne z dieslem bo mniej pali ! Najlepsze życzenia szerokej drogi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam IP: *.cust.tele2.lu 23.08.09, 10:00 nie majac wprawy w jezdzie nalepiej kupic taki samochod na jakim sie trenowalo nie musi byc najnowszy model Odpowiedz Link Zgłoś
schaffhausen Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 23.08.09, 11:11 Piekny sukces-serdeczne gratulacje -----Wunder-Team!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Superbaba!!! 23.08.09, 12:18 Gratuluję tylko żeby nie pochłonęło Pani nasze polskie piekiełko...Bo przecież odniosła Pani wielki sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
fotodiagnoza Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 23.08.09, 12:46 pani Anito, tylko żeby miała Pani gdzie parkować?!;) (jestem niskiego wzrostu i mi systematycznie przejście dla pieszych zastawiają samochody w taki sposób, że nie raz wychodzę prosto pod koła jadącego samochodu. nie wspominając już o wszystkich okolicznych trawnikach) a przede wszystkim - gratulacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
flat-ower Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 23.08.09, 15:28 Samochodów jest bez liku ale jako, że to ma być ten pierwszy to radzę coś skromnego, nie będzie żal jak się "sam" zarysuje.... A na poważnie, to radzę zainwestować w mieszkanie.... Samochody to towary o szybkiej deprecjacji a mieszkanie to już na lata. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Re: Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 24.08.09, 09:48 Dokładnie. Jak na sportowca światowej klasy to polecam skromny samochodzik do 100tys. zł (!), a za resztę mieszkanie - za te pieniądze niestety też skromne, ale za to może gdzieś pod Poznaniem??? Tu jest dużo pól, na których mogłaby Pani Anita trenować!!! Warunki lepsze aniżeli pod mostem no i ... spokój, spokój :))))))))))))) Zapraszam w okolice Stęszewa, Mosiny, Komornik, może te gminy czymś przyciągną mistrzynię? Mówię całkiem poważnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbarus Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam 23.08.09, 15:52 Nie Teresą Dobijak, a Teresą Dobiją Odpowiedz Link Zgłoś
wlekawa Apel o wielką narodową dyskusję! 23.08.09, 19:50 Okazuje się, że istnieją w Polsce dziedziny sportu, w których mimo niedostaku środków można zdobywać medale. To lekkoatletyka. Mimo woli nasuwa się tutaj porównanie z piłką nożną. Jakże diametralna różnica. Może wartałoby się zastanowić, czy jest sens nadal pompować pieniądze do tej zmanierowanej, skorumpowanej dziedziny sportu, jaką jest football. A może należałoby skierować ten strumień pieniędzy do innych, mniej spragnionych pieniędzy a bardziej kochających prawdziwy sport dyscypli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Mistrzyni: Kupię auto, zawsze o nim marzyłam IP: *.ovh.net 23.08.09, 22:49 Po co samochód za wszystkie oszczędności? Ja bym kupił, albo mieszkanie, albo akcje Euromarku, Polrestu, IDM Odpowiedz Link Zgłoś