Gość: mamuska IP: 194.208.223.* 05.05.05, 18:49 Czy ktos z Was tam byl i moze podzielic sie wrazeniami.Moje dzieci chca mi zrobic przyjemnosc z okazji dnia matki i zafundowac letni wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rychu15 Re: Malediwy. 05.05.05, 20:46 Spędziłem tam wakacje kilka lat temu.Był to tydzień objazdówki na Sri Lance i tydzień pobytu na atolu południowym , wysepce Rahnali. Wszystkie wyspy z reguły są małe, ta na której byłem miała zaledwie kilka hektarów (obchodziło się ją w kilkanaście minut spacerkiem). Jezdzi sie na Malediwy głównie obejrzeć przepiękne rafy koralowe, można także łowić ryby jesli ktoś jest zapalonym wędkarzem (nocne połowy).Pozostaje opalanie i pływanie w turkusowym oceanie.Brakowało mi fal morskich , bo ocean był nadzwyczajnie spokojny (byliśmy tam na przełomie stycznia i lutego).Jedzenie wyśmienite , dużo ryb,miła obsługa. Jest drogo - wszystko sprowadza się z zagranicy. Jeśli nie lubisz nurkować będzie Ci ciężko wytrzymać 2 tygodnie.Ale jeżeli to ma być prezent od dzieci nie wahaj się ani przez moment.Pakuj walizkę i w drogę - czego Ci serdecznie życzę.r. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikkm Re: Malediwy. 02.12.05, 17:24 Witaj my wybieramy sie w grudniu na Malediwy,prosze daj jakies wskazowki....rady....w co powinnismy sie zaopatrzec?Jak cenowo to wyglada na miejscu....? Serdecznie pozdrawiam Magda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuska Re: Malediwy. IP: 194.208.223.* 07.05.05, 22:51 Dzieki bardzo za wszelkie dane i mam nadzieje,ze bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś