scarh 22.06.10, 19:22 Poszukuje domku lub kwatery,4 osoby + pies,po 20 lipca,możliwość dojazdu pkp,Kaszuby,okolice Iławy,Brodnicy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini99 Re: urlop IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.10, 19:58 Witam! www.siedlisko-sumowko.pl (Brodnicki Park Krajobrazowy) - prezentowany tam dom jest wolny w terminie 20 -24 lipiec. Posiadam również mały domek w podobnym klimacie dla 2+2 , wolny od 20 do 31 lipca. Mogę podesłać fotki domku. Jeśli oferta zainteresuje państwa, proszę napisać czy dla 4 dorosłych osób, czy też są w tym składzie dzieci. Grzeczny piesek mile widziany:) Pozdrawiam Dominika 601 963 782 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANNA Re: urlop IP: *.uwm.edu.pl 23.06.10, 09:36 A może do Olsztyna?Domek 2p+k+ł na terenie byłego ośrodka domkow letniskowych,nad j.Wadąg ok.6 km od Olsztyna dojazd miejskim/czerwonym/ autobusem.Tel.604-728-747 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bard Re: urlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.10, 18:38 Lesniczówka Jednorożec www.lesniczowka.mazury.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: urlop IP: *.182.3.136.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.06.10, 20:41 Witam,zapraszam na Kaszuby, Sominy koło Bytowa, spokojna miejscowość turystyczna, jeziora, lasy, możliwość wypożyczenia sprzętu wodnego, rowery, ping pong, piłkarzyki, huśtawka, piaskownica, leżaki, gril... parking na posesji, teren szczelnie ogrodzony (bezpieczny dla dzieci). Oferuję Państwu nieżależne mieszkania letniskowe, każde z osobnym, niekrępującym wejściem, ogrodem... Kontakt 502 948 666 Szczegóły pod www.sominy.za.pl oraz www.freewebs.com/sominy Pozdrawiam i do usłyszenia Bożena Radamm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: urlop IP: *.cdma.centertel.pl 08.07.10, 09:20 Ostatni wolny termin w lipcu - 17-26 lipiec. Zapraszam. Potem wolne domki po 23.08. Kom. 501 189 980, www.sielskoanielsko.eu. Odpowiedz Link Zgłoś
janek_1234 Re: urlop 14.11.10, 17:37 Polecam noclegi w Kwatery Chabry i Maki w Mrągowie. Naprawdę przestronne i komfortowe pokoje na mazurach za rozsądną cenę. Byłem przez 3 dni w sierpniu razem z żoną i zapłaciliśmy 40 zł za pokój z łazienką. Wszystko nowe. Bardzo mili właściciele! Pomogali nam, gzie i jak trafić. Super. polecam! www.chabryimaki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
poczatkujaca_travellerka Re: urlop 26.11.10, 12:34 Niestety teraz nic konkretnego mi nie przychodzi na myśl, ale możesz zostawić swoje ogłoszenie na jakiejś tablicy ogłoszeń podczepionej pod bazę noclegową i poczekaj aż sami właściciele obiektów się do ciebie zgłoszą, ja przykładowo korzystam czasem z takiej: www.urlopwpolsce.pl/ogloszenia/ Odpowiedz Link Zgłoś