waleriana_zielona 16.12.06, 14:02 Mam pytanie czy wiecie może gdzie mozna zrobić testy psychologiczne wszelskiego rodzaju aby dowiedzieć sie jakim się jest człowiekiem wg teroii książkowej i badawczo-naukowej. Dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Re: testy psychologiczne 16.12.06, 15:16 u każdego psychologa w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmur Re: testy psychologiczne 16.12.06, 15:25 maureen2 napisała: > u każdego psychologa w gabinecie Za jakieś 200zł dostaniesz na papierze:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: testy psychologiczne 16.12.06, 15:26 do czego potrzebny jest papier ? Odpowiedz Link Zgłoś
brak.chmur Re: testy psychologiczne 16.12.06, 15:28 maureen2 napisała: > do czego potrzebny jest papier ? TEN PAPIER ?;) Ten jest akurat NIEPOTRZEBNY:) Lepiej iść na spacer i zjeść dobry obiad w miłym towarzystwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
leda16 Re: testy psychologiczne 20.04.13, 08:36 maureen2 napisała: u każdego psychologa w gabinecie Tylko w prywatnym gabinecie Małgośka! Odpowiedz Link Zgłoś
spojler21 Re: testy psychologiczne 16.12.06, 20:17 7zahir napisała: > Ten jest ciekawy: > enneagram.pl/ Jestem 4w5 Ale wydaje mi się, że ten test nie jest wymierny. Na niektóre pytania nie ma właściwej odpowiedzi (więc wybierałem po środku). Odpowiedz Link Zgłoś
calaveras Re: testy psychologiczne 17.04.13, 11:06 Polecam bezpłatny internetowy test na przywództwo „Leadership” dostępny na stronie leadership.ca-team.pl/. Test jest przydatnym narzędziem zarówno dla rekruterów, jak i dla zwykłych użytkowników. Pozwala sprawdzić, jakiego typu liderem jest osoba badana. Test na przywództwo jest jednocześnie profesjonalnym testem psychologicznym i formą psychozabawy. Dzięki niemu rekruter dowie się, jaki styl zarządzania dana osoba stosuje. Poza tym pracownik sprawdzi, jakie cechy lidera posiada, w jaki sposób podejmuje decyzje i z jakimi zadaniami radzi sobie najlepiej. Miłego wypełniania! :) Odpowiedz Link Zgłoś