Dodaj do ulubionych

AL - nowy laptop

19.01.12, 14:53
AL otworzyla po raz pierwszy laptopa kupionego 6 miesiecy temu.... uffff.....
Obserwuj wątek
    • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 15:39
      No, Maseczko, gdybym nie wiedziała, że mam w Tobie oparcie, to nigdy bym tego laptopa nie kupiła, a co dopiero otworzyła!!! Ale w końcu przyszła pora.
      I tu oświadczam wszem i wobec, jestem taka fajtłapa komputerowa i nieopisana noga, że nawet nie wiedziałam z której strony otworzyć klapę!!!! Gdyby nie Maseczka....big_grin
      Na razie jest zainstalowany, ale jeszcze długa droga przed nami, tym bardziej że jest to prowadzenie ślepej nogi przez osobę otrzaskaną, ale bez możliwości wglądu....no bo przez telefonbig_grin
      • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:12
        Otrzaskana? shock nie przesadzasz troche?... wink

Ale na tym polegaja wszelkie supporty... ze ktos tam siedzi, nie zna kompa i musi udzielic informacji co i jak... jeszcze gorzej, bo ja nie bardzo znam win7 - tylko o tyle o ile...a roznice miedzy vista i win7 sa spore...dodatkowo nie znam routera, ktory ma AL... mam juz w miedzyczasie trzeci router i kazdy z nich instalowalo sie zupelnie inaczej... niby mogloby sie wydawac: co za problem?... no jest problem, bo... bo laptop go w ogole nie widzi, w zwiazku z tym, przy tych danych jakie mamy, nie bardzo jest sie jak do niego dobrac bezprzewodowo.

Pamietam, jak w 2008 jesienia zmienialam operatora i odcieli mi net i telefon na dlugie 3 tygodnie. Poszlam do sasiadow i chcialam sie podlaczyc do ich sieci - dali mi wszystkie namiary, papiery, dane dostepu. Efekt: mialam net w ograniczonym wymiarze - tylko komunikatory.
        Mam tylko nadzieje, ze ten router AL bedzie mozna zainstalowac przewodowo i wtedy laptop bedzie go juz widzial.... jednak AL uznala, ze na dzisiaj dosyc szkoly... hihi a to dopiero poczatek jest... wink
        • izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:21
          Przeczytałam post kol.Maski i...słabo mi.Nie dziwię się AL smilesmile
          • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:30
            Klaaaaaaaarokiss....jeżeli jeszcze, oprócz tego, że zrobiło Ci się słabo, dodasz, że rozróżniasz marki samochodów na zasadzie - taaak, są czerwone, zielone, srebrzyste itp. to uznam Cię za moją bardzo spowinowaconą bliźniaczą siostrę winkwinkwink
            • izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:55
              To oczywista oczywistość smile 13 lat jeździliśmy Fordem Mondeo combi i ten wrył mi się w pamięć.A teraz jest czarna Skoda Yeti.Co drugi samochód na parkingu tak wygląda...
              • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:03
                Hihi...witaj w domukiss. Wiem tylko, że mój samochód to fiat punto, ale i tak parę razy się zdarzyło, że dobierałam się do otwierania obcego, bo przypadkowo miał podobny kolor big_grin
                • izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:19
                  Kiedyś na imprezie opowiedziałam przeczytany w Necie dowcip o maniakach seksualnych jeżdżących czarnym BMW.I kolega się na mnie obraził.A ja naprawdę nie wiedziałam,że ten wielki pancerny samochód,którym jeździ to BMW.Wiedziałam tylko,że jego nowe auto jest wielkie, czarne i bardzo drogie...
                  • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:52
                    izydor88 napisała:

> Kiedyś na imprezie opowiedziałam przeczytany w Necie dowcip o maniakach seksual
                    > nych jeżdżących czarnym BMW.I kolega się na mnie obraził.A ja naprawdę nie wied
                    > ziałam,że ten wielki pancerny samochód,którym jeździ to BMW.Wiedziałam tylko,że
                    > jego nowe auto jest wielkie, czarne i bardzo drogie...
                    >
                    Że też niektórzy mężczyźni biorą wszystko do siebie. Z drugiej strony zachowanie kolegi potwierdza, że zakompleksieni, w szczególności mikrej postury mężczyźni, używają samochodu jako przedłużenia samego siebie wink
                    • izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 18:36

> Że też niektórzy mężczyźni biorą wszystko do siebie. Z drugiej strony zachow
                      > anie kolegi potwierdza, że zakompleksieni, w szczególności mikrej postury mężcz
                      > yźni, używają samochodu jako przedłużenia samego siebie
                      wink
                      Ten mężczyzna jest wielki jak dąb i kompleksów chyba nie ma.Owszem,prawimy sobie czasem złośliwości,ale tym razem efekt był niezamierzony smilesmile
                      • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 18:52
                        izydor88 napisała:

> Ten mężczyzna jest wielki jak dąb i kompleksów chyba nie ma.Owszem,prawimy sobi
                        > e czasem złośliwości,ale tym razem efekt był niezamierzony smilesmile

A jednak jego reakcja wskazywałaby na towink
                    • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:05
                      Nie prawda AL smile
                      gdyby tak bylo to koszykarze jezdziliby Fiatem 500 wink
                      • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:10
                        big_grinbig_grinbig_grin
                      • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:15
                        mr.sajgon napisał:

> Nie prawda AL smile
                        > gdyby tak bylo to koszykarze jezdziliby Fiatem 500 wink

Jakos brak mi wyobraźni, aby to sobie wyobrazić wink
                        • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:29
                          al-szamanka napisała:

A ja oczami wyobrazni widze jak otwierasz swojego laptka, powinnas napisac jakis tekst na ta okolicznosc. Tylko ja i on...........cisza jak makiem zasial i tylko czasami slychac stu, stuk...
                          to on przyjmuje na klate jak prawdziwy mezczyzna delikatne dotyk paluszkow Al
                          cool
                          • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:35
                            mr.sajgon napisał:

> al-szamanka napisała:
                            >
                            > A ja oczami wyobrazni widze jak otwierasz swojego laptka, powinnas napisac jaki
                            > s tekst na ta okolicznosc. Tylko ja i on...........cisza jak makiem zasial i ty
                            > lko czasami slychac stu, stuk...
                            > to on przyjmuje na klate jak prawdziwy mezczyzna delikatne dotyk paluszkow Al
                            > cool

Sajgooooooooooooon, mam takie niejasne wrażenie, że podświadomość Cię trochę łaskoczebig_grin
                            • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:39
                              al-szamanka napisała:

>
                              > Sajgooooooooooooon, mam takie niejasne wrażenie, że podświadomość Cię trochę
                              > łaskoczebig_grin

Siem boje laskotek big_grinbig_grinbig_grin

Ale pamietaj o tym jak bedziesz stukac zeby dopieszczac swoj sprzet tongue_out
                              • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:45
                                mr.sajgon napisał:

> Ale pamietaj o tym jak bedziesz stukac zeby dopieszczac swoj sprzet tongue_out

Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko big_grin
                                • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:57

al-szamanka napisała:

>
                                  > Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko big_grin

Tym tekstem tak dopiescilas czule ma dusze ze stuk Twoich klawiszy jest niczym delikatny wietrzyk ktorym chcialbym sie otulac wink
                                  • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:02
                                    mr.sajgon napisał:

>
                                    > al-szamanka napisała:
                                    >
                                    >
                                    > >
                                    > > Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko big_grin

> Tym tekstem tak dopiescilas czule ma dusze ze stuk Twoich klawiszy jest niczym
                                    > delikatny wietrzyk ktorym chcialbym sie otulac wink

Na pewno masz na podorędziu jakiś przytulny kocyk, otul się...i daj porządnego klapsa fantazjiwink big_grin
                                    • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:12
                                      al-szamanka napisała:

> Na pewno masz na podorędziu jakiś przytulny kocyk, otul się...i daj porządne
                                      > go klapsa fantazjiwink big_grin

Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego............tongue_out

Fasolki?
                                      • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:17
                                        mr.sajgon napisał:

> Fasolki?

Oho.....do jedzenia, czy strzelania z procy?
                                        • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:34
                                          al-szamanka napisała:

> Oho.....do jedzenia, czy strzelania z procy?

Ani to ani to smile
                              • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:56
                                Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki w dniu dzisiejszym...
                                • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:13
                                  m.maska napisała:

> Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki w dni
                                  > u dzisiejszym...

Za tym sie cos kryje, inaczej nie moze byc smile
                                  • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:18
                                    mr.sajgon napisał:

> m.maska napisała:
                                    >
                                    > > Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki
                                    > w dni
                                    > > u dzisiejszym...
                                    >
                                    >
                                    > Za tym sie cos kryje, inaczej nie moze byc smile

Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa
                                    • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:35
                                      al-szamanka napisała:

>
                                      > Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa

Moze jakis masazyk by sie przydal na ta obolala czesc ciala smile
                                      • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:39
                                        mr.sajgon napisał:

> al-szamanka napisała:
                                        >
                                        > >
                                        > > Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa
                                        >
                                        > Moze jakis masazyk by sie przydal na ta obolala czesc ciala smile

Nie da rady, dotknąć nie można...bo strasznie boli
                                        • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:54
                                          To niezle narozrabialas Al sad(
                                          • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:56
                                            mr.sajgon napisał:

> To niezle narozrabialas Al sad(

Przysięgam, że niespecjalnie...wink
                                            • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:00
                                              al-szamanka napisała:

> Przysięgam, że niespecjalnie...wink

Witaj w klubie ja tak mam od zawsze piwo
                • zuza_anna Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:19
                  Laptop dojrzała do otwarcia, długo musiał czekać. Teraz go pogłaskaj, uśmiechnij się do
                  niego, to będzie Ci długo służył wink
                  • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:59
                    zuza_anna napisała:

> Laptop dojrzała do otwarcia, długo musiał czekać. Teraz go pogłaskaj, uśmiechni
                    > j się do
                    > niego, to będzie Ci długo służył wink
                    >

Taką mam nadzieję, Zuzankobig_grin
                • m.maska [...] 19.01.12, 17:20
                  Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:45
                  Hurra... juz wiem jak to zrobic z tym routerem... po prostu nie wzielam pod uwage, ze instalowal go u AL, ktos wyjatkowo zlosliwy... w jej pcecie nic nie jest jak w innych... Ona nie moze zainstalowac skype'a - bo nie i ten magik, ktory to zmajstrowal tez tego nie potrafi... kiedy AL sciaga program, to na pewno nie bedzie miala ikony na pulpicie, mowy nie ma - bedzie musiala przeleciec wszystkie rejestry zeby go znalezc, gdziez to on sie umiejscowil... mysle, ze ten "specjalista" instalujac router wkleil ptaszka w miejscu "nie dostepny dla innych" - no to ptaszka teraz trzeba znalezc i usunac... zeby chociaz swiergolil - bo na pewno u AL na kompie to bedzie znowu gdzies zakamuflowane.....

Na razie - do napisania - zimno sie zrobilo no to macie.... O!

U mnie wprawdzie jest 8° - ale zimny wiatr z deszczem - wskakuje pod kocyk z pemem....
                  • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:32
                    m.maska napisała:

>
                    > Na razie - do napisania - zimno sie zrobilo no to macie.... O!
                    >
                    > U mnie wprawdzie jest 8° - ale zimny wiatr z deszczem - wskakuje pod kocyk z pe
                    > mem....

Wygrzewaj sie pod kocykiem z cieplym pozdrowieniem od mojej skromnej osoby smile
                    • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:37
                      Juz wylazlam spod kocyka... smile tez Cie cieplutko pozdrawiam... smile
      • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:07
        Al jak Ty to zrobilas ze pol roku nie zajrzalas do srodka big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:12
          Do srodka?.... no wiesz? Ona dzisiaj szukala noze, zeby rozciac tasmy na pudełku smile
          • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:13
            noża... oczywiscie
          • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:30
            A moze chciala dokonac aktu wanalizmu na bogu ducha winnym kartonie smile
            • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:39
              Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci...
              • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:13
                m.maska napisała:

> Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci...

A sprzecior musi sie wygrzac smile)
                • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:20
                  mr.sajgon napisał:

> m.maska napisała:
                  >
                  > > Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci...
                  >
                  >
                  > A sprzecior musi sie wygrzac smile)

Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję się poprawićbig_grin
                  • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:37
                    al-szamanka napisała:

> Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję się pop
                    > rawićbig_grin

Bede sprawdzal co jakis czas smile)
                    • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:40
                      mr.sajgon napisał:

> al-szamanka napisała:
                      >
                      > > Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję s
                      > ię pop
                      > > rawićbig_grin

>
                      > Bede sprawdzal co jakis czas smile)

Koniecznie!!! Moze Ty nauczysz mnie dyscyplinybig_grin
                      • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:59
                        al-szamanka napisała:

>
                        > Koniecznie!!! Moze Ty nauczysz mnie dyscyplinybig_grin

Na kaprala to ja sie nie nadaje zwlaszcza dla kobiety, za miekkie serce mam smile
                        One robia ze mna co tylko chca ......
        • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:13
          mr.sajgon napisał:

> Al jak Ty to zrobilas ze pol roku nie zajrzalas do srodka big_grinbig_grinbig_grin

Bo piszę z kompa, czyli palącej potrzeby nie było, jestem strasznie leniwa, a poza tym nigdy nie mam czasu...teraz mam, bo żeberka obite i na zwolnieniu jestem;-(
          • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:15
            A co Ci sie stalo Al ? co z tymi zeberkami przeciez teraz nie pora na grilla smile)
            • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:26
              mr.sajgon napisał:

> A co Ci sie stalo Al ? co z tymi zeberkami przeciez teraz nie pora na grilla :-
              > ))

Aaaa, to Ty nie wiesz. Tydzień temu obiłam sobie tak porządnie żeberka, że są nadłamane. No i jak to ja, zamiast iść od razu do lekarza, to ja to prawie trzy dni przenosiłam i dlatego cierpię teraz podwójnie. Teraz muszę nosić subtelny, biały gorsecik, smarować maścią i łykać niedobre tabletki p.bólowe, które i tak na mnie nie działająsad
              • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:38
                Zeberka maja to do siebie ze czy wdech czy wydech to one bola sad
                Kiedys stosowano bandaz elastyczny ale gorsecik jest zdecydowanie bardziej sexy smile)
                • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:44
                  mr.sajgon napisał:

> Zeberka maja to do siebie ze czy wdech czy wydech to one bola sad
                  > Kiedys stosowano bandaz elastyczny ale gorsecik jest zdecydowanie bardziej sexy
                  > smile)

Nie tylko wdech-wydech. Kichanie to katorga, śmiech odpadasad
                  A ten sexowny, gorsecik po prostu mnie wkurza
                  • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:56
                    Masz racje kichanie to praktycznie masakra sad
                    Jesli jednak bedziesz grzeczna pacjentka to po dwoch tygodniach jakos zaczniesz zyc smile
            • sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:31

ja bardzo
              przepraszam Koleżeństwo

a dzisiaj wieczorem rozmowa o miłości
              już była /będzie ?

kol.Sajgon jest bajecznie dobry w tym trudnym zagadnieniu

a ja
              oddalając się do mej nowej lodówki marki smeg
              w stylu lat 50/60
              odsłucham sobie boskiego głosu(link)

kol.Sajgon

red.Janinę Paradowską naprawdę da się lubić

• al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:37
                sakral napisał:

> a dzisiaj wieczorem rozmowa o miłości
                > już była /będzie ?

Gdzieeeeeeeeee...?

> a ja
                > oddalając się do mej nowej lodówki marki smeg

A miałeś uporządkować pory posiłków
                Eeeech, zupełnie mnie przypominasz...właśnie od lodówki wróciłam - na talerzyku kromka chleba ze smalcem...wegetariańskim oczywiście
              • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:46
                sakral napisał:

> kol.Sajgon jest bajecznie dobry w tym trudnym zagadnieniu
                >
                Hmm...to moze jakies korepetycje? smile
                • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:02
                  m.maska napisała:

> >
                  > Hmm...to moze jakies korepetycje? smile
                  >
                  ja naleze do tych co sie cale zycie ucza tongue_out
                  • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:08
                    To dobrze... kiedys kol.Sakral napisal bardzo madra maksyme: Wystrzegaj sie ludzi, ktorzy znaja odpowiedzi na wszystkie pytania... tez sie ucze smile

Widziales jakie ladne obrazki robie? dzieki Tobie... Ty mi napisales co zrobic, zeby w koncu uruchomic program kupiony lat temu dwa.... smile
                    • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:17
                      Twoje pbrazki sa naprawde swietne i pozytywnie wyrozniaja Kalejdoskop smile)
                      • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:22
                        Dzieki.... kiss
              • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:51
                Wiem ze Ci podpadne ale jej wykonanie jest najlepsze i nikomu nie udalo sie zaspiewc tego lepiej smile)
                Ave Maria

To pokazuje skale jej wielkosci

Zrazilem sie do niej po jej wystepie z Kulczykiem i jakos od tamtej pory nie moge sie do niej przekonac (Paradowska)
        • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:17
          A do tego ma jakis dziwny router, do ktorego nawet nie wiem jak sie zabrac... na forach inni tez sie na ten router skarza... a do tego moze sie okazac, ze nie ma tam wifi i cala zabawa z laczeniem bezprzewodowym bedzie niepotrzebna... sad
          Nic ale to nic nie moge sie od niej dowiedziec - mam juz trzeci router i kazdy po kolei podlaczalam a pierwszy konfigurowalam sama - kolejne zadnej konfiguracji nie potrzebowaly.
          AL oczywiscie instrukcji nie posiada.... wink
          • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:03
            wyslij mi na @ co to za typek ten router smile
            • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:11
              OK... ale to to wylacznie w Austrii chyba jest... w kazdym razie niczego innego sie nie doczytalam.

Ja mialam poprzednio swietnego Fritza, malutki i zgrabny byl - chcialam go zatrzymac. Nowy operator przyslal mi Easy-Box a kiedy dopytywalam o dane dostepu na tamten, powiedziano mi, ze niestety, nie dadza mi... i tyle....nie dziala u tego operatora.
              • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:17
                Problem polega na tym, ze AL trzeba przekonywac nawet zeby tylko otworzyla panel sterowania i odczytala co tam jest - natychmiast wpada w panike big_grin
                • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:22
                  Do AL jeszcze nie dotarlo ze kompa wcale nie jest tak latwo popsuc smile)
              • mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:21
                Jesli operator dopuszcza tylko swoj to powinien dac i do niego wszelkie dane poniewz sa one dostepne tylko w specjalistycznych serwisach. Gdzie zwykli zjadacze chleba nie maja dostepu.
                • m.maska [...] 20.01.12, 00:26
                • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:26
                  Te dane dostepu AL ma... problem lezy w tym, ze albo router zostal z gory ustawiony na jednego uzytkownika - tylko jak to sprawdzic - albo jest ukryty - bo nie ma go na liscie dostepnych sieci - albo, trzecia ewentualnosc - nie ma wifi, to i sie wyswietlic nie moze, co jest raczej watpliwe...
    • m.maska [...] 19.01.12, 21:13
    • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:14
      Poczytalam sobie jeszcze troche na temat tego routera, ktory masz - mysle, ze powinnas sie na jutro psychicznie przygotowac na kolejna lekcje... cos mi sie jednak wydaje, ze przez Twoje obecne lacze, trzeba jeszcze sprobowac innej mozliwosci... wink

Tylko zadnych protestow!!!!!
      • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:19
        m.maska napisała:

> ... cos mi sie wydaje, ze przez Twoje obecne lacze, trzeba jeszcze sprobowac innej mozliw osci... wink

> Tylko zadnych protestow!!!!!

Nie, nie, ja tak nie mogę, nie chcę, nie będę!!!
        No miej litość, przecież ja jestem teraz ruchowo ograniczonasad
        • sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:28
          AL

przy pomocy partii i Bozi
          opanujesz wszystko

tylko pamiętaj o jednym,
          nie słuchaj żadnych rad
          (a moich tym bardziej)

uczący będą używać
          dużo zagranicznych słów,
          to dowartościowuje uczącego

(Masko,to nie było do Ciebie,
          i przestań wreszcie marszczyć
          brwi,jak ja coś mówię,przecież
          ładnie mówię)

AL

Ty mi lepiej powiedz
          na czym siedzisz
          przed tym cudem techniki

tyłek i kręgosłup najważniejszy
          • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:34
            sakral napisał:

> AL

> Ty mi lepiej powiedz
            > na czym siedzisz
            > przed tym cudem techniki
            > tyłek i kręgosłup najważniejszy

Wiem, zaraz zrobisz reklamę swojego superkrzesła big_grin
            Siedzę tak, aby moje żeberka jak najmniej bolały
          • m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:35
            Sakral smile a to juz masz?

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131016469,131048220,PCE_8211_Future_of_Computer_Workstation.html
            • sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:41
              Masko
              też ładne krzesełko

------------------------------

AL

i tak to leci dalej ...........................

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/300695_301109959899035_204269339583098_1332636_585353162_n.jpg

• m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:58
                Jednym slowem "niekonczaca sie historia" smile
                • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 13:52
                  Kupiłam mysz i podkładkę, tanio (będzie do zabierania w podróż), o lepszej pomyślę nieco potem, gdy będę na siłach pojechać do Saturna.
                  • m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 14:09
                    Tutaj masz linka na mysz... bedziesz jej potrzebowala - naprawde doradzam...

Razer Lachesis Refresh 9 Tasten Laser Gaming Maus USB 2.0

i najlepiej od razu kup sobie podkladke pod mysz

Razer Vespula Gaming Maus Mat
                    • al-szamanka Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 14:24
                      Wcześniej czy później na pewno kupię i jedno i drugie big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka