m.maska 19.01.12, 14:53 AL otworzyla po raz pierwszy laptopa kupionego 6 miesiecy temu.... uffff..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 15:39 No, Maseczko, gdybym nie wiedziała, że mam w Tobie oparcie, to nigdy bym tego laptopa nie kupiła, a co dopiero otworzyła!!! Ale w końcu przyszła pora. I tu oświadczam wszem i wobec, jestem taka fajtłapa komputerowa i nieopisana noga, że nawet nie wiedziałam z której strony otworzyć klapę!!!! Gdyby nie Maseczka.... Na razie jest zainstalowany, ale jeszcze długa droga przed nami, tym bardziej że jest to prowadzenie ślepej nogi przez osobę otrzaskaną, ale bez możliwości wglądu....no bo przez telefon Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:12 Otrzaskana? nie przesadzasz troche?... Ale na tym polegaja wszelkie supporty... ze ktos tam siedzi, nie zna kompa i musi udzielic informacji co i jak... jeszcze gorzej, bo ja nie bardzo znam win7 - tylko o tyle o ile...a roznice miedzy vista i win7 sa spore...dodatkowo nie znam routera, ktory ma AL... mam juz w miedzyczasie trzeci router i kazdy z nich instalowalo sie zupelnie inaczej... niby mogloby sie wydawac: co za problem?... no jest problem, bo... bo laptop go w ogole nie widzi, w zwiazku z tym, przy tych danych jakie mamy, nie bardzo jest sie jak do niego dobrac bezprzewodowo. Pamietam, jak w 2008 jesienia zmienialam operatora i odcieli mi net i telefon na dlugie 3 tygodnie. Poszlam do sasiadow i chcialam sie podlaczyc do ich sieci - dali mi wszystkie namiary, papiery, dane dostepu. Efekt: mialam net w ograniczonym wymiarze - tylko komunikatory. Mam tylko nadzieje, ze ten router AL bedzie mozna zainstalowac przewodowo i wtedy laptop bedzie go juz widzial.... jednak AL uznala, ze na dzisiaj dosyc szkoly... hihi a to dopiero poczatek jest... Odpowiedz Link
izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:21 Przeczytałam post kol.Maski i...słabo mi.Nie dziwię się AL Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:30 Klaaaaaaaaro....jeżeli jeszcze, oprócz tego, że zrobiło Ci się słabo, dodasz, że rozróżniasz marki samochodów na zasadzie - taaak, są czerwone, zielone, srebrzyste itp. to uznam Cię za moją bardzo spowinowaconą bliźniaczą siostrę Odpowiedz Link
izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 16:55 To oczywista oczywistość 13 lat jeździliśmy Fordem Mondeo combi i ten wrył mi się w pamięć.A teraz jest czarna Skoda Yeti.Co drugi samochód na parkingu tak wygląda... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:03 Hihi...witaj w domu. Wiem tylko, że mój samochód to fiat punto, ale i tak parę razy się zdarzyło, że dobierałam się do otwierania obcego, bo przypadkowo miał podobny kolor Odpowiedz Link
izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:19 Kiedyś na imprezie opowiedziałam przeczytany w Necie dowcip o maniakach seksualnych jeżdżących czarnym BMW.I kolega się na mnie obraził.A ja naprawdę nie wiedziałam,że ten wielki pancerny samochód,którym jeździ to BMW.Wiedziałam tylko,że jego nowe auto jest wielkie, czarne i bardzo drogie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:52 izydor88 napisała: > Kiedyś na imprezie opowiedziałam przeczytany w Necie dowcip o maniakach seksual > nych jeżdżących czarnym BMW.I kolega się na mnie obraził.A ja naprawdę nie wied > ziałam,że ten wielki pancerny samochód,którym jeździ to BMW.Wiedziałam tylko,że > jego nowe auto jest wielkie, czarne i bardzo drogie... > Że też niektórzy mężczyźni biorą wszystko do siebie. Z drugiej strony zachowanie kolegi potwierdza, że zakompleksieni, w szczególności mikrej postury mężczyźni, używają samochodu jako przedłużenia samego siebie Odpowiedz Link
izydor88 Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 18:36 > Że też niektórzy mężczyźni biorą wszystko do siebie. Z drugiej strony zachow > anie kolegi potwierdza, że zakompleksieni, w szczególności mikrej postury mężcz > yźni, używają samochodu jako przedłużenia samego siebie Ten mężczyzna jest wielki jak dąb i kompleksów chyba nie ma.Owszem,prawimy sobie czasem złośliwości,ale tym razem efekt był niezamierzony Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 18:52 izydor88 napisała: > Ten mężczyzna jest wielki jak dąb i kompleksów chyba nie ma.Owszem,prawimy sobi > e czasem złośliwości,ale tym razem efekt był niezamierzony A jednak jego reakcja wskazywałaby na to Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:05 Nie prawda AL gdyby tak bylo to koszykarze jezdziliby Fiatem 500 Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:15 mr.sajgon napisał: > Nie prawda AL > gdyby tak bylo to koszykarze jezdziliby Fiatem 500 Jakos brak mi wyobraźni, aby to sobie wyobrazić Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:29 al-szamanka napisała: A ja oczami wyobrazni widze jak otwierasz swojego laptka, powinnas napisac jakis tekst na ta okolicznosc. Tylko ja i on...........cisza jak makiem zasial i tylko czasami slychac stu, stuk... to on przyjmuje na klate jak prawdziwy mezczyzna delikatne dotyk paluszkow Al Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:35 mr.sajgon napisał: > al-szamanka napisała: > > A ja oczami wyobrazni widze jak otwierasz swojego laptka, powinnas napisac jaki > s tekst na ta okolicznosc. Tylko ja i on...........cisza jak makiem zasial i ty > lko czasami slychac stu, stuk... > to on przyjmuje na klate jak prawdziwy mezczyzna delikatne dotyk paluszkow Al > Sajgooooooooooooon, mam takie niejasne wrażenie, że podświadomość Cię trochę łaskocze Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:39 al-szamanka napisała: > > Sajgooooooooooooon, mam takie niejasne wrażenie, że podświadomość Cię trochę > łaskocze Siem boje laskotek Ale pamietaj o tym jak bedziesz stukac zeby dopieszczac swoj sprzet Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:45 mr.sajgon napisał: > Ale pamietaj o tym jak bedziesz stukac zeby dopieszczac swoj sprzet Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:57 al-szamanka napisała: > > Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko Tym tekstem tak dopiescilas czule ma dusze ze stuk Twoich klawiszy jest niczym delikatny wietrzyk ktorym chcialbym sie otulac Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:02 mr.sajgon napisał: > > al-szamanka napisała: > > > > > > Nie potrzebujesz przypominać. Dopieszczam nałogowo wszystko > Tym tekstem tak dopiescilas czule ma dusze ze stuk Twoich klawiszy jest niczym > delikatny wietrzyk ktorym chcialbym sie otulac Na pewno masz na podorędziu jakiś przytulny kocyk, otul się...i daj porządnego klapsa fantazji Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:12 al-szamanka napisała: > Na pewno masz na podorędziu jakiś przytulny kocyk, otul się...i daj porządne > go klapsa fantazji Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawić się, aby bawić, aby bawić się na całego............ Fasolki? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:17 mr.sajgon napisał: > Fasolki? Oho.....do jedzenia, czy strzelania z procy? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:34 al-szamanka napisała: > Oho.....do jedzenia, czy strzelania z procy? Ani to ani to Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:56 Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki w dniu dzisiejszym... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:13 m.maska napisała: > Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki w dni > u dzisiejszym... Za tym sie cos kryje, inaczej nie moze byc Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:18 mr.sajgon napisał: > m.maska napisała: > > > Po skonfigurowaniu calego systemu AL kategorycznie odmowila dalszej nauki > w dni > > u dzisiejszym... > > > Za tym sie cos kryje, inaczej nie moze byc Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:35 al-szamanka napisała: > > Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa Moze jakis masazyk by sie przydal na ta obolala czesc ciala Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:39 mr.sajgon napisał: > al-szamanka napisała: > > > > > Pewnie, że się kryje - moja kontuzja żeberkowa > > Moze jakis masazyk by sie przydal na ta obolala czesc ciala Nie da rady, dotknąć nie można...bo strasznie boli Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:56 mr.sajgon napisał: > To niezle narozrabialas Al ( Przysięgam, że niespecjalnie... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:00 al-szamanka napisała: > Przysięgam, że niespecjalnie... Witaj w klubie ja tak mam od zawsze Odpowiedz Link
zuza_anna Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:19 Laptop dojrzała do otwarcia, długo musiał czekać. Teraz go pogłaskaj, uśmiechnij się do niego, to będzie Ci długo służył Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:59 zuza_anna napisała: > Laptop dojrzała do otwarcia, długo musiał czekać. Teraz go pogłaskaj, uśmiechni > j się do > niego, to będzie Ci długo służył > Taką mam nadzieję, Zuzanko Odpowiedz Link
m.maska [...] 19.01.12, 17:20 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 17:45 Hurra... juz wiem jak to zrobic z tym routerem... po prostu nie wzielam pod uwage, ze instalowal go u AL, ktos wyjatkowo zlosliwy... w jej pcecie nic nie jest jak w innych... Ona nie moze zainstalowac skype'a - bo nie i ten magik, ktory to zmajstrowal tez tego nie potrafi... kiedy AL sciaga program, to na pewno nie bedzie miala ikony na pulpicie, mowy nie ma - bedzie musiala przeleciec wszystkie rejestry zeby go znalezc, gdziez to on sie umiejscowil... mysle, ze ten "specjalista" instalujac router wkleil ptaszka w miejscu "nie dostepny dla innych" - no to ptaszka teraz trzeba znalezc i usunac... zeby chociaz swiergolil - bo na pewno u AL na kompie to bedzie znowu gdzies zakamuflowane..... Na razie - do napisania - zimno sie zrobilo no to macie.... O! U mnie wprawdzie jest 8° - ale zimny wiatr z deszczem - wskakuje pod kocyk z pemem.... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:32 m.maska napisała: > > Na razie - do napisania - zimno sie zrobilo no to macie.... O! > > U mnie wprawdzie jest 8° - ale zimny wiatr z deszczem - wskakuje pod kocyk z pe > mem.... Wygrzewaj sie pod kocykiem z cieplym pozdrowieniem od mojej skromnej osoby Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:37 Juz wylazlam spod kocyka... tez Cie cieplutko pozdrawiam... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:07 Al jak Ty to zrobilas ze pol roku nie zajrzalas do srodka Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:12 Do srodka?.... no wiesz? Ona dzisiaj szukala noze, zeby rozciac tasmy na pudełku Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:30 A moze chciala dokonac aktu wanalizmu na bogu ducha winnym kartonie Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:39 Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:13 m.maska napisała: > Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci... A sprzecior musi sie wygrzac ) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:20 mr.sajgon napisał: > m.maska napisała: > > > Problem w tym, ze pol roku czekala z tym otwarciem - a gwarancja leci... > > > A sprzecior musi sie wygrzac ) Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję się poprawić Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:37 al-szamanka napisała: > Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję się pop > rawić Bede sprawdzal co jakis czas ) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:40 mr.sajgon napisał: > al-szamanka napisała: > > > Mea culpa, sama sobie na szkodę działam, ale przyrzekam, że spróbuję s > ię pop > > rawić > > Bede sprawdzal co jakis czas ) Koniecznie!!! Moze Ty nauczysz mnie dyscypliny Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:59 al-szamanka napisała: > > Koniecznie!!! Moze Ty nauczysz mnie dyscypliny Na kaprala to ja sie nie nadaje zwlaszcza dla kobiety, za miekkie serce mam One robia ze mna co tylko chca ...... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:13 mr.sajgon napisał: > Al jak Ty to zrobilas ze pol roku nie zajrzalas do srodka Bo piszę z kompa, czyli palącej potrzeby nie było, jestem strasznie leniwa, a poza tym nigdy nie mam czasu...teraz mam, bo żeberka obite i na zwolnieniu jestem;-( Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:15 A co Ci sie stalo Al ? co z tymi zeberkami przeciez teraz nie pora na grilla ) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:26 mr.sajgon napisał: > A co Ci sie stalo Al ? co z tymi zeberkami przeciez teraz nie pora na grilla :- > )) Aaaa, to Ty nie wiesz. Tydzień temu obiłam sobie tak porządnie żeberka, że są nadłamane. No i jak to ja, zamiast iść od razu do lekarza, to ja to prawie trzy dni przenosiłam i dlatego cierpię teraz podwójnie. Teraz muszę nosić subtelny, biały gorsecik, smarować maścią i łykać niedobre tabletki p.bólowe, które i tak na mnie nie działają Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:38 Zeberka maja to do siebie ze czy wdech czy wydech to one bola Kiedys stosowano bandaz elastyczny ale gorsecik jest zdecydowanie bardziej sexy ) Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:44 mr.sajgon napisał: > Zeberka maja to do siebie ze czy wdech czy wydech to one bola > Kiedys stosowano bandaz elastyczny ale gorsecik jest zdecydowanie bardziej sexy > ) Nie tylko wdech-wydech. Kichanie to katorga, śmiech odpada A ten sexowny, gorsecik po prostu mnie wkurza Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:56 Masz racje kichanie to praktycznie masakra Jesli jednak bedziesz grzeczna pacjentka to po dwoch tygodniach jakos zaczniesz zyc Odpowiedz Link
sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:31 ja bardzo przepraszam Koleżeństwo a dzisiaj wieczorem rozmowa o miłości już była /będzie ? kol.Sajgon jest bajecznie dobry w tym trudnym zagadnieniu a ja oddalając się do mej nowej lodówki marki smeg w stylu lat 50/60 odsłucham sobie boskiego głosu(link) kol.Sajgon red.Janinę Paradowską naprawdę da się lubić Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:37 sakral napisał: > a dzisiaj wieczorem rozmowa o miłości > już była /będzie ? Gdzieeeeeeeeee...? > a ja > oddalając się do mej nowej lodówki marki smeg A miałeś uporządkować pory posiłków Eeeech, zupełnie mnie przypominasz...właśnie od lodówki wróciłam - na talerzyku kromka chleba ze smalcem...wegetariańskim oczywiście Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:46 sakral napisał: > kol.Sajgon jest bajecznie dobry w tym trudnym zagadnieniu > Hmm...to moze jakies korepetycje? Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:02 m.maska napisała: > > > Hmm...to moze jakies korepetycje? > ja naleze do tych co sie cale zycie ucza Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:08 To dobrze... kiedys kol.Sakral napisal bardzo madra maksyme: Wystrzegaj sie ludzi, ktorzy znaja odpowiedzi na wszystkie pytania... tez sie ucze Widziales jakie ladne obrazki robie? dzieki Tobie... Ty mi napisales co zrobic, zeby w koncu uruchomic program kupiony lat temu dwa.... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:17 Twoje pbrazki sa naprawde swietne i pozytywnie wyrozniaja Kalejdoskop ) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 23:51 Wiem ze Ci podpadne ale jej wykonanie jest najlepsze i nikomu nie udalo sie zaspiewc tego lepiej ) Ave Maria To pokazuje skale jej wielkosci Zrazilem sie do niej po jej wystepie z Kulczykiem i jakos od tamtej pory nie moge sie do niej przekonac (Paradowska) Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 22:17 A do tego ma jakis dziwny router, do ktorego nawet nie wiem jak sie zabrac... na forach inni tez sie na ten router skarza... a do tego moze sie okazac, ze nie ma tam wifi i cala zabawa z laczeniem bezprzewodowym bedzie niepotrzebna... Nic ale to nic nie moge sie od niej dowiedziec - mam juz trzeci router i kazdy po kolei podlaczalam a pierwszy konfigurowalam sama - kolejne zadnej konfiguracji nie potrzebowaly. AL oczywiscie instrukcji nie posiada.... Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:03 wyslij mi na @ co to za typek ten router Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:11 OK... ale to to wylacznie w Austrii chyba jest... w kazdym razie niczego innego sie nie doczytalam. Ja mialam poprzednio swietnego Fritza, malutki i zgrabny byl - chcialam go zatrzymac. Nowy operator przyslal mi Easy-Box a kiedy dopytywalam o dane dostepu na tamten, powiedziano mi, ze niestety, nie dadza mi... i tyle....nie dziala u tego operatora. Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:17 Problem polega na tym, ze AL trzeba przekonywac nawet zeby tylko otworzyla panel sterowania i odczytala co tam jest - natychmiast wpada w panike Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:22 Do AL jeszcze nie dotarlo ze kompa wcale nie jest tak latwo popsuc ) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:21 Jesli operator dopuszcza tylko swoj to powinien dac i do niego wszelkie dane poniewz sa one dostepne tylko w specjalistycznych serwisach. Gdzie zwykli zjadacze chleba nie maja dostepu. Odpowiedz Link
m.maska [...] 20.01.12, 00:26 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 00:26 Te dane dostepu AL ma... problem lezy w tym, ze albo router zostal z gory ustawiony na jednego uzytkownika - tylko jak to sprawdzic - albo jest ukryty - bo nie ma go na liscie dostepnych sieci - albo, trzecia ewentualnosc - nie ma wifi, to i sie wyswietlic nie moze, co jest raczej watpliwe... Odpowiedz Link
m.maska [...] 19.01.12, 21:13 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:14 Poczytalam sobie jeszcze troche na temat tego routera, ktory masz - mysle, ze powinnas sie na jutro psychicznie przygotowac na kolejna lekcje... cos mi sie jednak wydaje, ze przez Twoje obecne lacze, trzeba jeszcze sprobowac innej mozliwosci... Tylko zadnych protestow!!!!! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:19 m.maska napisała: > ... cos mi sie wydaje, ze przez Twoje obecne lacze, trzeba jeszcze sprobowac innej mozliw osci... > Tylko zadnych protestow!!!!! Nie, nie, ja tak nie mogę, nie chcę, nie będę!!! No miej litość, przecież ja jestem teraz ruchowo ograniczona Odpowiedz Link
sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:28 AL przy pomocy partii i Bozi opanujesz wszystko tylko pamiętaj o jednym, nie słuchaj żadnych rad (a moich tym bardziej) uczący będą używać dużo zagranicznych słów, to dowartościowuje uczącego (Masko,to nie było do Ciebie, i przestań wreszcie marszczyć brwi,jak ja coś mówię,przecież ładnie mówię) AL Ty mi lepiej powiedz na czym siedzisz przed tym cudem techniki tyłek i kręgosłup najważniejszy Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:34 sakral napisał: > AL > Ty mi lepiej powiedz > na czym siedzisz > przed tym cudem techniki > tyłek i kręgosłup najważniejszy Wiem, zaraz zrobisz reklamę swojego superkrzesła Siedzę tak, aby moje żeberka jak najmniej bolały Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:35 Sakral a to juz masz? forum.gazeta.pl/forum/w,101385,131016469,131048220,PCE_8211_Future_of_Computer_Workstation.html Odpowiedz Link
sakral Re: AL - nowy laptop 19.01.12, 21:41 Masko też ładne krzesełko ------------------------------ AL i tak to leci dalej ........................... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 13:52 Kupiłam mysz i podkładkę, tanio (będzie do zabierania w podróż), o lepszej pomyślę nieco potem, gdy będę na siłach pojechać do Saturna. Odpowiedz Link
m.maska Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 14:09 Tutaj masz linka na mysz... bedziesz jej potrzebowala - naprawde doradzam... Razer Lachesis Refresh 9 Tasten Laser Gaming Maus USB 2.0 i najlepiej od razu kup sobie podkladke pod mysz Razer Vespula Gaming Maus Mat Odpowiedz Link
al-szamanka Re: AL - nowy laptop 20.01.12, 14:24 Wcześniej czy później na pewno kupię i jedno i drugie Odpowiedz Link