Dodaj do ulubionych

nocleg na 2 doby dla 2 osób

28.06.11, 19:17
Szukam taniego noclegu gdzieś nad morzem (Gdańsk,Gdynia,Sopot,Kołobrzeg,Władysławowo itp)
Żaden luksus nie potrzebny :)
W zeszłym roku byliśmy w Gdańsku za 15 zł za osobę-mieszkaliśmy w bloku,w małym pokoiku w mieszkaniu z Panią na wózku. Nie mamy dużych wymagań . Byleby było w miarę blisko do morza (nie mamy samochodu) oraz dobry dojazd więc większe miasto.
Jakby był dostęp do kuchni to fajnie ale niekoniecznie. Ważne łóżko i żeby ciepło było bo kiedyś wynajmowaliśmy w Sarbinowie-mały domek ale strasznie zimno-dostaliśmy tylko koc.
Najważniejsza niska cena :)
Wyjazd prawdopodobnie w najbliższą sobotę lub w przyszłym tygodniu.
Obserwuj wątek
    • jedyny-wioletta34 Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 28.06.11, 20:00
      POKÓJ 2 OSOBOWY W DOMU JEDNORODZINNYM W KOŁOBRZEGU WOLNY W TERMINIE OD 1 DO 6 LIPCA. ZAPRASZAM. oh5@o2.pl, 510112740 . ZAPRASZAM.
      • lorek08 Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 28.06.11, 20:11
        proszę o podawanie cen
    • luksusfashion Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 28.06.11, 20:36
      Biozeeee co to jest?.. Nie mamy duzych wymagan no nie mogę byle by bylo blizko morza wlasnie to ksztaltuje ceny.
      wspolczuje ludziom ktorzy wynajmują takimm....dziadom
      • luksusfashion Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 28.06.11, 20:37
        blisko , mialo byc za 15 zl to niech wam ludzie obore wynajmą, wstydu nie macie fu...
    • lorek08 Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 28.06.11, 22:38
      już pomarudziłeś ? ulżyło? To się cieszę :)
      ps.jakby mnie było stać na luksus to bym na pewno wynajęła wille . Niestety jestem biedna i dużo zaoferować nie mogę. A ty się ciesz,że dużo zarabiasz i możesz mieć super wakacje ;)
    • allegroxkakusiax Re: nocleg na 2 doby dla 2 osób 07.05.16, 14:44
      od 30 zł za osobę/dobe :) A przy dłuższym pobycie jeszcze taniej! Zapraszam pod ogłoszenie:

olx.pl/oferta/nocleg-w-gdansku-dla-turystow-CID3-IDfjYQd.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka