sympatyk_piw 15.09.09, 11:30 Co by tu z nimi zrobić? Moje możliwości: w ramach ekologicznych tryndów mam trzy rowery i bilety na autobus KM. Czym by ich tu zagiąć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: julka Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.chello.pl 15.09.09, 13:29 po co zapraszasz rodzinke skoro nie wiesz co masz z nimi robić?kup im gazety to chociaż poczytają coś!:) Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. 15.09.09, 13:36 zapraszam? :/ hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
moonshana Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. 15.09.09, 13:43 zabierz ich do Muzeum Wsi Radomskiej - niech sobie pooglądają jak to pierwej bywało:) na rynek w naszym mieście rodziny nie prowadzaj - ja popełniłam taki czyn - znajomi zapragneli obejrzeć okolice rynku - sam wiesz co dalej. jak już sobie obejrzą cały Radom i nie będziesz wiedział co zrobić z resztą dnia (:)) - wsadź rodzinkę w samochód i wywieź za miasto. gdziekolwiek. będzie ciekawiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na rynek tak Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.pilicka.pl 15.09.09, 20:57 Na Rynek jak najbardziej, ale do Muzeum im. J.Malczewskiego tam zawsze są świetne wystawy - można się nimi pochwalić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 15:43 Jako sympatyk_piw powinieneś rodzinkę przeciągnąć po naszych pijalniach piwa. A tak na poważnie, to obecnie jest dostępne wydawnictwo kieszonkowe pt " Spacerkiem po Radomiu" - polecam. Rodzinka dowie się czegoś ciekawego o mieście. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.09, 16:18 Oprowadzaj rodzinkę po radomskich placach budowy. Centrum Słoneczne, Szkoła Muzyczna, remont Warszawskiej, 1905 roku, po Żeromskiego. Zaproś na kręgle do Rosy. Idź do kawiarni na Rwańską. Pokaż nasza fosę na Wałowej. Pokaż im Piotrówkę i archeologów. Do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. 15.09.09, 17:29 Mam tremę co powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: 89.108.220.* 15.09.09, 18:52 Pokaż im piękne Costa del Borki, anstępny dzień Costa del Siczki, potem Milk River i Notrh Potok i górkę saneczkową na Ustroniu koniecznie i zaprowadź na miejsce gdzie kiedyś byłą na Ustoniu Woiska Indiańska, tyle ciekawych pełnych urokó miejsc jest..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypiw Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.09, 19:06 Chyba autor tego wątku "sympatyk _piw"wychlał za dużo tego śmierdzącego piwska albo obalił ze 3 "Mamroty" ze pier..i takie głupoty na forum.Weż palnij się w ten kaczy ,głupi i zas..y pusty łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. 15.09.09, 20:36 ale za to jestem kulturalny, w przeciwieństwie do niektórych chaaaamów. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 15.09.09, 20:26 Zabierz ich na gokarty, ściankę wspinaczkową lub BINGO. Jeśli nie mieli jeszcze okazji by spróbować którejś z tych rozrywek, będą Ci wdzięczni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Re IP: 188.33.67.* 15.09.09, 21:04 Tylko na zapiekankę na moniuszki jak chesz pokryć żal po żarciu w żenujących knajpach &^*%$%# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abierz ich w sobot Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:18 [zABIERZ ICH W SOBOTE DO kIELC NA MECZ .gRA sLASK wROCLAW Z kORONA.b] osc[/b] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.09, 23:16 Chyba lepiej żeby jednak przeżyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiciu Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: 188.33.148.* 16.09.09, 19:52 Symapatyk_piw to zwykły sympatyk_kał, taki baran bez szkoły, nie zajmujmy się tym srochem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.09, 20:01 no kto by pomyślał, no no no. A Ty kim w takim razie jesteś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: 213.17.192.* 18.09.09, 03:05 Co za trollowaty imbecyl ten sympatyk.....rodzina z Wrocławia ale wymyślił troll j...ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: 195.136.249.* 18.09.09, 07:49 Zorganizuj spotkanie z radnymi Kluzińskim, Witkowskim i Karasiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexican Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 07:57 Wiecie, że miałem ten sam problem kiedyś. Przyjechała rodzinka, hasło pokażcie nam wasze centrum i rynek. hmmm, nie zdziwiło mnie pierwsze pytanie czy żeromskiego to sie nazywa ulica bankowa albo kredytowa. a tak na poważnie, nic nie ma do pokazania, smutny rynek, żeromkę gdzie na krzyż są 4 normalne sklepy i księgarnia, a reszta to banki,zamek z "prawdziwego zdarzenia". Pozostał spacer po costa del borki i wypad do kazimierza :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 08:12 Miałem ten sam problem. Wywiozłem rodzinę do Krakowa. A w Krakowie samochód im oczyszczono od środka. Nie zostali na drugi dzień w Radomiu bo się zamki w drzwiach nie chciały zamknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 11:06 A kiedy oni przyjeżdżają i na ile dni, od kiedy do kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 11:39 Dni dziecitwa Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyk_piw Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. 18.09.09, 11:54 Dobra, poradzę sobie jakoś. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Przyjeżdża rodzinka z Wrocławia. Mam problem. IP: *.radom.vectranet.pl 18.09.09, 12:34 Radomski Informator Kulturalny Zapoznaj się z tym. Może znajdziesz coś na stronie Informacji Turystycznej Radomia W weekend są zawody kartingowe, festiwal romski, inscenizacja z II WŚ w lesie kosowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KacVegas Pigułka gwałtu IP: 89.124.8.* 19.09.09, 00:26 Pigułka gwałtu cię ratuje - potem będziesz im mógł wmówić co tylko ci do głowy przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Pigułka gwałtu IP: *.radom.vectranet.pl 19.09.09, 14:46 Jest jeszcze możliwość wywieść rodzinę do Iłży, czy zamku w Czersku. Odpowiedz Link Zgłoś