dogen45 24.09.09, 12:01 Ujrzymy tę gębę zza krat ? Dobrze by było. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adi Re: Ciąg dalszy afery: PO wciąż ze Struzikiem IP: *.radom.vectranet.pl 24.09.09, 13:32 okropna fłszywa morda precz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ciąg dalszy afery: PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 13:45 Mam nadzieję, że nie tylko tę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klos Re: Ciąg dalszy afery: PO IP: 195.136.249.* 24.09.09, 14:10 A pan Struzik cichuteńko jak całe PSL swoje robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Ciąg dalszy afery: PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 14:54 i mogą mu naskoczyć :) nie łudźcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
mutek1992 Re: Ciąg dalszy afery: PO 24.09.09, 16:10 Struzik powinien odejść bo on niszczy Mazowsze a przedewszytkim region Radomski bo w dupe pcha w Płock i jego Regionowi jeszcze zobaczycie że jak warszawa zostanie wyłączona z Mazowsza to on załatwi że Płock zostanie miastem wojewódzkim i dodtego Wojewodą dosyć mam jego i całego PSL oraz PO rządzącej Mazowszem bo to złodzieje , i dotego burdel robią niech CBA lub CBŚ się Struzikiem się zajmie i jego układami !! Odpowiedz Link Zgłoś
dogen45 I znowu Mutek mówimy jednym głosem 24.09.09, 17:05 Przeciwko złodziejskim praktykom marszałka. Gość jest na swoim stanowisku kukłą kościoła. Dla lepszego transferu kasy czarna mafia awansowała jego brata na szefa świątyni zachłanności bożej. Już tam 39 mln z kasy wojewodztwa popłynęło. Dziwi mnie tylko pewna sprawa kiedy patzrę na fotografię - tego gościa kiedyś załatwił przed laty Bruce Lee. Nadział go podczas walki na dzidę. Bliźniak jakiś czy sobowtór ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: I znowu Mutek mówimy jednym głosem IP: *.radom.vectranet.pl 24.09.09, 17:32 A ty czyja jesteś kukłą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poco Re: Ciąg dalszy afery: PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 19:07 A z mafią to niby walczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Ciąg dalszy afery PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 08:02 To Afera PSL a nie PO. Poza tym od dawna wiadomo że Struzik nie lubi Radomia, a to on decyduje o największej kasie na Mazowszu dla Radomia ,i nikt inny tylko on sam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Ciąg dalszy afery PSL IP: *.radom.vectranet.pl 25.09.09, 17:43 PSL to taka menda ktora zadaje się ze wszystkimi partiami zawsze cichutka i hop na stołki Odpowiedz Link Zgłoś