piperack 30.09.09, 14:31 Szukam fachowca, który mógłby oszacować wartość domu wystawionego na sprzedaż. Czy mógłby ktoś polecić takiego wiarygodnego biegłego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: Wycena nieruchomości IP: *.32.radom.pilicka.pl 30.09.09, 16:26 Nie wiem kogo można polecić.Wiem,kogo absolutnie omijać szerokim łukiem.Pana który współpracuje w Radomiu z Polbankiem.Tylko pieniądze się traci i ma się masę problemów.Facet nie dostał łapówki ipowypisywał takie brednie,że trzeba było szukać innego banku.Nie mówiąc o problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak Re: Wycena nieruchomości IP: *.radom.vectranet.pl 30.09.09, 16:45 Szkoda forsy na wycenę. Wydasz forsę a i tak cena będzie rynkowa. Roznica może być kolosala. Zobacz jak wystawiane są podobne nieruchomości na portalach. Firmy pośredniczące i tak spytają ciebie o cenę tam sie zorientujesz o prawdziwej wartości. Oni będa mieli swoją jeżeli Twoja podana bedzie zblizona do ich szacunków wtedy moga ewentualnie sprobować ją sprzedać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wycena nieruchomości IP: 195.93.162.* 03.10.09, 23:07 Czyli należy polegać na własnym wyczuciu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frak Re: Wycena nieruchomości IP: *.radom.vectranet.pl 04.10.09, 10:16 Nie do końca wyczuciu ale rzeczywistości rynkowej. Np wycena wynosi 900000zł a nieruchomości pośrednik nie chce wziąć sprawy dgyż wie, że to moze być sprzedane za 300000zl.Tu można być kompletnie zaskoczonym bo wlasne 50m mieszkanie może sie wydawać więcej warte.Niedawno jedna z kamienic w Rynku poszla za 350000zł od razu powstał chór przeciwników sprzedających ale dla mnie to nic nagannego.Niestety taki jest rynek. Odpowiedz Link Zgłoś
twge86 Re: Wycena nieruchomości 29.10.15, 13:44 Rzeczoznawca majątkowy zajmuje się wyceną każdego rodzaju nieruchomości, w tym: -zabudowanych i niezabudowanych, -gruntowych, -lokalowych, -komercyjnych, -przemysłowych, -rezydencjonalnych, -części składowych tych nieruchomości. janiszewski.com.pl/oferta.html - wycena nieruchomości Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.march Re: Wycena nieruchomości 28.07.16, 20:14 Pani Agnieszka Siekanko jest bardzo dobra w tym co robi, mogę ją szczerze polecić. Robiła wyceny dla mnie i później dla mojej siostry i obie byłyśmy bardzo zadowolone. polecam szczerze. Zainteresowanym podsyłam link, można poczytać o jej działalności rzeczoznawcapoznan.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś