Dodaj do ulubionych

Apel do Prezydenta Nity

IP: *.radom.pl 12.01.04, 18:12
Panie Prezydencie prosimy o zmienę Kierownika Referatu Rejestracji w Wydziale
Komunikacji, jesteśmy nerwowo wyczerpani, Może Pan zrobić ankietę na jego
temat wśród załogi, zero kompetencji, kultury, wykształcenia itp.........
Obserwuj wątek
    • Gość: funky Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.udn.pl 12.01.04, 21:44
      Pojdźmy dalej, może dyrektora...
      • Gość: maja Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 21:46
        zgadzam się w całej rozciągłości
    • Gość: RaRa Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 21:45
      To nie jest apel / to bezczelny DONOS.
      zastanów się pracowniku jeśli nie odpowiada ci kierownik to chyba droga
      wolna nikt cię nie trzyma siłą...spadaj byle szybko. Forum jest po to żeby
      dyskutować na poważne i ważne tematy, a nie na parszywe donosy. jeśli masz
      jakiś problem to czemu nie załatwisz tego w cztery oczy tylko piszesz
      anonimowe pomówienia?
      • Gość: Krzyś Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 13.01.04, 17:08
        nazywaj to jak chcesz, ale prawda jest jedna, Pan kierownik nie powinien mieć
        tej posady. bowiem się nie nadaje nie ma się co oszukiwać. Kompetencji brak,
        także kultury. Siedzi i rysuje kóleczka. Częstą odpowiedzią jest ja się tym nie
        zajmuje.
        • Gość: ciekaw Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.udn.pl 28.01.04, 18:33
          Gdzie te kółeczka kreśli? Na czole?
    • Gość: pracownik Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 13.01.04, 22:28
      co Pan na to Panie Prezydencie?????????????
      • Gość: pracownik Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 18.01.04, 18:40
        Prosimy o zainteresowanie się Wydziałem Komunikacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to
        konieczne.
        • Gość: hanka Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pilickanet.pl 22.01.04, 08:05
          czy aby tylko wydziałem komunikacji? A wydział organizacyjny?
          • Gość: aldek Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 22.01.04, 12:49
            Jezeli nie będzie odzewu zaczniemy interweniować w prasie, nic innego nie
            możemy zrobić.
          • Gość: adm Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 28.01.04, 16:25
            Panie Prezydencie czekamy??????????????????
            • Gość: jas Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 28.01.04, 18:26
              to moze sie podpisz, bedziesz mial wieksze szanse.
              • Gość: ja Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 29.01.04, 17:05
                mnie te szanse nic nie dadzą ja nie z tej opcji, a bym musiał kupić sobie
                cewnik do pracy, i tak są problemy z wyjściem do toalety.
              • Gość: gap Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 29.01.04, 17:09
                ja skończłem studia umiem pisać i myśleć, niektórzy w Wydziale Komunikacji nie
                mają matury i tak zarabiają najwięcej ze wszystkich pracowników. Wystrczy,że są
                wierni choć ......
    • Gość: petent Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 08:47
      a moze by tak zrobic przesiew w calym wydziale bo z zalatwianiem interesantow
      tez nie jest zaciekawie.choc sa wyjatki ktorzy pomoga,poinformuja ale sa tez
      tacy co wydzieraja morde spod okna nie ruszajac dupy od komputera ukladajac
      jakiegos pasjansa albo piszac o zmianie kierownika na forum!!!
    • Gość: jaś Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.internet.radom.pl 30.01.04, 14:04
      ale jaja chcą wyżucić Warzyńskiego
      • Gość: Jan Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pilickanet.pl 30.01.04, 14:19
        Tyś jest "głupi" Jaś, jak się pisze "wyżucić" przez "ż", a może przez "rz"
        Wyślij sms do swojej łepetyny. Do szkoły Jasiu, do szkoły!!!
        • Gość: jaś Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.internet.radom.pl 30.01.04, 16:59
          wali mnie to jak się pisze wyżucić
      • Gość: Janek Re: Apel do Prezydenta Nity IP: *.radom.pl 30.01.04, 16:29
        to Kazio,a nie Jasio, do szkoły Kaziu do szkoły! To, że żona Ci przekazuje
        informacje co się dzieje w Wydz. Organizacyjnym i ruchy inne. Tym zyskujesz
        uznanie Drabika a on dalej do Sońty. W tym cała prawda, dlatego Cię broni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka