nadjeschda 16.05.07, 10:19 gdzie mozna kupic chuste hoppediz? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blaszany_dzwoneczek Re: hoppediz-gdzie 16.05.07, 10:56 Witam. Przeglądam to forum od wczoraj i chyba zostałam "zarażona" :-) Też chciałam sobie te hoppedizy na razie obejrzeć, zorientować się ile toto kosztuje, i nigdzie nie mogę znaleźć. Na allegro nie ma, chyba żem ślepa. Odpowiedz Link
visenna2 Re: hoppediz-gdzie 16.05.07, 11:03 Pewnie wszystkie już zeszły a Chustomania vel Mysia125 jest w Polsce i nie ma kiedy wystawić nowych aukcji. W takiej sytuacji należy uzbroić się w cierpliwośc i poczekać:) Ewentualnie sprawdzić czy jakas chustofanka nie mieszka w pobliżu i umówić sie na prezentację:) Odpowiedz Link
afork Re: hoppediz-gdzie 16.05.07, 11:11 A obejrzeć możesz tutaj, w zakładce "konkurs" są (prawie) wszystkie kolory www.chustomania.pl/online/webshop.nsf/0/72B2AF1DBD38E544C12572BD00709B9A lub na stronie producenta www.hoppediz.de/ Odpowiedz Link
blaszany_dzwoneczek Re: a skąd jesteś? :) nt 16.05.07, 12:09 Dzięki za info. No to poczekam sobie - zresztą czasu mam jeszcze dużo na postudiowanie tematu tudzież wybór chusty - małe ma wypełznąć na zewnatrz w październiku :-) A w swoim czasie pewnie chętnie bym się spotkała z jakąś doświadczoną chustową mamą, jeśli się znajdzie jakaś chętna, żeby pokazać co i jak. A jestem z Warszawy - Mokotów jeszcze czas jakiś. Odpowiedz Link
mariken :D 16.05.07, 13:01 ja też, więc po weekendzie może się spotkamy? która część mokotowa? joaska Odpowiedz Link
k.sg Re: :D 16.05.07, 17:31 Witam, też mieszkam na Mokotowie, piątki mam wolne, więc chętnie pomogę. Odpowiedz Link
agamamaani Re: :D 16.05.07, 19:04 to na tym mokotowie trochę nas jest :) bo ja też :) i z tego co wiem to jeszcze ze dwie :)albo i trzy :) Odpowiedz Link
blaszany_dzwoneczek Re: :D 17.05.07, 11:56 O, jak miło :-) Tylko się zastanawiam, czy to nie za wcześnie na pokazy dla mnie. Do jesieni zdążę wszystko zapomnieć, i nie mam póki co na kim ani na czym poćwiczyć ;-) Ale jeśli któraś z Was potrzebuje towarzystwa spacerowego na przykład, to chętnie się umówię i zobaczę jak to wygląda, zwłaszcza, że ostatnio, odkąd mogę się ruszać i łazić, każdy konkretny pretekst do odbycia spaceru jest u mnie na wagę złota, zamiast snucia się bez celu po osiedlu. Tyle, że w sumie marny ze mnie raczej towarzysz spacerów, bo póki co mogę sobie pozwolić raczej na krótkie dystanse i to krokiem emeryckim ;-) Odpowiedz Link
mariken eeee tam ;-PPP 17.05.07, 19:42 a gdzie łazisz krokiem emeryckim? może byśmy się z młodą dołączyły? joaska Odpowiedz Link
mariken eeee tam ;-PPP 17.05.07, 19:42 a gdzie łazisz krokiem emeryckim? może byśmy się z młodą dołączyły? joaska Odpowiedz Link
magia Re: gdzie w DE lub CH 16.05.07, 12:44 Gdzie te chusty mozna obejrzec w Niemczech lub Szwajcarii. Czy w zwyklym dzieciowym sklepie beda, czy tz jest jakas siec sklepow, w ktorej tylko sa dostepne. Odpowiedz Link
agmani Re: gdzie w DE lub CH 16.05.07, 19:11 Magia, kiedys podobno w Baby Walz byly, ale teraz to raczej tylko nosidla maja. Natomiast jak chcesz zobaczyc na zywo, to podzwon po poloznych, czesto maja. I jednak widuje sie je na ulicy, czesciej sporo niz w PL. A jakbys przypadkiem byla we Frankfurcie i okolicach, to nawet moge Ci zrobic osobisty pokaz przy kawie ;). Odpowiedz Link
magia Re: gdzie w DE lub CH 17.05.07, 21:34 Bardzo dziekuje. Mam niedaleko Baby Walz to sprawdze. Na instruktaz tez chetnie bym sie pisala, ale nie bywam w tamtych okolicach, zaluje :( Pewnie przy najblizszym pobycie w PL postaram sie na jakies warszawskie warsztaty zalapac. Pozdrawiam. Odpowiedz Link