darcin30 08.10.09, 14:09 Witam Nie jestem z Radomia a chciałbym się dowiedzieć czy gdzieś w Radomiu jest jakiś targ warzywny z dobrymi cenami i dużym wyborem. Proszę o propozycje Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo marchewka Re: Warzywa Radom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 14:27 Jest. Odpowiedz Link Zgłoś
darcin30 Re: Warzywa Radom 08.10.09, 15:18 Dziekuje za informacje. A gdzie jest? Jakiś adres? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: Warzywa Radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 15:38 jest kilka takich miejsc, w zasadzie każda dzielnica ma swój fajny i niedrogi targ. sprecyzuj jak okolica Cię interesuje. Ja osobiście chodzę na Wernera naprzeciwko Oni i Gammy, nieduży ale całkiem fajny jest na rogu Witolda i Struga (chyba to struga) jest na michałowie niedaleko pętli autobusowej, jest na Struga (chyba "Nad rzeczką" się nazywa. jest jeszcze parę innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Warzywa Radom IP: *.ats.pl 08.10.09, 15:46 oj, chyba dawno w tych miescach nie bywałeś. Na Witolda jest dwa stragany , a na Struga nad rzeczką warzyw już nie ma ,wszystko przeniosło sie na Radomiaka albo na Nowogrodzką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karibuuu Re: Warzywa Radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 18:45 no rzeczywiście mnie byłam dawno ani na Witolda ani nad rzeczką - po wazrzywa chodzę do ulubionego warzywniaka albo na Wernera właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Warzywa Radom IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.09, 20:18 nad rzeczka nie ma warzyw? HAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Warzywa Radom IP: *.ats.pl 08.10.09, 15:40 masz targ na Wernera, na Śląskiej,na Struga(radomiak). Jest też giełda rolna na Lubelskiej.Zawsze możesz tam wjechać samochodem i kupić nawet niehurtowe ilości Odpowiedz Link Zgłoś